s.v. DWO is opgericht in 1939 en ligt op een schitterende locatie in het Zoetermeerse Westerpark. De vereniging beschikt in totaal over zeven speelvelden waarvan vier kunstgrasvelden met verlichting, zodat er het gehele seizoen vrijwel onbeperkt getraind en gespeeld kan worden. Lees meer...


moduleheader-nieuws-transp

Zoeken

moduleheader dwoagenda nobg
(klik)


moduleheader-evenementen-transp
6 januari 15:00 uur
Nieuwjaarsreceptie. 
 
20 januari 2018
DWO JO15 
Nieuwjaarstoernooi
 
 
 
banner facebook noframe
 
 
soccerstars250x250
 
calibris-bord1
 
knvb qa
 

 

moduleheader-normenwaarden-transp
moduleheader-huishoudelijkreglement-transp
moduleheader-statuten-transp

Jeugd Onder 8

Het was heeeeeeeel fris en op sommige plekken zelfs wat glad op en rond veld 3 maar dat mocht de pret niet drukken. Het team heeft er zin in, Evi en Asharaf ontbreken waardoor we met zeven spelertjes aan de wedstrijd beginnen.

De eerste 10 minuten van de wedstrijd gaan heel erg gelijk op waarbij de meeste kleine kansen voor DWO waren en er een afstandschot van Nootdorp uiteenspatte op de lat. Wel hebben we 2x een panna gezien van Roan I en van Gianni maar die leverden verder niets op. Een hele korte pauze en op naar de 2e 10 minuten.

De kou speelt beide partijen parten, elke bal op een lichaam of een botsing doet zeer. Een goede actie voorin van Gianni met een kap en vervolgens een draai maar schot net naast het doel. Er wordt fel en met volledige inzet gespeeld door Roan I, Jason, Richano en Gianni voorin terwijl Nadeyali, Roan H en Wesley achterin alle ballen tegenhielden.  Dit resulteert in een spannende eerste helft met een ruststand van 0-0

De tweede helft begint met een goede actie en kans voor Jason maar de bal gaat naast, er komt een afstandschot van Nadeyali maar stuit op de handen van de keeper van Nootdorp. Aan de andere kant onstaat er een superkans voor Nootdorp als een van de spelers doorbreekt en 1 op 1 komt te staan met de snel uitlopende Wesley, hierdoor weet Wesley de bal te stoppen maar schiet de bal door en komt de volgende aanvaller van Nootdorp dichterbij maar is daar gelukkig Nadeyali die de bal uitstekend weet weg te werken. Nootdorp krijgt een corner en die bal gaat over iedereen heen en komt bij een vrijstaande speler van Nootdorp die de bal schiet maar gelukkig z'n vizier te hoog heeft staan. DWO neemt het nu weer over en er volgen een paar goede aanvallen totdat Gianni de bal krijgt op het middenveld en de bal na een actie probeert te schieten maar stuit op een tegenstander, hij kan toch de bal weer oppakken en schiet en scoort de 1-0. Er volgen nog een paar kanjes tot aan de korte rustpauze.

De spanning is wel een beetje voelbaar aan de zijkant, zou het dan gaan lukken om een overwinning binnen te halen. We hebben nog tien spannende minuten voor de boeg. DWO begint goed met een goede actie van Richano die de bal overspeelt naar Roan I maar die kan helaas net niet uithalen. Ook aan de overkant komt er een goede actie waarbij een aanvaller vrij staat voor de keeper maar hij tikt de bal gelukkig voor ons naast.Nootdorp zet nu druk om de gelijkmaker nog binnen te schieten waarbij Wesley de bal nog een keer uitstekend uit de goal houdt. De jongens bezwijken niet onder de druk van Nootdorp noch aan de kou en sluiten de wedstrijd af met nog een goed schot van Jason dat door de keeper wordt tegengehouden.

Uitstekend teamwork jongens, jullie hebben voor iedere bal geknokt en dat heeft eindelijk eens een welverdiende zege opgelevert. Top gedaan en volgende week gewoon zo verder dan komen we er wel. 

Dwo begint fel aan de wedstrijd met een aantal diepe passes die helaas net niet aankomen. Zoals eigenlijk wel vaker de afgelopen weken komt er een goede uitbraak van Concordia en is het meteen raak 1-0.

