s.v. DWO is opgericht in 1939 en ligt op een schitterende locatie in het Zoetermeerse Westerpark. De vereniging beschikt in totaal over zeven speelvelden waarvan vier kunstgrasvelden met verlichting, zodat er het gehele seizoen vrijwel onbeperkt getraind en gespeeld kan worden. Lees meer...


moduleheader-nieuws-transp

Zoeken

moduleheader dwoagenda nobg
(klik)


moduleheader-evenementen-transp

10 mei 2018
Vrouwen en 
meiden
toernooi 


21 mei 2018
E Toernooi (JO11)


2 juni 2018
F Toernooi (JO9)


2 juni 2018
F Toernooi (JO8)


2 juni 2018
Mini Pupillen
Toernooi (JO7)

 9 juni 2018

International Westerpark Trophy


16 juni 2018
C Toernooi (JO15)


23 juni 2018
Clubgevoel
voetballen, koken,
eten en feest

clubgevoel2018 logo


banner facebook noframe
 
 
soccerstars250x250
 
calibris-bord1
 
knvb qa
 

 

moduleheader-normenwaarden-transp
moduleheader-huishoudelijkreglement-transp
moduleheader-statuten-transp

Een mooi maar winderig voetbalveld in Voorschoten met twee ploegen die wilden voetballen.

De opdracht waarmee de spelers van Foreholte het veld in kwamen was duidelijk vroeg storen en druk zetten op de achterhoede.

De eerste 10 minuten waren dan ook rommelig en zoeken naar de vrije speler ging moeizaam.De achterhoede liet zich echter niet intimideren en voetbalde zich onder de druk uit, door goed combinatie voetbal.

Na ongeveer 14 minuten werd het eerste doelpunt gemaakt door Jeanine een afgeslagen aanval die door Foreholte niet goed werd weg gewerkt. De bal viel voor de voeten van Jeanine die met een simpel geplaatst balletje de 0-1 kon aantekenen.

Na deze goal ging het snel de opbouw van achter uit en het mooie combinatie voetbal kreeg de overhand. Door de bal vaardigheid en techniek werden er soms hoogstandjes op het (kunst)grasveld gelegd waar je als liefhebber van kan genieten.

De 0-2 kon dan ook niet uitblijven een corner die door Milou werd ingekopt De 0-3 was identiek een hoekschop en Miliou die raak kopt.

Dwo bleef goed combineren en de 0-4 kon niet uitblijven deze kwam tot stand door een strafschop. Milou schoot hem onhoudbaar binnen.

De eerste hattrick van dit seizoen gemaakt dor Milou.

Na de rust bleef DWO de bovenliggende partij aanval na aanval werd er opgezet van uit de achter hoede en het middenveld.

Vandaag klopte alles mooi voetbal en prachtige combinaties. Lindsey had weinig te doen vandaag maar wat zij deed was geweldig.

Een afstand schot op het goal die zij met een snoekduik uit het doel bokste.

Chapeau!!!

Dames een wedstrijd om van te genieten en in te lijsten met als enig puntje van kritiek het benutten van de kansen.

Wat blijft hangen is dat Foreholte een goed elftal heeft wat opbouwend wil voetballen. Het is dan ook vreemd dat zij zo laag staan en zo weinig wedstrijden nog hebben gewonnen. Dit zal wel met geluk te maken hebben en het wennen aan de derde klasse maar een team waar we zeker nog van gaan horen.

Een compliment wil ik maken naar de scheidsrechter geweldig gefloten.

ad_volvoniham-130x100ad_mulder_naai-130x100sponsor 130x100 blinkersponsor 150x120 mrtpad_w-van-den-heuvel-130x100ad_passendhypotheekadvies-130x100

Voetballen in Zoetermeer doe je bij DWO!