s.v. DWO is opgericht in 1939 en ligt op een schitterende locatie in het Zoetermeerse Westerpark. De vereniging beschikt in totaal over zeven speelvelden waarvan vier kunstgrasvelden met verlichting, zodat er het gehele seizoen vrijwel onbeperkt getraind en gespeeld kan worden. Lees meer...


moduleheader-nieuws-transp

Zoeken

moduleheader dwoagenda nobg
(klik)


moduleheader-evenementen-transp

2 april 2018
D Toernooi (JO13)


10 mei 2018
Vrouwen en
meiden
toernooi


21 mei 2018
E Toernooi (JO11)


2 juni 2018
F Toernooi (JO9)


2 juni 2018
F Toernooi (JO8)


2 juni 2018
Mini Pupillen
Toernooi (JO7)

 9 juni 2018

International Westerpark Trophy


16 juni 2018
C Toernooi (JO15)


23 juni 2018
Clubgevoel
voetballen, koken,
eten en feest

clubgevoel2018 logo


banner facebook noframe
 
 
soccerstars250x250
 
calibris-bord1
 
knvb qa
 

 

moduleheader-normenwaarden-transp
moduleheader-huishoudelijkreglement-transp
moduleheader-statuten-transp

jo13 1 teamfoto2017

svDWO JO13-1 Seizoen 2017-2018

Achter v.l.n.r: Trainer Björn, Esperant, Janoa, Jens, Daan, Max, Dimitri, Trainer Ramon
Voor v.l.n.r: Dianni, Keano, Brett, Tim, Firat, Emilio, Anass

Seizoen 2017/2018

JO13-1

  selectie DWO individueel

   Trainers en sponsoren

Na een korte pauze vanwege de voorjaarsvakantie en de uitschakeling voor de beker tegen DSO,hervatten we vandaag de competitie om promotie tegen TOGB.
Na een met grote cijfers gewonnen wedstrijd tegen Vitesse Delft en de nipt verloren wedstrijd tegen Excelsior Rotterdam.

TOGB is een vrij sterke tegenstander we hebben wel wat veldoverwicht maar het is toch oppassen geblazen, maar in de 22e minuut is het dan zo ver een aanval over rechts die eindigt met een strak schot van Annas en het is 0-1.
Na een aantal minuten is het Jens die op snelheid de diepte in wordt gestuurd door Keano, Jens gaat op snelheid richting de keeper kapt een tegenstander uit en scoort in de korte hoek en het is 0-2.

Na de rust golft het spel heen en weer we hebben de kans op 0-3 als Jens doorgebroken is op rechts hij nadert het doel en schuift de bal in de voeten van de klaarstaande Anass die helaas deze kans mist.
Vervolgens zoals het in het voetbal gaat zal je altijd zien dat dan aan de andere kant de 1-2 er in gaat bij de eerst volgende aanval van TOGB is het raak en de spanning is weer helemaal terug.
Dan 5 minuten voor tijd geeft Jens met links een hele goede assist mee aan de op snelheid liggende Esperant die voor de bevrijdende 1-3 zorgt.
Niks aan de hand denk je voor de bakker zou je zeggen, maar vanaf de aftrap een lange bal van TOGB en door een miscommunicatie staat het weer 2-3.
Het is dan al de 31e minuut de scheidsrechter laat nog een paar benauwde minuten doorspelen maar we slepen de overwinning uit het vuur.
Voor de neutrale toeschouwer was het een mooie wedstrijd om naar te kijken met alles erop en eraan.

Jongens toch een dik verdiende overwinning er is wel degelijk door iedereen strijd geleverd.
We gaan zo door maar wel tot en met de laatste minuut geconcentreerd blijven.

Reporter, Loek Raven

Na een hele lange winterstop voor wat betreft de competitie vandaag dan de eerste wedstrijd in de nieuwe indeling met ploegen die ook in hun poule bij de eerste 4 zijn geëindigd en gaan strijden voor promotie naar de hoofdklasse.
In de eerste 5 minuten gaat het een gelijk op maar de wedstrijd moet open gebroken worden en dat gebeurt in de 18e minuut als Max een pass geeft op Jens die met de bal aan de voet op snelheid richting het doel gaat en de 0-1 binnenschiet.
Twee minuten later breekt Janoa door en via een combinatie op de rant 16 schiet Janoa met een mooi hoog schot de 0-2 binnen wat tevens de ruststand was.

De tweede helft begint met goede combinaties waaruit na 6 minuten  de ingevallen Esperant op de paal schiet. 2minuten daarna is het wel raak met een aanval over rechts via Anass die de bal aflegt naar Jens en Jens scoort met links zijn 2e en tevens de 0-3 binnen.
Het gaat nu snel want na weer 2 minuten een schot van Esperant,de keeper stompt de bal in eerste instantie eruit maar helaas voor hem voor de voeten van Jens en die scoort dus in de rebound zijn 3e en de 0-4 binnen.

