s.v. DWO is opgericht in 1939 en ligt op een schitterende locatie in het Zoetermeerse Westerpark. De vereniging beschikt in totaal over zeven speelvelden waarvan vier kunstgrasvelden met verlichting, zodat er het gehele seizoen vrijwel onbeperkt getraind en gespeeld kan worden. Lees meer...


moduleheader-nieuws-transp

Zoeken

moduleheader dwoagenda nobg
(klik)


moduleheader-evenementen-transp
6 januari 15:00 uur
Nieuwjaarsreceptie. 
 
20 januari 2018
DWO JO15 
Nieuwjaarstoernooi
 
 
 
banner facebook noframe
 
 
soccerstars250x250
 
calibris-bord1
 
knvb qa
 

 

moduleheader-normenwaarden-transp
moduleheader-huishoudelijkreglement-transp
moduleheader-statuten-transp

Welkom op de contact pagina van sv DWO. Een geweldige, bruisende, enthousiaste vereniging op een schitterende locatie in Zoetermeer. Een fantastische accommodatie bieden wij onze gasten en leden aan. Wij hopen dat u zich op uw gemak zult voelen bij onze vereniging.

Naast Senioren, Heren en Dames, heeft sv DWO een bloeiende jeugdafdeling. Hierin zijn zowel de meisjes als jongens vertegenwoordigd. De organisatie bij de jeugd is zo ingericht dat voor vragen of opmerkingen over niet-selectie elftallen u terecht kunt bij de leider en/of trainer van het betreffende elftal. Ook kunt u altijd terecht bij de coördinator van de afdeling waar uw dochter of zoon speelt.

Zij kunnen u op weg helpen met uw vraag of probleem.

Voor vragen inzake de selectie-elftallen kunt u het beste contact opnemen met de betreffende selectietrainer. Eindverantwoordelijk is hier de Hoofd Jeugd Opleiding.

Heeft u een vraag over de contributie of aanmeldingen, neemt u dan contact op met de ledenadministratie.

Frans van Munnen

Voorzitter sv DWO

 

Bezoekadres (zie ook Route)

Postadres

Heuvelweg 7

2716DZ Zoetermeer

Postbus 669

2700AR Zoetermeer


 

ad_volvoniham-130x100ad_mulder_naai-130x100sponsor 130x100 blinkersponsor 150x120 mrtpad_w-van-den-heuvel-130x100ad_passendhypotheekadvies-130x100

Voetballen in Zoetermeer doe je bij DWO!