s.v. DWO is opgericht in 1939 en ligt op een schitterende locatie in het Zoetermeerse Westerpark. De vereniging beschikt in totaal over zeven speelvelden waarvan vier kunstgrasvelden met verlichting, zodat er het gehele seizoen vrijwel onbeperkt getraind en gespeeld kan worden. Lees meer...


moduleheader-nieuws-transp

Zoeken

moduleheader dwoagenda nobg
(klik)


moduleheader-evenementen-transp

2 april 2018
D Toernooi (JO13)


10 mei 2018
Vrouwen en
meiden
toernooi


21 mei 2018
E Toernooi (JO11)


2 juni 2018
F Toernooi (JO9)


2 juni 2018
F Toernooi (JO8)


2 juni 2018
Mini Pupillen
Toernooi (JO7)

 9 juni 2018

International Westerpark Trophy


16 juni 2018
C Toernooi (JO15)


23 juni 2018
Clubgevoel
voetballen, koken,
eten en feest

clubgevoel2018 logo


banner facebook noframe
 
 
soccerstars250x250
 
calibris-bord1
 
knvb qa
 

 

moduleheader-normenwaarden-transp
moduleheader-huishoudelijkreglement-transp
moduleheader-statuten-transp

jo11 1 teamfoto2017

svDWO JO11-1 Seizoen 2017-2018

Boven v.l.n.r: Dennis ten Heuvel, Jaelyon Seintje, Raman Halou, Manish Jaggoe, Jayden Alberto, Casper Arnoldus, Niels Bangoyina, Rahied Oemed
Voor vl.n.r: Nigel Oemed, Rafeal ten Heuvel, Sepp Bollen, Ruigeme Cicilia,  Nienke Nieuwenhuijsen

DWO JO-11 – UVS JO11-1 2/9/2017

op deze eerste zaterdag in september stond eerste wedstrijd van DWO JO-11 tegen UVS JO11-1 op het affiche. Dit was de eerste wedstrijd van drie in de bekerronde.

Het zonnetje scheen uitbundig en eerste voorzichtige herfstkleuren waren zichtbaar in het Sportpark van DWO.

Na de warming-up stelden de jongens, Nienke was helaas geblesseerd, zich op voor de aftrap.

Tegen de zon inspelend was het even zoeken naar de juiste balans in het team.

Hopelijk kon de opgaande lijn in prestaties en winst van de afgelopen oefenwedstrijden positief worden voortgezet nu het om het “echie” gaat.

Na diverse pogingen om door de verdediging van UVS door te breken lukte het Casper om via de vleugel op te stomen, de keeper uit te spelen en zo het eerste doelpunt voor DWO te scoren !

UVS herpakte zich was vaker op de helft van DWO te vinden met enkele kansen die knap werden weggewerkt door de verdediging. In de 25e minuut deed zich op de rand van het doelgebied een botsing voor waardoor er twee spelers van DWO op de grond bleven liggen. De voorhoede spelers van UVS hielden het hoofd koel en wisten van de situatie gebruik te maken en de gelijkmaker te scoren (1-1). Het was twijfelachtig of hier door de arbiter had moeten worden ingegrepen maar de bal werd op de middenstip gelegd voor de spelhervatting.

Vlak hierop klonk het rustsignaal wat nogal verbazend was omdat er slechts 25 minuten waren gespeeld. Nadat de trainer/coach Rahied aan de scheidsrechter had uitgelegd dat er 30 minuten gespeeld werden bij de 9x9 spelvorm werd nog ca. 5 minuten verder gespeeld, zonder mogelijke doelkansen voor beide teams.

Tijdens de rust kregen beide teams, genietend van de uitgereikte aanmaaklimonade, instructies hoe de tweede helft te gaan spelen.

In het begin van de tweede helft waren de kansen tussen UVS en DWO gelijk verdeeld met af en toe een kleine kans om op het doel te schieten. Uit een corner die aan UVS was toegekend viel bijna een doelpunt maar de oplettende verdedigers konden de bal ternauwernood weg werken. Met een lange trap wist Casper de verdedigster van UVS eruit te sprinten en kwam 1 op 1 met de keeper te staan. Hij twijfelde niet en plaatse de bal in de lange hoek en scoorde de 2-1voor DWO. Juichend liep hij terug naar zijn teamgenoten die het feestje met hem meevierde. Het spel van DWO ging steeds beter lopen waardoor zij steeds vaker elkaar wisten te vinden en zo mogelijkheden om te scoren konden creëren.

Net vanachter de middellijn gaf Ruigeme een lange bal die door Casper werd meegenomen met nog slechts de keeper van UVS voor hem kon hij deze aktie omzetten in een doelpunt waardoor het 3-1 werd ! Een hattrick voor Casper !

Dat de winst nog niet binnen was bleek uit een corner door UVS die via de binnenkant paal terug het veld inkwam en via diverse benen en voeten uiteindelijk weer richting het UVS doel werd geschoten.

Uiteindelijk klonk daar het verlossende eindsignaal en gingen de armen van het team van DWO allemaal tegelijk de lucht in.

Een geweldig resultaat dat hoop biedt voor de volgende stadsderby die voor volgende week op het programma staat tegen Fc Zoetermeer.

ad_volvoniham-130x100ad_mulder_naai-130x100sponsor 130x100 blinkersponsor 150x120 mrtpad_w-van-den-heuvel-130x100ad_passendhypotheekadvies-130x100