Nu is de beer echt los in minuut 12 een aanval over rechts via Anass naar Dean die de 0-5 scoort en nog geen minuut later over links passeert Esperant twee man en schiet de bal hard tussen de palen op de keeper de bal komt terug en in de rebound is het weer Dean die zorgt voor 0-6.
Vitesse Delft weet niet meer waar ze het zoeken moeten DWO laat fantastisch voetbal zien met mooie aanvallen van achter uit en een goede inzet en wilskracht.

Maar de koek is nog niet op in minuut 15,een afstandsschot vanaf links door Esperant en het is 0-7.Drie minuten later een mooie aanval via de opgekomen Brett en via Dean en Anass naar Esperant met het laatste tikje,0-8.
Minuut 20 Anass loopt er vanaf de middellijn doorheen en scoort met een laag schot 0-9.Dan nog minuut 23 een bal van Dean naar Anass die passeert 4 man of het niks is en de beroemde score is daar,0-10.
Tenslotte scoren ze 4 minuten voor tijd toch nog 1-10.

Jongens een geweldig begin van de competitie volgende week komt excelsior Rotterdam op bezoek in het westerpark.

Reporter Loek Raven

jo13 1 vitesse delft 1

jo13 1 vitesse delft 2

jo13 1 vitesse delft 3

Vandaag hadden we wat recht te zetten na het verlies van vorige week tegen Meerburg.
Met Dean Hinsbeeck groot talent uit onze j013-2 in de basis voor de nog geblesseerde Keano gaan we met vertrouwen van start,
In de eerste heft komt het er nog niet echt uit .Het spel was nog niet om over naar huis te schrijven dus was het in de rust nog 0-0 terwijl UVS toch heel wat minder liet zien dan de tegenstander van vorige week.

Er moest duidelijk een breekpunt komen en dat kwam al vrij snel na de rust in de 8e minuut,een vrije trap voor ons op de juiste afstand ,het keepertje niet al te groot en Jens achter de bal dat moet gaan lukken en ja dat gebeurde ook de bal werd mooi door Jens in de kruising gedraaid en eindelijk de 0-1 wat een mooi breekpunt was voor jullie.
Nu begonnen we te voetballen en twee minuten later gaat Firat over rechts goed door en geeft een voorzet op maat die goed door Jens wordt in gekopt en het is 0-2.
We krijgen vleugels met goed voetbal en hoog druk zetten volgen de aanvallen zich in een rap tempo op.
2 minuten later een aanval over links waar Esperant een mooie actie inzet en de bal op randje zestien bij Jens terecht laat komen,die speelt zich mooi vrij en scoort met een diagonaal schot zijn hattrick en we staan met 0-3 voor zo snel kan het gaan.

Maar we zijn er nog niet want weer 2 minuten later ontsnapt Esperant weer over links en schiet na een goede actie op het doel de keeper stompt de bal het veld weer in maar helaas voor hem kwam de bal voor de voeten van Jens die zijn 4e goal erin tikt en zo is het 0-4.
De volgende goal is enige minuten later een feit na een fantastische aanval die links achter in begint bij Gianni via Janoa en Anass bij de opgekomen Max terecht komt die geweldig uithaalt en de 0-5 scoort.
Tot slot om een mooie tweede helft af te sluiten maakt Anass met een afstandsschot 0-6.
Jongens een prima overwinning na een moeizame eerste helft eerste helft en een fantastische tweede helft en dat maakt voetbal ook wel weer zo mooi.
Jullie kunnen met vol vertrouwen naar de promotie poule gaan uit kijken.

Reporter,Loek Raven.

jo13 1 UVS 1

jo13 1 UVS 2

jo13 1 UVS 3

jo13 1 UVS 4

Vandaag een niet zo bekende tegenstander met 2 meisjes in de ploeg,vroeger een reden tot gejuich maar nu niet meer want we zijn er inmiddels achter gekomen dat ze altijd goed zijn,wat ouder en wat groter zo ook vandaag voor we het wisten keken we tegen een 0-1 achterstand aan na 3 minuten.

Dan gaan we zelf ook voetballen het gaat niet echt slecht maar we komen niet zo maar tot scoren het spel golft op en neer maar in de 18e minuut is het dan zover een goede pass van Janoa door het midden op Jens die op snelheid door gaat de keeper omspeelt en de gelijkmaker scoort 1-1. Dit blijft zo tot aan de rust.

Na de rust gaat het nog goed gelijk op,maar dan komen ze in de 13e minuut over rechts en van een flinke afstand een hard hoog schot onhoudbaar in de kruising en we kijken tegen 1-2 achterstand aan.

Over de rest van de tweede helft kunnen we kort zijn,binnen 10 minuten volgen nog twee identieke doelpunten een mannetje passeren een afstandsschot in de kruising en het is 1-4.

Dit is de eindstand die natuurlijk rauw op ons dak valt en behoorlijk geflatteerd is.

