s.v. DWO is opgericht in 1939 en ligt op een schitterende locatie in het Zoetermeerse Westerpark. De vereniging beschikt in totaal over zeven speelvelden waarvan vier kunstgrasvelden met verlichting, zodat er het gehele seizoen vrijwel onbeperkt getraind en gespeeld kan worden. Lees meer...


moduleheader-nieuws-transp

Zoeken

moduleheader dwoagenda nobg
(klik)


moduleheader-evenementen-transp
  (niets gepland)

 
banner facebook noframe
 
 
soccerstars250x250
 
calibris-bord1
 
knvb qa
 

 

moduleheader-normenwaarden-transp
moduleheader-huishoudelijkreglement-transp
moduleheader-statuten-transp

Hallo lieve lotenverkopers, volgens mij zijn jullie allemaal druk bezig geweest om de afgelopen tijd loten te verkopen voor SV DWO. Ik wil jullie dan ook graag een korte update geven . We hebben op dit moment 381 loten verkocht, dat is natuurlijk al een supermooi aantal en levert nu al meer dan 900 euro op maar er kan en mag altijd meer bij.

Lees meer...

Heb je altijd scheidsrechter willen worden? Dan kan het nu je kans zijn. Op kort termijn zal er een BOS cursus vanuit de KNVB bij s.v. DWO gegeven worden. Mocht je interesse hebben om deze cursus te volgen, meld je z.s.m. aan bij de Jeugdvoorzitter of één van de coördinatoren. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar.

                                                     Unknown

De afgelopen twee dagen heb ik 30 enthousiaste ouders mogen meemaken, die allen het verenigingshart op de goede plek hebben zitten. En allemaal doordrongen zijn dat een voetbalteam, hoe lastig dat ook is, een assistent scheidsrechter moet leveren.

Lees meer...

Trainers, vrijwilligers en ouders, kom ook naar onze Vrijdagavond voetbal!

omhaalzw w

Komend seizoen gaan we weer door met onze vrijdagavond voetbal voor trainers, vrijwilligers en ouders. We starten om 19.45 uur met een gezellig potje voetbal en aansluitend een gezellige derde helft in de kantine.

Lees meer...

Beste onderstaande leden. Zoals bij jullie allemaal bekend zou moeten zijn moesten jullie voor aanvang van het seizoen je spelregelbewijs halen. Dit is nog niet door iedereen gedaan. De KNVB is hier heel strikt in en niet gehaald betekend na 6 wedstrijden geschorst en een fikse boete. Om dit te voorkomen moet je dit nu halen. Niet meer uitstellen, maar gewoon doen dus! 

Hieronder volgt een rijtje met namen. Van de geel gekleurde spelers is geen emailadres bekend, geef dit even door dan kunnen we ook jullie de uitnodiging sturen. Mocht je een vragen hebben meld je dan even bij mij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 - 25011898. Suc6!!

Lees meer...

ad_volvoniham-130x100ad_mulder_naai-130x100sponsor 130x100 blinkersponsor 150x120 mrtpad_w-van-den-heuvel-130x100ad_passendhypotheekadvies-130x100