Beide ploegen zijn aan elkaar gewaagd alleen blijkt dat het meteen doorspelen bij een uitbal of een corner bij ons nog altijd niet helemaal is doorgedrongen want Concordia scoort uit zo'n spelhervatting via de paal en paal de 2-0 binnen. De tweede 10 minuten is Concordia sterker maar worden zeker drie 100% procent kansen uitstekend gestopt door Wesley.Roan I is helaas ziek naar huis gegaan waardoor er nog 7 overblijven. Een Goede uitbraak over links komt bij Richano en hij schiet de 2-1 binnen.

Dwo wil heel erg graag de 2-2 maken en voetbalt dus met iedereen naar voren. Helaas gaat dat altijd ten koste van het verdedigen en tot 3x toe staan alleen Nadeyali en Wesley nog in de verdediging om de counterende jongens van Concordia op te vangen. Dat bleek toch wel iets teveel van het goede te zijn en het is dan bij rust toch weer 5-1

De tweede helft begint DWO fanatiek. Een aantal uitstekende acties voorin van voornamelijk Jason maar die heeft vandaag geen geluk en zijn pogingen gaan net naast of op de keeper. Een uittrap van de keeper van Concordia wordt opgevangen door Gianni die de bal fraai binnenschiet en DWO op 5-2 brengt. Weer een goede uitbraak van Jason maar weer staat de keeper in de weg. Ook de volgende aanval lijkt door de keeper goed gestopt te worden maar wordt zomaar ingeschoten door Roan H. Ineens staat het dan 5-3 en zou het zomaar kunnen dat we aan kunnen sluiten. Concordia breekt uit en komt 1 op 1 tegenover Wesley te staan die de bal prima weet te stoppen.

Er volgen nog een paar goede kansen voor DWO maar die gaan er niet in en dat gebeurt uiteindelijk wel bij een uitbraak van Concordia het staat nu 6-3

DWO blijft de ene na de andere actie maken richting de goal van Concordia maar het mag niet meer baten. Er komen zelfs nog twee goals bij voor Concordia en het staat dan 8-3. Toch blijft DWO het proberen, Jason, Asharaf, Richano en Gianni gaan er vol voor en Nadeyali, Roan H en Wesley houden het verder goed dicht.

200 % inzet en al zat het soms niet mee er waren eigenlijk alleen maar uitblinkers vandaag. Nou ja niet alleen vandaag maar iedere week. Nu hopen dat het een keertje beloont wordt met winst. 

Het was droog en we begonnen goed aan de wedstrijd al moesten er wat wijzigingen plaatsvinden in de opstelling door het ontbreken van onze keeper. Iedereen ging vol voor de eerste Goal. Helaas was het SVC dat op voorsprong kwam. Een verre uittrap ging over iedereen heen en het was een op een en daar was de 1-0. Gelijk na de eerste goal volgen er twee aanvallen waaruit meteen de 2-0 en 3-0 gescoord worden.

DWO nam het heft weer over en er volgden een paar goede acties die helaas net niet voor de goal van SVC kwamen. Totdat Richano aan een dribbel begon langs de zijlijn en naar binnen sneed maar de bal helaas in het zijnet schoot, de volgende goede aanval was een splijtende pass op Richano die 1 - op - 1 kwam te staan met de keeper maar z'n schot nog net gestopt zag worden.

Eigenlijk uit het niets kwam er diep in het tweede gedeelte van de eerste helft nog een kans voor SVC en die hadden het vizier wel op scherp staan en scoorden de 4-0.  De laatste actie voor Rust is voor DWO waarbij Nadeyali de achterlijn haalt en goed voortrekt naar de inlopende Asharaf. Hij haalt direct uit maar de bal vliegt langs de kruising. DWO levert heel veel strijd maar moet wel met 4-0 rusten.

Het is SVC die de tweede helft erg fel begint en dat resulteert in een schot op de bal en een paar wonderlijke reddingen van gelegenheidskeeper Jason. Diezelfde Jason kon echter niet voorkomen dat er uiteindelijk toch 5-0 werd gemaakt toen hij de bal wel kon tegenhouden maar niet goed wegkreeg.

Nadeyali komt nog eens in schietpositie maar schiet net naast. Vervolgens wordt er klungelig verdedigt waardoor we steeds verder achteruit moeten en uiteindelijk de 6-0 wordt binnengeschoten.

