s.v. DWO is opgericht in 1939 en ligt op een schitterende locatie in het Zoetermeerse Westerpark. De vereniging beschikt in totaal over zeven speelvelden waarvan vier kunstgrasvelden met verlichting, zodat er het gehele seizoen vrijwel onbeperkt getraind en gespeeld kan worden. Lees meer...


moduleheader-nieuws-transp

Zoeken

moduleheader dwoagenda nobg
(klik)


moduleheader-evenementen-transp
6 januari 15:00 uur
Nieuwjaarsreceptie. 
 
20 januari 2018
DWO JO15 
Nieuwjaarstoernooi
 
 
 
banner facebook noframe
 
 
soccerstars250x250
 
calibris-bord1
 
knvb qa
 

 

moduleheader-normenwaarden-transp
moduleheader-huishoudelijkreglement-transp
moduleheader-statuten-transp

vr1 teamfoto 2017 2018

svDWO Vrouwen 1 Seizoen 2017-2018

Achter vlnr: Michel (leider), Tirza, Iris, Daisy, Milou, Deveny, Femke, Daniella, Thijs (trainer)
Voor vlnr: Jessie, Marit, Lindsay, Annemiek, Benthe, Jeanine

DWO vr1 – Sparta vr1 (2-0) 2-0 9 december 2017

Op veld 6 moest er deze dag worden gespeeld om dat al het (gewone)gras was afgekeurd. Een vreemd veld voor de de vrouwen van DWO, maar bijna zonder te mopperen werd er rond 15.15 afgetrapt. 3 kwartier later als dat de planning en de eerdere aanvangstijd was opgegeven. 1 ding was zeker we zouden eindigen met kunstlicht.
Van te voren was er met gemengde blik naar de ranglijst gekeken naar wat de tegenstander had gedaan en dat was zeer wisselend maar wel met goeie resultaten tegen aansprekende tegenstanders.

De 2 teams begonnen eerst wat voorzichtigjes aan de wedstrijd op dit vreemde veld maar na een mooie voorbereidende actie werd Iris bereikt, die stond noodgedwongen linksbuiten want haar knieblessure was van dien aard dat zij achterin niet heel erg lang uit de voeten zou kunnen.
Iris startte even de brommer en liep zo naar het doel en de 1-0 was een feit. Dat was een mooie opsteker want de tegenstander was nog niet echt in het spel voorgekomen. DWO vr1 voetbalde vol zelfvertrouwen en er waren mooie acties te zien. Niet alles lukte natuurlijk maar er werd in ieder geval met veel zelfvertrouwen en concentratie gespeeld.

Na een goeie 20 minuten wederom een pass op Iris die maar weer de brommer startte en de 2-0 lag in het doel. De tegenstander had tegen deze rushes niet veel in te brengen. Niet alleen tegen deze rushes maar echt gevaarlijk werd Sparta vr1 echter niet.
Helaas gaf Iris na ongeveer 35 minuten aan niet meer verder te willen en werd uit voorzorg gewisseld en Benthe kwam in het veld op de linksbackpositie en zo kon Daisy weer op linksbuiten gaan spelen.
De achterhoede vandaag onder leiding van Marit samen met Annemiek centraal speelde voortreffelijk, evenals op rechtsback Thirza. Zo werd de rust ingegaan met de voorsprong van 2-0
De goed leidende scheidsrechter gaf wel aan dat het licht snel aan zou moeten na de thee.

Dit gebeurde bij het begin van de 2e helft en zo werd er afgetrapt. Het spelde golfde op en neer en de combinaties werden goed en snel uitgevoerd en soms op de 4kante meter. Het middenveld met Femke(C), Jeanine en Deveney speelde goed en liepen alle gaatjes dicht en zorgden de goeie passing naar de voorhoede met Jessie, Milou en Daisy.
Deveney moest geblesseerd aan haar heup het veld verlaten en Daniëlle kwam haar vervangen. Ook Kayleigh kwam er nog in voor Jessie die moegestreden het veld verliet.
Met haar verschrikkelijke snelheid was zei nog een kwelduiveltje voor haar tegenstandster en bijna was ze trefzeker, maar helaas. Het leverde geen doelpunten meer op, alle mooie acties waren op het laatst net te hard of te onzuiver. Of de keepster van Sparta vr1 kon ingrijpen.
De keepster van DWO vr1 Lindsay was er vandaag alleen maar om de ballen in het strafschop gebied op te rapen of achter de doellijn vandaan te halen.
Zo eindigde de wedstrijd en was iedereen wel tevreden met de uitslag.
Nu genieten van de feestdagen en de winterstop.

