s.v. DWO is opgericht in 1939 en ligt op een schitterende locatie in het Zoetermeerse Westerpark. De vereniging beschikt in totaal over zeven speelvelden waarvan vier kunstgrasvelden met verlichting, zodat er het gehele seizoen vrijwel onbeperkt getraind en gespeeld kan worden. Lees meer...


moduleheader-nieuws-transp

Zoeken

moduleheader dwoagenda nobg
(klik)


moduleheader-evenementen-transp

2 april 2018
D Toernooi (JO13)


10 mei 2018
Vrouwen en
meiden
toernooi


21 mei 2018
E Toernooi (JO11)


2 juni 2018
F Toernooi (JO9)


2 juni 2018
F Toernooi (JO8)


2 juni 2018
Mini Pupillen
Toernooi (JO7)

 9 juni 2018

International Westerpark Trophy


16 juni 2018
C Toernooi (JO15)


23 juni 2018
Clubgevoel
voetballen, koken,
eten en feest

clubgevoel2018 logo


banner facebook noframe
 
 
soccerstars250x250
 
calibris-bord1
 
knvb qa
 

 

moduleheader-normenwaarden-transp
moduleheader-huishoudelijkreglement-transp
moduleheader-statuten-transp

Adres:

Westerpark (wijk 16)
Heuvelweg 7
2716 DZ Zoetermeer


sv DWO weergeven op een grotere kaart met route

Route


Vanuit de richting Den Haag
Volg de A12 richting Utrecht tot aan de afslag Zoetermeer-Centrum. Aan het eind van de afslag gaat u linksaf de Afrikaweg op. Na ongeveer 1500 meter slaat u schuin linksaf de Amerikaweg op. Rij de rotonde op en neem deze voor 1/2 deel. Vervolgens ziet u aan uw linkerhand restaurant 'Eten En Zo' rij recht door over de tweede rotonde. De derde rotonde neemt u voor 3/4. Rij rechtdoor Het Westerpark in. U bevindt zich nu op de Heuvelweg. Rijd deze helemaal af tot aan de velden van sv DWO.

Vanuit de richting Rotterdam
Vanaf knooppunt Kleinpolderplein volgt u de A13 richting Den Haag. Bij de splitsing van de autosnelwegen bij Ypenburg gaat u verder op de A12 richting Prins Clausplein. Bij knooppunt Prins Clausplein volgt u de borden Voorburg. Vervolgens rechts aanhouden richting Zoetermeer/ Utrecht. Volg de A12 richting Utrecht tot aan de afslag Zoetermeer-Centrum. Aan het eind van de afslag gaat u linksaf de Afrikaweg op. Na ongeveer 1500 meter slaat u schuin linksaf de Amerikaweg op. Rij de rotonde op en neem deze voor 1/2 deel. Vervolgens ziet u aan uw linkerhand restaurant 'Eten En Zo' rij recht door over de tweede rotonde. De derde rotonde neemt u voor 3/4. Rij rechtdoor Het Westerpark in. U bevindt zich nu op de Heuvelweg. Rijd deze helemaal af tot aan de velden van sv DWO.

Vanuit de richting Leiden
U komt Zoetermeer binnenrijden via de N206 langs Zoeterwoude-Dorp en Stompwijk. Na het benzinestation slaat u bij de rotonde rechtsaf de muzieklaan op. Deze slingerweg rijdt u door tot de t-spiltsing (bij wederom een benzinestation). Hier gaat u rechtsaf en bij de stoplichten wederom rechtsaf. U bevindt zich nu op de Amerikaweg. Rij de rotonde op en neem deze voor 1/2 deel. Vervolgens ziet u aan uw linkerhand restaurant 'Eten En Zo' rij recht door over de tweede rotonde. De derde rotonde neemt u voor 3/4. Rij rechtdoor Het Westerpark in. U bevindt zich nu op de Heuvelweg. Rijd deze helemaal af tot aan de velden van sv DWO.

Vanuit de richting Utrecht
Volg de A12 richting Den Haag tot aan de afslag Zoetermeer. Hier gaat u aan het eind van de afslag rechtsaf de Oostweg op. Na ongeveer 1250 meter slaat u voor Mc Donald's linksaf de Australiëweg op. Hier houdt u links aan en blijft deze weg volgen door de 'tunnelbak'. Na de 'tunnelbak' slaat u schuin rechtsaf de Amerikaweg op. Rij de rotonde op en neem deze voor 1/2 deel. Vervolgens ziet u aan uw linkerhand restaurant 'Eten En Zo' rij recht door over de tweede rotonde. De derde rotonde neemt u voor 3/4. Rij rechtdoor Het Westerpark in. U bevindt zich nu op de Heuvelweg. Rijd deze helemaal af tot aan de velden van sv DWO.


sv DWO weergeven op een grotere kaart

ad_volvoniham-130x100ad_mulder_naai-130x100sponsor 130x100 blinkersponsor 150x120 mrtpad_w-van-den-heuvel-130x100ad_passendhypotheekadvies-130x100

Voetballen in Zoetermeer doe je bij DWO!