s.v. DWO is opgericht in 1939 en ligt op een schitterende locatie in het Zoetermeerse Westerpark. De vereniging beschikt in totaal over zeven speelvelden waarvan vier kunstgrasvelden met verlichting, zodat er het gehele seizoen vrijwel onbeperkt getraind en gespeeld kan worden. Lees meer...


moduleheader-nieuws-transp

Zoeken

moduleheader dwoagenda nobg
(klik)


moduleheader-evenementen-transp

2 april 2018
D Toernooi (JO13)


10 mei 2018
Vrouwen en
meiden
toernooi


21 mei 2018
E Toernooi (JO11)


2 juni 2018
F Toernooi (JO9)


2 juni 2018
F Toernooi (JO8)


2 juni 2018
Mini Pupillen
Toernooi (JO7)

 9 juni 2018

International Westerpark Trophy


16 juni 2018
C Toernooi (JO15)


23 juni 2018
Clubgevoel
voetballen, koken,
eten en feest

clubgevoel2018 logo


banner facebook noframe
 
 
soccerstars250x250
 
calibris-bord1
 
knvb qa
 

 

moduleheader-normenwaarden-transp
moduleheader-huishoudelijkreglement-transp
moduleheader-statuten-transp

Vandaag stond de wedstrijd tegen de vrouwen1 van Den Hoorn op het programma. Na de overtuigende uitwedstrijd van vorige week was iedereen benieuwd wat dat ging betekenen in deze thuiswedstrijd.

De pupil van de week Sanne Hamelink gaf voor dat de wedstrijd begon een presentje aan de scheids van deze week, want het is de week van de scheidsrechter. Samen met de scheids deed zij de toss en daarna nam ze ook nog de aftrap en daaruit scoorde ze een mooi doelpunt.

 DWO had de toss gewonnen en Den Hoorn mocht de aftrap nemen. Ze begonnen gelijk met heel veel druk en goed voetbal richting onze goal. Alle zeilen moesten worden bijgezet om de doelpunten te voorkomen. DWO kwam maar moeilijk aan voetballen toe en was vooral bezig met tegenhouden.

Uiteindelijk bleef de bal wat langer in het bezit van DWO en begon het meer op voetbal te lijken. Helaas scoorde Den Hoorn rond de 20e minuut, na een misverstand in de verdediging, met een mooi afstandsschot de 0-1.

Hierna stroopten de DWO vrouwen de mouwen eens op en de wedstrijd werd wat evenwichtiger. in de 35e minuut kregen we een corner, Deveny ging deze nemen en scoorde via de keepster van Den Hoorn en stond het 1-1.

Jessie was toen al uitgevallen met een knieblessure en Jeanine was hiervoor in het veld gekomen. DWO bleef op dat moment de beter voetballende ploeg en Den Hoorn had moeite om hun goeie spel vast te houden, na een schitterende loopactie van Femke die de bal terug kreeg haalde ze woest uit, maar helaas via de onderkant van de lat kwam de bal weer terug in het veld. Zo werd de rust gehaald met een terechte 1-1.

Iedereen was heel positief over deze wedstrijd en ze hadden een hele leuke 1e helft gezien vol passie en strijd van beide kanten. Op naar de limonade.

De 2e helft begon weer, DWO had nu de aftrap en begon gelijk met slordig voetbal. Dit ging gelijk mis en 2 minuten na de rust stond het 1-2. Een fikse domper voor iedereen. DWO bleef moeilijk voetballen en het was vooral moeilijk om de bal in de ploeg te houden en Den Hoorn kon makkelijk voetballen en een goeie 10 min later was het dan de 1-3 die wederom na onnodig balverlies werd gescoord.

Een betere passing en meer overleg zou niet misstaan. De lange bal werd steeds vaker gehanteerd, maar die was ook steeds onzuiverder en zo werd er dus veel energie onnodig gebruikt. DWO bleef wel druk houden op de goal van Den Hoorn maar was jammer genoeg ook niet gelukkig in de afwerking. Daisy kon in 1 actie 2 keer niet langs de keeper schieten maar wel er tegenop. Deze kansjes moeten er wel ingaan om uitzicht op een punt of punten te houden. 
Ook Deveny mocht nog een keer op de lat koppen maar het lukt maar niet om de aansluitingstreffer te maken ondanks veel druk maar slordig voetbal.

Vlak voor het einde van de wedstrijd was het dan toch Daniella die na goed door gaan plots helemaal alleen volledig vrij voor de keepster stond en dan toch de 2-3 kon binnen tikken.

Helaas was het even daarna de goed leidende scheidsrechter die floot voor het eind van de wedstrijd.

Verloren van een goed spelend Den Hoorn wat makkelijk voetbalt. De passing zal veel beter moeten dames en ook de coaching naar elkaar is voor verbetering vatbaar.

Volgende week de uitwedstrijd bij Charlois.

ad_volvoniham-130x100ad_mulder_naai-130x100sponsor 130x100 blinkersponsor 150x120 mrtpad_w-van-den-heuvel-130x100ad_passendhypotheekadvies-130x100

Voetballen in Zoetermeer doe je bij DWO!