s.v. DWO is opgericht in 1939 en ligt op een schitterende locatie in het Zoetermeerse Westerpark. De vereniging beschikt in totaal over zeven speelvelden waarvan vier kunstgrasvelden met verlichting, zodat er het gehele seizoen vrijwel onbeperkt getraind en gespeeld kan worden. Lees meer...


moduleheader-nieuws-transp

Zoeken

moduleheader dwoagenda nobg
(klik)


moduleheader-evenementen-transp
6 januari 15:00 uur
Nieuwjaarsreceptie. 
 
20 januari 2018
DWO JO15 
Nieuwjaarstoernooi
 
 
 
banner facebook noframe
 
 
soccerstars250x250
 
calibris-bord1
 
knvb qa
 

 

moduleheader-normenwaarden-transp
moduleheader-huishoudelijkreglement-transp
moduleheader-statuten-transp

jo13 1 teamfoto2017

svDWO JO13-1 Seizoen 2017-2018

Achter v.l.n.r: Trainer Björn, Esperant, Janoa, Jens, Daan, Max, Dimitri, Trainer Ramon
Voor v.l.n.r: Dianni, Keano, Brett, Tim, Firat, Emilio, Anass

Seizoen 2017/2018

JO13-1

  selectie DWO individueel

   Trainers en sponsoren

Vandaag hadden we wat recht te zetten na het verlies van vorige week tegen Meerburg.
Met Dean Hinsbeeck groot talent uit onze j013-2 in de basis voor de nog geblesseerde Keano gaan we met vertrouwen van start,
In de eerste heft komt het er nog niet echt uit .Het spel was nog niet om over naar huis te schrijven dus was het in de rust nog 0-0 terwijl UVS toch heel wat minder liet zien dan de tegenstander van vorige week.

Er moest duidelijk een breekpunt komen en dat kwam al vrij snel na de rust in de 8e minuut,een vrije trap voor ons op de juiste afstand ,het keepertje niet al te groot en Jens achter de bal dat moet gaan lukken en ja dat gebeurde ook de bal werd mooi door Jens in de kruising gedraaid en eindelijk de 0-1 wat een mooi breekpunt was voor jullie.
Nu begonnen we te voetballen en twee minuten later gaat Firat over rechts goed door en geeft een voorzet op maat die goed door Jens wordt in gekopt en het is 0-2.
We krijgen vleugels met goed voetbal en hoog druk zetten volgen de aanvallen zich in een rap tempo op.
2 minuten later een aanval over links waar Esperant een mooie actie inzet en de bal op randje zestien bij Jens terecht laat komen,die speelt zich mooi vrij en scoort met een diagonaal schot zijn hattrick en we staan met 0-3 voor zo snel kan het gaan.

Maar we zijn er nog niet want weer 2 minuten later ontsnapt Esperant weer over links en schiet na een goede actie op het doel de keeper stompt de bal het veld weer in maar helaas voor hem kwam de bal voor de voeten van Jens die zijn 4e goal erin tikt en zo is het 0-4.
De volgende goal is enige minuten later een feit na een fantastische aanval die links achter in begint bij Gianni via Janoa en Anass bij de opgekomen Max terecht komt die geweldig uithaalt en de 0-5 scoort.
Tot slot om een mooie tweede helft af te sluiten maakt Anass met een afstandsschot 0-6.
Jongens een prima overwinning na een moeizame eerste helft eerste helft en een fantastische tweede helft en dat maakt voetbal ook wel weer zo mooi.
Jullie kunnen met vol vertrouwen naar de promotie poule gaan uit kijken.

Reporter,Loek Raven.

jo13 1 UVS 1

jo13 1 UVS 2

jo13 1 UVS 3

jo13 1 UVS 4

Vandaag een niet zo bekende tegenstander met 2 meisjes in de ploeg,vroeger een reden tot gejuich maar nu niet meer want we zijn er inmiddels achter gekomen dat ze altijd goed zijn,wat ouder en wat groter zo ook vandaag voor we het wisten keken we tegen een 0-1 achterstand aan na 3 minuten.

Dan gaan we zelf ook voetballen het gaat niet echt slecht maar we komen niet zo maar tot scoren het spel golft op en neer maar in de 18e minuut is het dan zover een goede pass van Janoa door het midden op Jens die op snelheid door gaat de keeper omspeelt en de gelijkmaker scoort 1-1. Dit blijft zo tot aan de rust.

Na de rust gaat het nog goed gelijk op,maar dan komen ze in de 13e minuut over rechts en van een flinke afstand een hard hoog schot onhoudbaar in de kruising en we kijken tegen 1-2 achterstand aan.

Over de rest van de tweede helft kunnen we kort zijn,binnen 10 minuten volgen nog twee identieke doelpunten een mannetje passeren een afstandsschot in de kruising en het is 1-4.

Dit is de eindstand die natuurlijk rauw op ons dak valt en behoorlijk geflatteerd is.

