s.v. DWO is opgericht in 1939 en ligt op een schitterende locatie in het Zoetermeerse Westerpark. De vereniging beschikt in totaal over zeven speelvelden waarvan vier kunstgrasvelden met verlichting, zodat er het gehele seizoen vrijwel onbeperkt getraind en gespeeld kan worden. Lees meer...


moduleheader-nieuws-transp

Zoeken

moduleheader dwoagenda nobg
(klik)


moduleheader-evenementen-transp
  (niets gepland)

 
banner facebook noframe
 
 
soccerstars250x250
 
calibris-bord1
 
knvb qa
 

 

moduleheader-normenwaarden-transp
moduleheader-huishoudelijkreglement-transp
moduleheader-statuten-transp

vr1 teamfoto 2017 2018

svDWO Vrouwen 1 Seizoen 2017-2018

Achter vlnr: Michel (leider), Tirza, Iris, Daisy, Milou, Deveny, Femke, Daniella, Thijs (trainer)
Voor vlnr: Jessie, Marit, Lindsay, Annemiek, Benthe, Jeanine

charlois1

De eerste helft was DWO de bovenliggende partij op alle fronten werd de tegenstander overklast.

Lees meer...

Vandaag stond de wedstrijd tegen de vrouwen1 van Den Hoorn op het programma. Na de overtuigende uitwedstrijd van vorige week was iedereen benieuwd wat dat ging betekenen in deze thuiswedstrijd.

De pupil van de week Sanne Hamelink gaf voor dat de wedstrijd begon een presentje aan de scheids van deze week, want het is de week van de scheidsrechter. Samen met de scheids deed zij de toss en daarna nam ze ook nog de aftrap en daaruit scoorde ze een mooi doelpunt.

Lees meer...

Het was vandaag de 1e competitiewedstrijd van het seizoen iedereen had er zin in. Ook is vandaag de teamfoto gemaakt waarin iedereen er weer tiptop opstaat. Bedankt Tamara.

De pupil van de week Shannon Hazey deed de toss en scoorde een mooi doelpunt en kreeg na afloop een oorkonde en een bal met alle namen van de speelsters en staf.

DWO begon met goed combinatievoetbal richting het doel van SVV en het duurde ook niet lang voordat Deveney de 1-0 scoorde. Dit doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter op advies van zijn SVV assistent. Er zou buitenspel zijn geweest maar tegenwoordig is het toch echt zo dat als je de bal niet raakt en niet hindert je medespeler gewoon scoort en het een geldig doelpunt zou moeten zijn. We houden het maar op de scheveningse roots van de scheids dat het doelpunt niet doorging.

Het spel golfde wel wat op en neer maar SVV kon niet echt gevaarlijk worden en DWO bleef goed en verzorgd spelen en rond de 27e minuut was het dan toch 1-0 door Milou. De aanvallen van DWO bleven wel gevaarlijk maar leverden geen doelpunten meer op en zo gingen we de rust in met deze voorsprong.

Na de rust werd de draad snel weer opgepakt door DWO met goed voetbal. SVV was wel wat feller uit de kleedkamer gekomen maar dat resulteerde eigenlijk alleen in meer overtredingen.

Dwo bleef aanvallen maar SVV had deze x Edwin Zwinkels in de goal staan en hoe de ballen ook kwamen ze hield ze tegen. Ballen op de paal en op de lat te veel om op te noemen. Ook een strafschop werd DWO onthouden terwijl (bijna)iedereen zag dat Jessie onderuit werd gehaald in de 16 meter.

Helaas werd er niet meer gescoord en bleef de eindstand 1-0

Volgende week uit in ‘s-Gravenzande

ad_volvoniham-130x100ad_mulder_naai-130x100sponsor 130x100 blinkersponsor 150x120 mrtpad_w-van-den-heuvel-130x100ad_passendhypotheekadvies-130x100