Iedereen hele fijne kerstdagen en een goed en gelukkig 2018 en zien we elkaar volgend jaar weer op het voetbalveld.

DWO vr1 Ariston vr1 (1-0) 1-1 25 november 2017

DWO vr1 speelde vandaag tegen Ariston vr1, de toss werd gedaan door de pupil van de week Gwen Goeman, onder het toeziende oog van scheidsrechter Schaap.

Hierna sneed de pupil van de week als een haas door het gehele team van Ariston en scoorde heel beheerst in de linker beneden hoek.IMG 20171125 144753IMG 20171125 144957IMG 20171125 144958

DWO vr1 begon goed aan de wedstrijd maar wist niet echt tot kansen te komen. De tegenstander probeerde het om met veel hoge ballen en snel druk te zetten een overwicht te creëren. Er werd goed onderuit gevoetbald, maar echt gevaar leverde dit niet op.

Zo kabbelde de wedstrijd verder. Na een mooie actie over links ging Daisy goed door en scoorde de 1-0. Zo werd de rust gehaald.

Er moesten de nodige omzettingen worden gedaan zo kwam Benthe er in voor Thirza en Danielle voor Annemieke. De wedstrijd ging verder net zo als de 1e helft. Het middenveld had het wel moeilijker na de omzetting en verloor haar greep langzaam en Ariston werd sterker. De tegenstander is een team met veel nationaliteiten, maar overwegend Engels en zo werd er ook gevoetbald.

Romy werd daar de dupe van, zonder dat de scheids daar actie op ondernam, en moest even later noodgedwongen het veld verlaten met een stevige voetblessure.

Ook Iris kon daarna niet meer verder en moest worden gewisseld, Kayleigh kwam voor haar in het veld. Dit bracht veel omzettingen in het team en het spel werd heel onrustig. De bal werd bijna niet meer weggewerkt. Helaas in de laatste minuut viel ongelukkig toch de gelijkmaker. Hierna floot de verder goed leidende scheids voor het einde.

Hopenlijk zijn de blessures volgende week weer geheeld en pakken we de punten mee uit Maasdijk.

Zestienhoven vr1- DWO vr1 (0-2) 1-2 18 november 2017

Wat een wedstrijd in omstandigheden die niet prettig waren.
Een mooi complex maar wat een kale vlakte de wind heeft hier vrij spel en een beetje wind lijkt hier al gelijk een storm.
Het waaide behoorlijk gistermiddag, dus de wind was boven alles de spelbreker om er een leuke wedstrijd van te maken.

Lees meer...

DWO vr1 - Velo vr1 (0-1) 2-2 11 november 2017

Vandaag weer een thuiswedstrijd en wel tegen Velo vr1. Onze pupil van de week was dit keer Julia van de Berg.

Lees meer...

4-11-2017

Vandaag was er de wedstrijd tegen de tegenstander die we nog niet vaak in competitie waren tegen gekomen. Zuidland van Voorne Putten een aardig eindje uit de buurt.

Lees meer...

Een mooi maar winderig voetbalveld in Voorschoten met twee ploegen die wilden voetballen.

De opdracht waarmee de spelers van Foreholte het veld in kwamen was duidelijk vroeg storen en druk zetten op de achterhoede.

Lees meer...

charlois1

De eerste helft was DWO de bovenliggende partij op alle fronten werd de tegenstander overklast.

Lees meer...

ad_volvoniham-130x100ad_mulder_naai-130x100sponsor 130x100 blinkersponsor 150x120 mrtpad_w-van-den-heuvel-130x100ad_passendhypotheekadvies-130x100