 Jongens helaas dus deze week een droevig verslag maar zo zit de wereld soms in elkaar en ik weet zeker dat jullie de komende weken de punten weer gaan pakken.

 reporter, Loek Raven

Deze week de wedstrijd tegen Voorschoten, waarbij we zelfs al met een schuin oog voor een eventueel kampioenschap naar
onze grootste concurrent TOGB kijken waar we helaas met 1-0 van verloren, zodat het doelsaldo aan de eindstreep wel eens beslissend zou kunnen zijn.
Daarom is het zo jammer dat onze spits en topscorer Jens met een hamstringblessure op de bank begint.

Maar de wedstrijd is net twee minuten oud als Brett over rechts een assist geeft aan Firat die de 1-0 maakt.
Een goed begin dus en op jullie spel is niks aan te merken het ziet er verzorgd uit ,ze hebben niks te vertellen maar het duurt toch tot de24e minuut als Anass een assist geeft op Firat die zijn 2e doelpunt maakt.
Er volgen nog een aantal kansen maar er wordt tot de rust niet meer gescoord.

In de tweede helft hetzelfde beeld aardig spel maar geen doelpunten.
Dan komt niet zonder risico Jens er toch 20 min voor tijd in en binnen een minuut een aanval waarbij Jens er over rechts langs gaat de assist geeft op Younnes die 3-0 maakt.
Dan, in de 19e minuut een voorzet op rechts van Emilio die Jens er in een keer in pegelt 4-0.

1 minuut later de assist van Firat op Jens die 5-0 scoort. In de 23e minuut volgt er een assist van Anass op Jens die met een lob over de keeper zijn hattrick en jullie 6e en laatste doelpunt scoort en hebben we met succes aan ons doelgemiddelde gewerkt.
Jongens het gaat prima zo, jullie zijn nog op 2 fronten in de race beker en competitie tot de volgende keer.

Reporter Loek Raven

 dwo jo13 1 2017 11 27 1

dwo jo13 1 2017 11 27 2

dwo jo13 1 2017 11 27 3

Vandaag de bekerwedstrijd tegen Fc Lisse j013-1 die in de derde divisie spelen dus 2 klassen hoger dan onze jongens.
Het zal pittig zijn maar jullie hebben afgelopen maanden bewezen dit soort hoger spelende clubs goed partij te kunnen geven.
Het is erop of eronder alleen de winnaar bekert verder.

Vanaf het begin is te zien dat jullie je niet zomaar gewonnen geven het spel golft heen en weer en in de 14e minuut is daar dan de assist van Janoa op Jens die prima de 1-0 scoort.
We hoeven maar 5 minuten te wachten als Max door het midden een assist geeft met een kopbal naar Jens die zoals een spits betaamt koelbloedig met een diagonaal schot de 2-0 op het score bord zet.

We kunnen ruim ademhalen dachten we maar drie minuten later een afstandsschot van Lisse,een onhoudbare pegel en de aansluiting voor Lisse is daar,2-1.
Maar dan de laatste minuut voor de rust dit keer een prachtige steekbal van Keano op Jens die wederom iedereen te snel af is en de 3-1 scoort en een zuivere hattrick te pakken heeft.
We gaan na een uitstekende eerste helft de rust in met 3-1.

Na de rust komen we goed de rust uit we krijgen een corner in de 10e minuut die er keurig in wordt gekopt door Max glaszuiver doelpunt behalve voor de scheidsrechter die hem afkeurt en zich na de wedstrijd hiervoor verontschuldigde en toegaf dat hij fout zat.(de reden was niet geheel duidelijk)
Op dat moment hadden we daar natuurlijk niks aan en tot overmaat van ramp scoorden we binnen 20 seconden weer een treffer die eveneens werd afgekeurd dan zakt als je 12 bent de moed toch wel even in je schoenen.

Maar we moeten verder en ja hoor,twee minuten later scoort dan Lisse uit een corner het is 3-2.Tot overmaat van ramp in de 21e minuut een afstandsschot van Lisse,3-3 zie
dan maar eens op de been te blijven maar jullie hielden ondanks alle tegenslagenheel goed vol tot het eindsignaal,complimenten voor iedereen.

Maar dan kwam nog de thriller,penalty's! Onder toeziend oog van veel supporters gebeurde het ongelooflijke DWO mist de eerste de eerste 3 penalty"'s maar waar iedereen dacht dat het over zou zijn stond bij ons nog een keeper in het doel Tim die op fantastische wijze de laatste 3 penalty's stopte van FC Lisse zo bleven we nog in de race terwijl Daan en Jens de laatste 2 wel wisten te scoren was het onmogelijke gebeurd.Om en om strafschoppen waarbij Max namens DWO prachtig binnen schoot was het de lange laatste man van Lisse die de bal ver overschoot en jullie een ronde verder bekeren als er ooit gerechtigheid is geweest dan was het wel vandaag.
De ontlading was groot en dat werd gevierd met de j017 en j019 selectie die aan de kant stonden te kijken.

