s.v. DWO is opgericht in 1939 en ligt op een schitterende locatie in het Zoetermeerse Westerpark. De vereniging beschikt in totaal over zeven speelvelden waarvan vier kunstgrasvelden met verlichting, zodat er het gehele seizoen vrijwel onbeperkt getraind en gespeeld kan worden. Lees meer...


moduleheader-nieuws-transp

Zoeken

moduleheader dwoagenda nobg
(klik)


moduleheader-evenementen-transp
  (niets gepland)

 
banner facebook noframe
 
 
soccerstars250x250
 
calibris-bord1
 
knvb qa
 

 

moduleheader-normenwaarden-transp
moduleheader-huishoudelijkreglement-transp
moduleheader-statuten-transp

14/10/2017: DWO JO15-4 / Laakkwartier JO15-2

We speelden vandaag thuis tegen Laakkwartier JO15-2. Het was zonnig en een goede dag om te voetballen. We hadden er zin in. Keeper Jens was geblesseerd, maar gelukkig wilde Beau hem wel vervangen. Dat we te maken hadden met een fanatieke tegenstander, werd helaas al binnen de eerste minuut duidelijk toen een aanvaller van Laakkwartier scoorde; 0-1. DWO schrok meteen wakker. Na deze snelle tegenvaller kwamen we gelukkig goed in de wedstrijd en begonnen we kansen te creëren. Jayden maakte de 1-1 en de 2 ploegen stonden weer gelijk. DWO ging steeds meer aanvallen en uit een mooie voorzet kopte Paul de bal binnen; 2-1. Dit zorgde voor een voorsprong vlak voor rust.


In de rust gingen de twee ploegen naar de kleedkamers en volgde de voorbereiding op de tweede helft. Laakkwartier startte sterk en kwam na een kwartier op een gelijke stand (2-2). Daarna was er wat onrust en kreeg DWO te maken met blessures. Laakkwartier viel veel aan en DWO creëerde jammer genoeg geen kansen meer. Laakkwartier kwam eruit en scoorde de 2-3. Daar waren zij heel blij mee. De scheidsrechter floot af en dus was de wedstrijd afgelopen. Volgende week is het herfstvakantie en staat er geen wedstrijd ingepland. Die week daarna, 28 oktober a.s. om 11.00 uur, wacht een wedstrijd tegen (en bij) Forum Sport JO15-3.

Speler,
Thom

07/10/2017: WIK JO15-1 / DWO JO15-4

Remo is uit de poule gehaald, dus we speelden vandaag tegen WIK uit. Er stond veel wind en het regende. Een koude zaterdagmiddag. We kregen de opstelling en de instructies en gingen naar het veld. Na één minuut scoorde Lucas meteen de 0-1. Het ging aardig op en we kregen nog een paar goede kansen. Toen scoorde Mats uiteindelijk uit een rebound de 0-2. In de rust gingen we naar de kleedkamer om op te warmen en even wat te drinken.


Na de rust scoorde WIK al snel de 1-2. WIK en DWO kregen allebei veel kansen. Een paar minuten voor het eind scoorde WIK uiteindelijk nog de 2-2. Dit werd ook de eindstand. De scheidsrechter floot af en de wedstrijd was afgelopen. Volgende week spelen we thuis tegen Laakkwartier om 12.45 uur.

Speler,
Mats

30/09/2017: Vredenburch JO15-2 / DWO JO15-4

We verzamelen om 10.35 uur op het vaste verzamelpunt en rijden met de auto’s achter elkaar richting Rijswijk. Vandaag staat Vredenburch JO15-2 op de agenda. Om 11.15 uur staan we op het veld voor de warming-up. Het regent. We zijn benieuwd of deze club ons wel tegenstand gaat geven, maar dat wordt al pijnlijk snel in de wedstrijd bevestigd. Kansen worden niet benut. DWO speelt niet scherp of te nonchalant. Door een slordigheidje komen we zelfs binnen 10 minuten op achterstand; 1-0. Zo gaan we de rust in.


Na wat tips en een stevige preek van trainer Remco in de kleedkamer (gisteren is FIFA 18 uitgekomen en de trainer vraagt zich af of we vannacht met z’n allen hebben doorgespeeld…) gaat het wel iets beter in de tweede helft. We bouwen wat meer op en een mooi resultaat daarvan is het moment dat Pepijn scoort uit een assist van Paul; 1-1. Het wordt een spannende wedstrijd. Deze club weet het ons lastig te maken, zodat we niet in ons spel komen, maar we spelen voornamelijk tegen ons zelf. Het is (zoals vaker bij Vredenburch) een sportieve wedstrijd, maar helaas toch in het laatste kwartier een blessure voor Jayden. Hij gaat door z’n enkel en gaat het veld af. In de dug-out wordt hij verzorgd door de BHV’ers van DWO. Onze enige wissel gaat snel het veld in (Bram en Roan zijn afwezig).

Dan blijkt Kaj verkeerd terecht op de grond te zijn gekomen en het lijkt mis… Hij wordt het veld afgetild en de medische staf van Vredenburch wordt erbij geroepen. Zij adviseren om foto’s te laten maken in het ziekenhuis. De vader van Kaj haalt zijn auto en ondertussen tillen mijn vader en de vader van Hugo hem naar de aangegeven plek waar de auto kan komen. Leidster Heidi komt aan met Kaj z’n spullen en toegangshekken worden speciaal geopend. We hopen maar met z’n allen dat het meevalt! Het laatste deel van de wedstrijd speelt DWO verder met 10 man. De verdediging staat goed en de eindstand blijft 1-1. Jammer, maar we hoopten meer tegenstand te krijgen en dat hebben we deze week gekregen. Volgende week spelen we uit tegen Remo om 12.00 uur. Nieuwe ronden, nieuwe kansen.