Toch geven de jongens niet op en is het wederom Nadeyali die met een mooie aanval tot een schot komt die eindigt op de paal. De rebound wordt over de keeper heen gekopt door Asharaf maar van de lijn gehaald door SVC en de daaruitvolgende rebound komt op de pantoffel van Roan maar die ziet z'n schot geblokt worden. De bal mag er gewoon niet in.

SVC komt nog met twee goede aanvallen die met wat geluk worden tegengehouden en vervolgens komen er kansen voor Roan, Gianni en Evi maar de bal wil vandaag niet meewerken. De laatste kans is een counter voor SVC die dan uiteraard wel weer wordt binnengeschoten. 7-0 is de einduitslag, erg geflatteerd dat wel maar een feit. Applaus aan alle spelertjes voor de getoonde inzet en hopelijk zijn we de volgende week beter op schot.

Het was afgelopen zaterdag regenachtig en het was een zwaar veld. Toch begonnen de heren en dame goed en vol concentratie aan de wedstrijd. In de eerste paar minuten hobbelde het spel op en neer totdat Jason de bal kon onderscheppen op het middenveld, goed doorliep en de bal netjes binnenschoot. 1-0 voor DWO dat is een lekker begin. Er wordt goed verdedigd aan beide kanten totdat RKAVV een corner krijgt waarbij iedereen staat toe te kijken en de bal ook fraai wordt binnengeschoten 1-1 is de ruststand.

In de tweede helft lijkt er wel een compleet ander team te staan, ook lijkt men ineens last te hebben van de weersomstandigheden. De ballen komen niet meer over de middenlijn heen en RKAVV krijgt kans na kans, binnen 10 minuten na rust staat het 1-4. Er kwamen daarna nog wel wat kansjes voor DWO via Asharaf en er was een mooie sprint van Roan maar als het dan bij ons net niet lukte scoorde RKAVV uit de counter. Keeper Wesley heeft veel ballen tegengehouden maar kon dit ook niet voorkomen. De einstand was 1-6.

De penalty's werden door ons zeer goed genomen en dat maakt het toch weer een beetje goed. Ik heb gezien dat we het kunnen maar het lijkt er even niet uit te komen. Volgende week hebben we weer nieuwe kansen uit bij SVC'08

Een flauw zonnetje zou een  mooie wedstrijd met zich mee kunnen brengen op het veld Wilhelmus. We begonnen redelijk aan de wedstrijd en kwamen tot een aantal halve kansen echter is het Wilhelmus die de score opent. De eerste poging wordt gekeerd door Wesley echter de rebound niet en het staat 1-0. Gelijk vanaf de aftrap wordt de bal veroverd door Wilhelmus en ontstaat er een vije schotkans en het staat al 2-0.  Lange tijd hobbelt de wedstrijd dan op en neer totdat onze verdediging zomaar uiteenvalt en ,ondanks weer een goede redding van Wesley, uit het afstandschot de 3-0 valt. Tot overmaat van ramp kan een corner niet anders verwerkt worden dan in het eigen doel en het staat 4-0. Nu volgen er een aantal goede aanvallen van DWO om te proberen weer een beetje in de buurt te komen van Wilhelmus, Richano vangt een uittrap op en schiet maar stuit op de keeper, ook de volgende twee aanvallen zijn zeer dreigend maar eindigen in de handen van de keeper van Wilhelmus, Wesley keert op zijn beurt ook de drie aanvallen van Wilhelmus waardoor het bij rust 4-0 blijft.

De tweede helft verandert er helaas niet veel, er wordt hard geknokt en er zijn ook zeker veel kansen maar het is toch Wilhelmus wat op 5-0 komt. Er komen dan een aantal kansen voor onder andere Richano die net naast schiet en twee goede schoten van Nadeyali die worden gekeerd door de keeper. Jason heeft in de tweede helft Wesley vervangen in de goal en keept een goede helft maar kan de 6-0 niet voorkomen uit weer een goede uitbraak van Wilhelmus. Toch blijft DWO proberen om in ieder geval tot scoren te komen. Een aantal acties langs de zijlijn van Roan die net niet tot een doelpoging komen en en een goede loopactie van Richano die zijn schot weer eens gekeerd ziet worden. Het is pas ver in de tweede helft als de bal bij Gianni komt die met z'n rug naar de goal staat en mooi wegdraait bij z'n tegenstander om de bal tergend langzaam langs de keeper te schuiven. 6-1, de eer is gered. Het laatste woord is echter weer aan Wilhelmus die er nog 7-1 van maken.