Jongens een geweldige prestatie allemaal en we wachten op de loting voor de volgende ronde!

Reporter Loek Raven

dwo jo13 1 lisse 1

Vandaag dan de wedstrijd tegen Forum Sport die niet al te hoog staan.
Een aantal weken geleden werd er door onze jongens nog met 6-0 gewonnen van Forum sport j013-1 in een oefenwedstrijd dus je denkt een routineklus maar ze bleken in het begin toch taaier dan gedacht.
In de 9e minuut breekt Esperant door het midden door en geeft een pass naar Anass die de 1-0 scoort.
Daarna gaat het allemaal wat moeizaam en moeten we wachten tot de 29e minuut het was wat slordig de eind pass kwam niet aan toch de onderschatting die dan parte gaat spelen.
Ondanks een moeizame 1e helft wordt er toch voor rust nog de 2-0 gemaakt uit een goede corner van Emilio die prima ingekopt wordt door Anass.

Na de rust een goede aanval over rechts de pass van Jens op Brett die goed doorloopt,tikt de bal naar Anass en die scoort 3-0 en zijn derde doelpunt.
Dan twee minuten daarna een spelde prik van Forum sport waarbij hun spits door komt alleen op Tim af,maar Tim redt spectaculair en slaat het schot tot corner.

Nu volgt een oude slimme truc we gaan achter een op een spelen Daan schuift naar voren om er 4 spitsen van de maken en de uitslag wat op te voeren.
We houden ze onder druk en in de 27e minuut een vrije trap van Jens die van grote afstand de bal in de kruising jaagt en het is 4-0.
Dan 1 minuut later na een prachtige combinatie gaat Jens er over rechts doorheen geeft een voorzet op maat die er door Daan in een keer wordt ingekegelt ,truc geslaagd en het is 5-0.

Hiermee kunnen we wel leven,het is einde wedstrijd.
Mooi detail is dat de trainer van Forum sport j013-2 na de wedstrijd had aangegeven dat zei de doelstelling mee hadden gekregen om minder doelpunten tegen te krijgen als hun j013-1 in de oefenwedstrijd.
Doelstelling dus ook gehaald voor Forum sport j013-2.

A.s. woensdag de volgende ronde van de beker tegen FC lisse j013-1 wat natuurlijk weer een mooi affiche is om 19.00u bij DWO.

Tot de volgende keer,
Reporter Loek Raven.

dwo jo13 1 forum sport 1

dwo jo13 1 forum sport 2

dwo jo13 1 forum sport 3

Vandaag dan de Zoetermeerse derby maar eerst nog even een korte terugblik op de wedstrijd van vorige week tegen koploper
TOGB die helaas met 0-1 verloren ging.
Als wij in de eerste 15 min 3-0 voor hadden gestaan was het een andere wedstrijd geworden maar dat is voetbal en dus een mooi leermoment voor jullie dat er niet altijd gewonnen kan worden.

De wedstrijd van vandaag tegen DSO zijn altijd wedstrijden op zich door de rivaliteit van de Zoetermeerse derby.
We hoefden niet lang op een doelpunt te wachten jullie gingen gretig van start en dat leverde al in de derde minuut een goal op Jens gaat op snelheid over rechts er door heen geeft de voorzet op Esperant 0-1.Was wel even lekker na vorige week.
Zes minuten later een bal door het midden op Jens hij gaat op de keeper af en passeert hem,0-2.

Dan gaat het spel een periode over en weer. Wij met combinaties zij met lange ballen naar voren maar ze komen er niet echt door.
In de 20e minuut geeft Jens vanaf het middenveld met buitenkant voet een hoge bal op Esperant die weet er wel raad mee en maakt 0-3.
Twee minuten later breekt Jens weer door op snelheid en schiet op het doel de keeper werkt de bal nog weg maar in de rebound is daar Emilio en scoort prima 0-4.

Drie minuten voor de rust geeft Janoa een prachtige assist op Jens en die schiet de 0-5 erin dat tevens de ruststand is.
Na de rust gaan we vrolijk verder met in de derde minuut alweer een treffer een mooi afstandsschot van Esperant 0-6.
Drie minuten later een vrije trap van Jens op grote afstand maar hij gaat er wel in een keer geweldig in,0-7.
Tenslotte 3 minuten voor tijd geeft Esperant een assist op Younnes en die scoort ,0-8.
Jullie waren weer heer en meester vandaag met een solide verdediging en mooi uitgespeelde doelpunten.

Jongens met dit prima resultaat kunnen we weer vooruit naar de volgende wedstrijd,

Reporter Loek Raven

jo13 1 2017 11 04 1

jo13 1 2017 11 04 2

jo13 1 2017 11 04 3

ad_volvoniham-130x100ad_mulder_naai-130x100sponsor 130x100 blinkersponsor 150x120 mrtpad_w-van-den-heuvel-130x100ad_passendhypotheekadvies-130x100