s.v. DWO is opgericht in 1939 en ligt op een schitterende locatie in het Zoetermeerse Westerpark. De vereniging beschikt in totaal over zeven speelvelden waarvan vier kunstgrasvelden met verlichting, zodat er het gehele seizoen vrijwel onbeperkt getraind en gespeeld kan worden. Lees meer...


moduleheader-nieuws-transp

Zoeken

banner facebook noframe
 
 
soccerstars250x250
 
calibris-bord1
 
knvb qa
 

 

moduleheader-normenwaarden-transp
moduleheader-huishoudelijkreglement-transp
moduleheader-statuten-transp
Holland Huis, al sponsor bij DWO sinds 1993, heeft een mooie nieuwe actie opgezet om zowel DWO als haar leden een handje te helpen. Sinds maart 2014 krijgen alle DWO-leden op vertoon van hun ledenpas (zie onderaan de pagina) maar liefst 10% korting op de tarieven*.

Lees meer...

DWO en Corpus Activum hebben afspraken gemaakt om spelers gratis te adviseren als zij bij trainingen of wedstrijden geblesseerd zijn geraakt. Fysiotherapeuten van Corpus Activum zijn gespecialiseerd in sportblessures en zijn bereid om na afspraak op dinsdagavond naar het Westerpark te komen om blessures te beoordelen. Daarvoor is het noodzakelijk om het digitaal formulier in te vullen.

Lees meer...

De E15 van DWO is een team dat het resultaat is van het grote aantal inschrijvingen van 9- en 10-jarigen in het Westerpark. De jonge voetballers waren hierdoor niet vanaf het begin van het seizoen bij elkaar, maar wisten in een korte tijd tot een zeer hechte groep uit te groeien. 

Lees meer...

De E4 van DWO is een zogenaamd ‘opleidingsteam’, deze groep eerstejaars E-pupillen zit vol met talent en wordt op enthousiaste wijze klaargestoomd voor selectievoetbal in de komende jaren. Eén van de trainers van deze jongens, Fons Simonis, wist dit enthousiasme over te brengen op zijn werkgever. De Zoetermeerse vestiging van de Bouwmaat, dé groothandel voor bouwmaterialen, besloot namelijk om DWO E4 van een volledig nieuw tenue te voorzien. Behalve een enthousiaste sponsor, bleek het Zoetermeerse opleidingsteam ook over enthousiaste ouders te beschikken. Zij besloten om als aanvulling op de sponsortenues, hun jongens in prachtige nieuwe trainingspakken te steken. 

Lees meer...

Al jaren steunt de firma Bram Ladage de meidenafdeling van DWO. Natuurlijk met kleding in alle vormen en maten. Maar ook met niet materiële zaken helpt Bram Ladage ons. Zo was er een aantal jaren geleden een werkelijk hopeloos seizoen, wat het weer betreft, aan de gang. DWO was niet in het bezit van een kunstgrasveld. De zand/moddervlakten die voor trainingsvelden moesten doorgaan werden steevast afgekeurd. Bram Ladage heeft toen geregeld dat we een seizoen lang één keer per week de zaal in konden.

Lees meer...

ad_volvoniham-130x100ad_mulder_naai-130x100sponsor 130x100 blinkersponsor 150x120 mrtpad_w-van-den-heuvel-130x100ad_passendhypotheekadvies-130x100