s.v. DWO is opgericht in 1939 en ligt op een schitterende locatie in het Zoetermeerse Westerpark. De vereniging beschikt in totaal over zeven speelvelden waarvan vier kunstgrasvelden met verlichting, zodat er het gehele seizoen vrijwel onbeperkt getraind en gespeeld kan worden. Lees meer...


moduleheader-nieuws-transp

Zoeken

moduleheader dwoagenda nobg
(klik)


moduleheader-evenementen-transp

2 april 2018
D Toernooi (JO13)


10 mei 2018
Vrouwen en
meiden
toernooi


21 mei 2018
E Toernooi (JO11)


2 juni 2018
F Toernooi (JO9)


2 juni 2018
F Toernooi (JO8)


2 juni 2018
Mini Pupillen
Toernooi (JO7)

 9 juni 2018

International Westerpark Trophy


16 juni 2018
C Toernooi (JO15)


23 juni 2018
Clubgevoel
voetballen, koken,
eten en feest

clubgevoel2018 logo


banner facebook noframe
 
 
soccerstars250x250
 
calibris-bord1
 
knvb qa
 

 

moduleheader-normenwaarden-transp
moduleheader-huishoudelijkreglement-transp
moduleheader-statuten-transp

Velo JO8-2 - DWO JO8-2

Na de ruime zege van vorige week was ik benieuwd  of het deze week weer zo zou lopen. In ieder geval was het uitstekend weer om als toeschouwer langs de kant te staan.

DWO begon lekker fanatiek en dat zorgde al gauw voor een kans voor Jason uit een corner van Nadeyali en daarna een hard schot van Gianni maar de keeper stond nog in de weg. Niet veel later was het echter wel raak. Jason valt aan over de rechterkant en wordt niet echt verdedigt dus hij kan schieten en de balt rolt in de verre hoek 1-0. DWO laat nu aanval op aanval volgen maar het is uiteindelijk een corner van Jason die de keeper van Velo verkeerd raakt waardoor hij in eigen doel rolt en het 2-0 staat. Nog voordat de eerste 10 minuten voorbij zijn wordt de 3-0 gescoord nadat een goede onderschepping van Jason wordt doorgespeeld naar Roan I die goed binnenschiet. Ook Gianni krijgt nog een grote kans op de 4-0 maar wacht net te lang.

De 2e 10 minuten gaan de jongens gewoon door en is het alweer een corner van Jason die in een keer binnenvalt en de stand op 4-0 zet. Na goed doorjagen op de verdedigers van Velo komt Richano vrij voor de goal en scoort de 5-0. De 6e en de 7e goal komen van de voet van Gianni, eenmaal een mooi schot en een goede loopactie over rechts. De 8-0 gaat over links via Jason die binnenschiet. Het gebeurt niet vaak in deze wedstrijd dat keeper Wesley iets moet doen maar bij de eerste echte aanval van Velo staat hij klaar om het schot te stoppen. 8-0 is de ruststand.

De tweede helft begint met een prachtige goal. Richano passt diep op Roan I die niet zelfzuchtig is maar de bal voorgeeft op de inlopende Jason en het staat 9-0. De volgende goal is dan voor Roan I die goed opgesteld staat bij een corner van Jason en de bal heel fraai binnenkopt en de 10-0 maakt. Er komt toch ook een kans voor Velo in de tweede helft maar die wordt door de inmiddels gewisselde keeper Nadeyali goed gestopt. Zoals eigenlijk in elke wedstrijd is er dan een fase waarin het wat rommeliger wordt en dat was nu. Er komt nog 1 grote kans voor Richano maar die wordt gestopt door de keeper echter kan Richano de uittrap van de keeper opvangen en de 11-0 binnenschieten door de benen van de keeper.