De jongens en dame hebben heel erg hard hun best gedaan maar deze tegenstander was wel echt een maatje te groot en dan bedoel ik niet alleen qua lengte en als dan ook bijna alle pogingen er niet in gaan dan kan het snel hard gaan. Volgende week weet ik zeker dat ze weer gaan knallen.

De wedstrijd van vandaag is tegen Graaf Willem II Vac en is onze eerste wedstrijd thuis op het gras van veld 4. Het team moest er duidelijk even aan wennen en het begin van de wedstrijd was rommelig. Het is Graaf Willem II Vac dat de score opent nadat een half schot niet goed verwerkt kan worden. We pakken langzaam maar zeker de wedstrijd weer een beetje op en een voorzet komt op het been van Richano maar stuit op de paal.

De keeper van Graaf Willem II Vac trapt uit maar komt niet heel ver, Jason vangt de bal op en schiet zonder te twijfelen. Raak 1-1. De wedstrijd gaat nu op en neer. Uitbraak van Graaf Willem II VAC maar we vergeten te verdedigen schot en goal 1-2. Er volgt dan een goede kans na een corner van Asharaf maar Roan heeft z'n vizier niet op scherp staan. Vooral het goede verdedigen van Nadeyali voorkomt erger. Dezelfde Nadeyali vangt halverwege het veld de bal op rent door naar de achterlijn, zet goed voor, Asharaf mist net maar Richano stond er ook nog en hij tikt de 2-2 binnen.   

Een afstandschot van Roan, en een gevaarlijk schot van Graaf willem II Vac die goed wordt gestopt door Wesley volgen. Een goede pass van Evi op Gianni die richting goal gaat maar de bal overschiet. Even later valt de bal op het middenveld bij Gianni in de voeten en hij begint aan een lange sprint en schiet DWO voor het eerst op voorsprong 3-2. De volgende aanval in een goede van Asharaf die de bal lijkt te verliezen maar toch goed door blijft gaan en uit de kluts de 4-2 scoort. De volgende aanval was echt een hele mooie waarbij Nadeyali voorzet op de instormende Jason die normaal een raket in de benen heeft maar de bal nu slechts schampt waarna deze net naast de de paal stuitert. Er wordt gefloten voor de rust.

Na Rust beginnen we waar we geeindigd waren en komt een pass van Roan bij de doorgelopen Richano die de 5-2 scoort. Alles lijkt in kannen en kruiken. Uitspelen en de overwinning is binnen maar niets is minder waar. Geklungel aan de bal zorgt voor een open weg naar de goal en het is 5-3. Voordat wederom afwachten in de verdediging de 5-4 veroorzaakt was weer een hele mooie aanval via Nadeyali op Richano en voor op Asharaf maar die miste niet.

Een overtreding van DWO op een gevaarlijke plek. Het muurtje wordt neergezet maar het mocht niet baten. De bal vliegt er mooi in en toen stond het ineens 5-5. Uitblinker Nadeyali speelt zichzelf met een goede actie vrij en passt op Richano die schiet en GOAL 6-5. De verdediging van DWO moet vol aan de bak maar kan de 6-6 niet voorkomen.

Wat volgen zijn nog 4 goede kansen en een vrije trap maar in alle gevallen stond de keeper in de weg of kwam de aanvaller net te kort.
Goed geknokt Jongens en Dame, volgende week uit bij Wilhelmus.

Op een mooie maandagavond werden er op veld 3 maar liefst vier oefenwedstrijden tegelijk gespeeld namelijk tussen de JO8-1, JO8-2, JO9-1 en JO9-2 van beide verenigingen.
Er was flink wat publiek langs het veld die zorgden voor een prima sfeer en op het veld werden goede duels uitgevochten.


De uitslagen doen er tijdens een oefenwedstrijd niet toe maar de gezelligheid en de mogelijkheid om meerdere teams tegelijkertijd in actie te zien tegen gelijkwaardige tegenstanders smaakt absoluut naar meer.
Hieronder enige sfeerimpressies. En FC Zoetermeer volgende keer bij jullie…..????dwo maandag 4dwo maandag 2

dwo maandag 5

dwo maandag avond 1

Subcategorieën

ad_volvoniham-130x100ad_mulder_naai-130x100sponsor 130x100 blinkersponsor 150x120 mrtpad_w-van-den-heuvel-130x100ad_passendhypotheekadvies-130x100