s.v. DWO is opgericht in 1939 en ligt op een schitterende locatie in het Zoetermeerse Westerpark. De vereniging beschikt in totaal over zeven speelvelden waarvan vier kunstgrasvelden met verlichting, zodat er het gehele seizoen vrijwel onbeperkt getraind en gespeeld kan worden. Lees meer...


moduleheader-nieuws-transp

Zoeken

moduleheader dwoagenda nobg
(klik)


moduleheader-evenementen-transp

2 april 2018
D Toernooi (JO13)


10 mei 2018
Vrouwen en
meiden
toernooi


21 mei 2018
E Toernooi (JO11)


2 juni 2018
F Toernooi (JO9)


2 juni 2018
F Toernooi (JO8)


2 juni 2018
Mini Pupillen
Toernooi (JO7)

 9 juni 2018

International Westerpark Trophy


16 juni 2018
C Toernooi (JO15)


23 juni 2018
Clubgevoel
voetballen, koken,
eten en feest

clubgevoel2018 logo


banner facebook noframe
 
 
soccerstars250x250
 
calibris-bord1
 
knvb qa
 

 

moduleheader-normenwaarden-transp
moduleheader-huishoudelijkreglement-transp
moduleheader-statuten-transp

jo19 1 teamfoto2017

svDWO JO19-1 Seizoen 2017-2018

Achter v.l.n.r: Trainer Marc, Martijn, Jelle, Wessel, Rodger, Shaheer, Menno, Robin, Karar, Trainer Patrick
Voor v.l.n.r: Dany, Mo, Nick, Sander, Marcel, Nigell, Stephan

SEIZOEN 2017/2018

JO19-1

JO19 1 individueel

trainers JO19 1

Ruststand : 3 – 1; Eindstand:  5 – 2

De ouders van onze jongens werden voor de wedstrijd getrakteerd op een kopje koffie met een lekkere slagroomsoes. Vijf kwartier wachten voordat het beginsignaal klinkt, moet toch worden beloond.

En het blijft maar regenen in Nederland. Spelers en toeschouwers moesten met de boot richting veld 1. Waar vele wedstrijden deze dag zijn afgekeurd, kon onze wedstrijd gewoon doorgaan. Kunstgrasveld 1 lag er prima bij. De neutronenkorrels van Jacobse en van Es hebben hun werk goed gedaan.
Hoe treffend kan het zijn dat je in de Haagsche Regio een scheidsrechter hebt die L.J. Beugelsdijk heet. Onder leiding van de goed acterende ‘’rustige’’ heer Beugelsdijk werd vandaag in de bekergroep 1-25 de derde bekerwedstrijd tegen s.v. Rohda’76 uit Bodegraven gespeeld. De wedstrijd ging vandaag om een eervolle tweede plek in deze beker poule.

De eerste 18 minuten hadden we kansen. Kopballen voorlangs, diverse aanvallen helaas wegens buitenspel afgevlagd. Vrije trappen die over gaan. Onze jongens hadden grip op de wedstrijd, maar een beloning blijft uit. In de 20ste minuut is het dan wel raak. Een opkomende Marcel op links geeft een crosspas op Boris die in de verre hoek met een droge schuiver de keeper passeert. Een goed uitgevoerde aanval. Keeper Sander heeft daarna een goede redding en voorkomt hiermee de gelijkmaker. In de 23ste tot en met de 30ste minuut breekt er een rommelige fase aan. De boog kan niet altijd gespannen staan, zou Robin Hood wellicht gezegd hebben.

En juist in die fase ontstaat de gelijkmaker. Door een foute beoordeling in de as stevent een Roda speler alleen op Sander af, de speler legt de bal keurig naar links af naar een meegelopen medespeler waarop Sander kansloos is. In de 38ste minuut wordt de 2-1 ingeluid door Robin. (Robin was uitgenodigd als één van de beste spelers bij DWO van ‘’Onder de 23 competitie’’, om afgelopen dinsdag tegen Sparta JO19-1 te spelen op het terrein van Lyra). Door zijn actie belandt de bal tussen de keeper en de voorhoede in. Twee diepgaande spelers zetten vervolgens druk op de keeper. De keeper schrikt en mist de bal waardoor Karar vrije toegang heeft naar het lege goal. De 3-1 is echt een mooie aanval waar iedereen, die de jongens een warm hart toedraagt, vrolijk van wordt. Marcel schiet met zijn rechter been naar de linksbuiten Roger. Deze geeft een voorzet die door, de bij de tweede paal staande, Mo keurig vanaf 11 meter wordt binnen geschoten. Genieten echt waar. Dan vergeet je als toeschouwer even de regen. Ruststand 3-1. Spelers en toeschouwers namen de boot weer terug richting kantine.

Na rust met drie verse wissels is het gelijk billen knijpen als een Roda speler net naast schiet. De tweede helft begint dan ook rommelig. Twee minuten later is de 3-2 in de maak. Een Roda speler draait van buiten de 16 van links naar binnen en doet net of hij met zijn rechterbeen gaat uithalen, maar besluit bewust een steekpass te geven naar zijn medespeler die ineens in een 1 tegen 1 situatie tegenover onze goedkeepende Sander komt te staan, die zijn vuist nog wel tegen de bal aan kan stompen, maar helaas niet voldoende was om een doelpunt te voorkomen. In de 61ste minuut is toch de 4-2 in de maak.
Een aanval die begint bij Robin en via Roger bij Wessel komt die doel treft. In de 68ste minuut is een schitterend doelpunt in de maak. Via een voorzet vanaf rechts door Wessel kopt Jelle al zwevend de bal in de verre hoek. De keeper kan nog wel zijn vingertoppen er tegen aan zetten maar dit blijkt niet voldoende. In de fase die volgt wisselen verzorgd voetbal elkaar af met slordig voetbal. Een grappig feitje is nog dat de strijdende Menno, na goed storen van Roger en Wessel binnen de 16, een terugkomende bal buiten de 16 in het doel wil schieten, De bal wordt weliswaar als een soort drop-goal of een conversie, om in rugby termen te spreken, tussen de palen geschoten maar helaas wel erg ver boven de dwarslat. Een driepunter of een tweepunter voor Menno. Menno kon er zelf ook om lachen. Een laatste noemenswaardige aanval begint bij Sander met een uittrap. De bal stuitert en zowel Roger als de keeper van Roda gaan naar de bal. Roger komt slecht uit het duel en ziet even sterretjes. Vervolgens komt de bal bij Boris die op de lat kopt. Eindstand 5-2.
Adrie, bedankt voor het vlaggen.

DWO JO19-1 speelt volgende week om 12.45 uur een thuiswedstrijd tegen Laakkwartier JO19-1.

ad_volvoniham-130x100ad_mulder_naai-130x100sponsor 130x100 blinkersponsor 150x120 mrtpad_w-van-den-heuvel-130x100ad_passendhypotheekadvies-130x100