s.v. DWO is opgericht in 1939 en ligt op een schitterende locatie in het Zoetermeerse Westerpark. De vereniging beschikt in totaal over zeven speelvelden waarvan vier kunstgrasvelden met verlichting, zodat er het gehele seizoen vrijwel onbeperkt getraind en gespeeld kan worden. Lees meer...


moduleheader-nieuws-transp

Zoeken

moduleheader dwoagenda nobg
(klik)


moduleheader-evenementen-transp
6 januari 15:00 uur
Nieuwjaarsreceptie. 
 
20 januari 2018
DWO JO15 
Nieuwjaarstoernooi
 
 
 
banner facebook noframe
 
 
soccerstars250x250
 
calibris-bord1
 
knvb qa
 

 

moduleheader-normenwaarden-transp
moduleheader-huishoudelijkreglement-transp
moduleheader-statuten-transp

7 december is de dag van de vrijwilligers!

Wij van s.v. DWO zijn super blij met alle vrijwilligers die binnen onze club helpen en bijdragen. Zonder jullie hulp zou s.v. DWO er heel anders uitzien. Wij hopen dan ook dat jullie je op deze bijzondere manier in willen blijven zetten, en er nog veel meer vrijwilligers met jullie zullen volgen zodat we met z'n allen nog meer kunnen gaan bereiken. 

Bedankt voor jullie inzet, wij waarderen jullie enorm.

Namens de jeugdcommissie onderbouw Bedankt!!!!

Op maandag 13 november was de Jeugdcommissie Onderbouw aanwezig bij de KNVB trainingsavond. Het thema was "meer spelplezier op het veld: een verantwoordelijkheid voor iedereen". De kennisavond werd gehouden bij Spartaan '20 in Rotterdam. Er was veel belangstelling, want er waren ongeveer 30 geïnteresseerde coördinatoren/ coaches aanwezig. De KNVB werd vertegenwoordigd door Louisse Vonk (KNVB Verenigingsadviseur)  en Eric Treling (KNVB clubcoach/ technisch jeugd coördinator).

Na de opening door Louisse Vonk werden alle aanwezigen opgedeeld in twee groepen: 1 groep hield zich bezig met de rol van trainers en coaches; de andere groep hield zich bezig met de rol van ouders.

De opgedane kennis zal op 21 november weer worden gedeeld met alle trainers en leiders van de onderbouw (JO7-JO11). Mocht je je als trainer/ leider nog niet hebben aangemeld, dan kun je dat alsnog doen via je coördinator. Ook 21 november zal een leuke en interessante avond worden!

Hartelijke groet,

Jeugdcommissie Onderbouw

Beste DWO trainers,

Sinds 25 september heeft het bestuur van sv DWO het beleidsplan goedgekeurd van de Jeugd Commissie Onderbouw (JCO). In dit beleidsplan zijn de doelen, taken en verantwoordelijkheden van de JCO aangegeven. Wellicht hebben jullie het beleidsplan al gelezen op de DWO-website.

Een aantal doelstellingen raakt jullie direct als trainer:
Doelstelling 2: heldere communicatie, zodat gericht gewerkt kan worden aan het bereiken van doelen.
Doelstelling 4: alle spelers uit de verschillende teams, niet zijnde selectie, krijgen kwalitatief goede trainingen.
Doelstelling 5: sv DWO leert spelers beter voetballen met een ontwikkeling in het tempo en op het niveau dat bij de speler past.

In het kader van doelstelling 2 wordt iedere 2 maanden een overleg georganiseerd tussen Hoofd Jeugd Opleidingen (Richard Urgert) en de trainers en leiders van alle JO7-JO11 teams (inclusief selectie).

Het eerste overleg zal georganiseerd worden op 21 november. Inloop is om 20:15 en start is om 20:30 Rond 21.45 uur is het afgelopen.

Het belooft echt een interessante en leerzame avond te worden en de voorbereidingen hiervoor zijn al gestart. We hopen daarom dat iedereen hiervoor tijd in zijn/ haar agenda kan vrijmaken. Op dit eerste overleg zullen we tevens met jullie bepalen op welke data de volgende overleggen zullen zijn, zodat iedereen hier tijdig rekening mee kan houden.

Als JCO hebben we er enorm veel zin in om de verschillende doelen te bereiken!

Tot 21 november.

Met sportieve groet,
Arjan, Debby, Esther, Pascal en Edwin

Beste lid en vrijwilliger van Sportvereniging Door Wilskracht Ontstaan (sv DWO),

Met veel plezier willen wij jullie kennis laten maken met de nieuwe jeugdcommissie onderbouw van sv DWO.
Eind vorig seizoen is het idee ontstaan om een hele nieuwe jeugdcommissie op te zetten, speciaal voor onze jongste spelertjes. De afgelopen maanden is hier keihard aan gewerkt met het resultaat dat er nu een prachtig beleidsdocument ligt van de jeugdcommissie onderbouw (JCO) .

Lees meer...

Hallo lieve lotenverkopers, volgens mij zijn jullie allemaal druk bezig geweest om de afgelopen tijd loten te verkopen voor SV DWO. Ik wil jullie dan ook graag een korte update geven . We hebben op dit moment 381 loten verkocht, dat is natuurlijk al een supermooi aantal en levert nu al meer dan 900 euro op maar er kan en mag altijd meer bij.

Lees meer...

ad_volvoniham-130x100ad_mulder_naai-130x100sponsor 130x100 blinkersponsor 150x120 mrtpad_w-van-den-heuvel-130x100ad_passendhypotheekadvies-130x100