 Jongens helaas dus deze week een droevig verslag maar zo zit de wereld soms in elkaar en ik weet zeker dat jullie de komende weken de punten weer gaan pakken.

 reporter, Loek Raven

Deze week de wedstrijd tegen Voorschoten, waarbij we zelfs al met een schuin oog voor een eventueel kampioenschap naar
onze grootste concurrent TOGB kijken waar we helaas met 1-0 van verloren, zodat het doelsaldo aan de eindstreep wel eens beslissend zou kunnen zijn.
Daarom is het zo jammer dat onze spits en topscorer Jens met een hamstringblessure op de bank begint.

Maar de wedstrijd is net twee minuten oud als Brett over rechts een assist geeft aan Firat die de 1-0 maakt.
Een goed begin dus en op jullie spel is niks aan te merken het ziet er verzorgd uit ,ze hebben niks te vertellen maar het duurt toch tot de24e minuut als Anass een assist geeft op Firat die zijn 2e doelpunt maakt.
Er volgen nog een aantal kansen maar er wordt tot de rust niet meer gescoord.

In de tweede helft hetzelfde beeld aardig spel maar geen doelpunten.
Dan komt niet zonder risico Jens er toch 20 min voor tijd in en binnen een minuut een aanval waarbij Jens er over rechts langs gaat de assist geeft op Younnes die 3-0 maakt.
Dan, in de 19e minuut een voorzet op rechts van Emilio die Jens er in een keer in pegelt 4-0.

1 minuut later de assist van Firat op Jens die 5-0 scoort. In de 23e minuut volgt er een assist van Anass op Jens die met een lob over de keeper zijn hattrick en jullie 6e en laatste doelpunt scoort en hebben we met succes aan ons doelgemiddelde gewerkt.
Jongens het gaat prima zo, jullie zijn nog op 2 fronten in de race beker en competitie tot de volgende keer.

Reporter Loek Raven

 dwo jo13 1 2017 11 27 1

dwo jo13 1 2017 11 27 2

dwo jo13 1 2017 11 27 3

Vandaag de bekerwedstrijd tegen Fc Lisse j013-1 die in de derde divisie spelen dus 2 klassen hoger dan onze jongens.
Het zal pittig zijn maar jullie hebben afgelopen maanden bewezen dit soort hoger spelende clubs goed partij te kunnen geven.
Het is erop of eronder alleen de winnaar bekert verder.

Vanaf het begin is te zien dat jullie je niet zomaar gewonnen geven het spel golft heen en weer en in de 14e minuut is daar dan de assist van Janoa op Jens die prima de 1-0 scoort.
We hoeven maar 5 minuten te wachten als Max door het midden een assist geeft met een kopbal naar Jens die zoals een spits betaamt koelbloedig met een diagonaal schot de 2-0 op het score bord zet.

We kunnen ruim ademhalen dachten we maar drie minuten later een afstandsschot van Lisse,een onhoudbare pegel en de aansluiting voor Lisse is daar,2-1.
Maar dan de laatste minuut voor de rust dit keer een prachtige steekbal van Keano op Jens die wederom iedereen te snel af is en de 3-1 scoort en een zuivere hattrick te pakken heeft.
We gaan na een uitstekende eerste helft de rust in met 3-1.

Na de rust komen we goed de rust uit we krijgen een corner in de 10e minuut die er keurig in wordt gekopt door Max glaszuiver doelpunt behalve voor de scheidsrechter die hem afkeurt en zich na de wedstrijd hiervoor verontschuldigde en toegaf dat hij fout zat.(de reden was niet geheel duidelijk)
Op dat moment hadden we daar natuurlijk niks aan en tot overmaat van ramp scoorden we binnen 20 seconden weer een treffer die eveneens werd afgekeurd dan zakt als je 12 bent de moed toch wel even in je schoenen.

Maar we moeten verder en ja hoor,twee minuten later scoort dan Lisse uit een corner het is 3-2.Tot overmaat van ramp in de 21e minuut een afstandsschot van Lisse,3-3 zie
dan maar eens op de been te blijven maar jullie hielden ondanks alle tegenslagenheel goed vol tot het eindsignaal,complimenten voor iedereen.

Maar dan kwam nog de thriller,penalty's! Onder toeziend oog van veel supporters gebeurde het ongelooflijke DWO mist de eerste de eerste 3 penalty"'s maar waar iedereen dacht dat het over zou zijn stond bij ons nog een keeper in het doel Tim die op fantastische wijze de laatste 3 penalty's stopte van FC Lisse zo bleven we nog in de race terwijl Daan en Jens de laatste 2 wel wisten te scoren was het onmogelijke gebeurd.Om en om strafschoppen waarbij Max namens DWO prachtig binnen schoot was het de lange laatste man van Lisse die de bal ver overschoot en jullie een ronde verder bekeren als er ooit gerechtigheid is geweest dan was het wel vandaag.
De ontlading was groot en dat werd gevierd met de j017 en j019 selectie die aan de kant stonden te kijken.

Jongens een geweldige prestatie allemaal en we wachten op de loting voor de volgende ronde!

Reporter Loek Raven

dwo jo13 1 lisse 1

ad_volvoniham-130x100ad_mulder_naai-130x100sponsor 130x100 blinkersponsor 150x120 mrtpad_w-van-den-heuvel-130x100ad_passendhypotheekadvies-130x100