Speler,
Justin

Update Kaj: er lijkt gelukkig niets gebroken of gescheurd, maar helaas wel problemen bij de aanhechting van de spier met het bot. We duimen dat het geen langdurige (en pijnlijke) blessure is. Sterkte Kaj, namens spelers, ouders en leiding van de JO15-4!  

23/09/2017: DWO JO15-4 / HBS JO15-4

2017 09 23 DWO JO15 4
Na de bekerwedstrijden was dit onze eerste competitiewedstrijd in de derde klasse en ook de eerste wedstrijd met onze speaker die we tijdens de warming-up aan hadden staan. Nadat de trainers hun toespraak hadden gehouden en de warming-up klaar was, gingen beide teams klaarstaan voor de wedstrijd. De eerste paar minuten gingen de teams nog gelijk op, maar al snel scoorde Mats een hattrick en zo ging DWO ook verder. Uiteindelijk gingen we met 8-0 voorsprong de rust in.

Nadat de spelers wat hadden gedronken en de trainers hun zegje hadden gedaan, waren we er weer klaar voor. De tweede helft werden er minder goals gemaakt. Vooral in het begin van de tweede helft was er niet veel spannends aan. DWO pakte in de loop van de tweede helft meer kansen en maakte die ook gelijk af. Uiteindelijk gaf de scheidsrechter het fluitsignaal en was de wedstrijd afgelopen. De wedstrijd eindigde met 13-0 voor DWO. We hoopten in de derde klasse wat meer tegenstand te krijgen, maar uiteindelijk wonnen we weer met een ruime overwinning. Volgende week spelen we een uitwedstrijd om 11.45 uur tegen Vredenburch JO15-2.

Speler,
Kaj

16/09/2017: Stompwijk’92 JO15-2 / DWO JO15-4

Nadat wij bij DSO weer een grote overwinning hadden geboekt, stond ons nu in de regen Stompwijk’92 te wachten. Wij gingen er naar toe met de hoop dat we eindelijk een beetje weerstand zouden krijgen, maar helaas bleek dat niet zo te zijn. Wij kwamen al snel voor en we hadden al snel door dat dit wel weer eens een grote score zou kunnen worden. We gingen met 7-0 de rust in met doelpunten van Mats, Pepijn en Lucas. Na de pauze hadden wij een vliegende start en vlogen er direct weer een paar in.

De meest speciale van de 11 doelpunten die nog zouden volgen, zou komen van de voet van Jens. Wij hadden afgesproken in de kleedkamer dat als we een goede voorsprong zouden hebben, onze keeper Jens de penalty mocht nemen! Zo gezegd, zo gedaan en Jens schoot hem er netjes in. De wedstrijd eindigt in 0-18 voor DWO.
Volgende week verwachten wij meer weerstand tegen HBS JO15-4 aangezien wij voor de competitie zijn ingedeeld in de derde klasse. De wedstrijd begint om 12.45 uur bij DWO.


Speler,
Beau

IMG 9114 Small

09/09/2017: DSO JO15-6 / DWO JO15-4

Op deze natte zaterdagmorgen verzamelen wij om 10.15 uur bij s.v. DSO. Na de voorbespreking en de warming up gaan we rond 11.15 uur het veld op. Na 5 minuten valt het eerste doelpunt door Mats. Daarna blijven we scoren. We gaan de rust in met een stand van 0-9. Na het drinken en de instructies van de trainers gaan we het veld weer op. Ook in de tweede helft gaan we door met scoren. Nog eens 9 doelpunten erbij, zodat wij eindigen met een stand van 0-18. Onze tweede bekerwedstrijd hebben we weer gewonnen met een mooie stand. Volgende week spelen we een uitwedstrijd tegen Stompwijk’92 om 11.00 uur.


Speler,
Hugo

02/09/2017: DWO JO15-4 / FC Zoetermeer JO15-6

Na 3 oefenwedstrijden is het bekeren eindelijk begonnen! De eerste wedstrijd vindt plaats om 12.45 uur tegen de JO15-6 van FC Zoetermeer. Na de voorbespreking in de kleedkamer lopen wij richting veld 4. Hugo en Pepijn spelen niet mee, want zij zijn geblesseerd. In het team van de tegenstander zien we een oud DWO-lid. Hij grapt dat hij zijn teamgenoten al heeft voorbereid op dit overdreven, gemotiveerde team ;-)
Er is landelijk net een nieuw digitaal systeem ingevoerd, dus de scheidsrechter controleert ter plekke op het veld de digitale pasjes van beide teams. Alles is akkoord en vervolgens geeft hij het sein dat er kan worden gestart. De zon schijnt en er staat veel DWO-publiek langs de lijn.

Het wordt geen spannende wedstrijd, want de doelpunten vliegen er achter elkaar in. Ik heb niets te doen, omdat de spelers van FCZ niet door onze verdediging komen. In het eerste kwartier zijn er al 3 doelpunten gescoord. In het volgende kwartier volgen er nog 7. Er is voor de keeper van FCZ geen houden aan. We gaan de rust in met 11-0. FCZ is een sportieve tegenstander. Ze blijven voetballen tot aan het eind van de wedstrijd. DWO is duidelijk een maat te groot. In de tweede helft volgen er nog 16 doelpunten. Onze wedstrijd ging heel goed, maar het hadden nog meer doelpunten kunnen zijn; eindresultaat 27-0. Volgende week staat een uitwedstrijd op de agenda tegen DSO om 11.00 uur.

Keeper,
Jens

ad_volvoniham-130x100ad_mulder_naai-130x100sponsor 130x100 blinkersponsor 150x120 mrtpad_w-van-den-heuvel-130x100ad_passendhypotheekadvies-130x100