Nog 10 minuten te gaan en er volgen een paar mooie aanvallen over de linkervleugel waarbij Richano de ballen goed voor kan geven maar er 2x net gemist wordt en er ook nog een bal door Gianni op de paal wordt geschoten. Toch valt de 12-0 in een scrimmage gemaakt door Richano. Vervolgens vond de spelleider het nodig om de wedstrijd wat partijdiger te benaderen en allerlei acties vreemd af te fluiten maar ook dat kon Velo niet meer helpen.  De 13-0 wordt door Jason gemaakt na een slalom door de verdediging heen en er wordt ook nog 14-0 gemaakt in de kluts maar de maker ervan is mij ontgaan. Al met al weer een galavoorstelling van de JO8-2.

Op het kunstgras van veld 3 mochten de jongens van JO8-2 het afgelopen zaterdag opnemen tegen de JO8-3 van Oliveo. We waren allemaal erg benieuwd of we de nipte nederlaag van vorige week ( toen met 5 spelers) konden omzetten naar een overwinning nu we wel 6 spelers hadden.

De eerste minuut leek het daar nog niet op. Oliveo ging fanatiek uit de startblokken en loste ook het eerste schot richting het doel, maar naar later zou blijken was dit ook het enige wapenfeit van Oliveo. DWO nam het initiatief en liet dat niet meer los.

De eerste minuten zijn nog wel wat rommelig totdat DWO een corner mag nemen. De keeper van Oliveo staat de schutteren en krijgt de bal niet goed weg. De bal komt voor de voeten van Gianni die hem hard binnenschiet 1-0. De volgende goede aanval lijdt tot een afstandschot van Jason die maar net over gaat. Een goede aanval over de linkerkant waarbij Richano met een mooie beweging langs de tegenstander gaat en er een corner aan overhoudt. De corner komt op de paal en kan dan door Richano worden binnengetikt 2-0. een goede uittrap van keeper Wesley komt bij Richano en die kijkt goed en wil voorgeven maar raakt de bal net iets anders dan de bedoeling is en schiet daardoor ineens binnen 3-0. Ook de 4-0 komt uit een corner en wordt binnengeschoten door Nadeyali. 

De 5-0 wordt door Jason gemaakt wederom na een goede uittrap van Wesley. Oliveo heeft vooral heel veel moeite met uitverdedigen en werkt de bal met moeite naar de zijkant weg. Daar staat echter Wesley klaar die de bal in een keer binnenschiet en de 6-0 maakt. Ook de volgende aanval kan niet weggewerkt worden en komyt voor de voeten van Gianni die de bal in de rechterhoek schuift en 7-0 maakt. Het is eenrichtingsverkeer naar het Doel van Oliveo toe en als de bal in de kluts dan weer bij Gianni komt tikt hij de ruststand van 8-0 binnen. 

Er werd volop naar de vrije man gezocht en men durfde de bal breed te spelen of soms zelfs terug op de keeper waardoor het er bij DWO heel verzorgt uitzag. Verdedigend hadden Nadeyali en Roan H de boel volledig onder controle en aan aanvallende impulsen was al helemaal geen gebrek.

Die aanvallende impulsen werden in de 1e 10 minuten na rust dan ook wel een beetje te gretig door alle spelers opgepakt waardoor het een stuk rommeliger werd. Maar als er dan getikt werd dan kwamen er wel mooie aanvallen uit vanaf de flanken maar kon er voor de goal net niet gescoort worden. 

De laatste 10 minuten kwam er weer wat meer voetbal in en dat resulteerde al snel in de 9-0 door Wesley. De Dubbele cijfers worden gehaalt door een doelpunt van Jason. Gelegenheidskeeper Gianni doet wat keeper Wesley ook zo vaak goed doet en speelt met een goede uittrap Wesley aan en die schiet met een stuit de 11-0 binnen. Bij Oliveo is er geen enkele weerstand meer en Wesley kan dan ook de 12-0 nog binnenschieten en nog net voor het fluitsignaal maakt Richano er dan 13-0 van.

Een hele mooie teamprestatie met bij vlagen ook heel erg mooi voetbal. Petje af jongens.

Ondanks vele pogingen is het niet gelukt om een zesde speler te kunnen vinden voor de Jo8-2. Er begonnen dus vijf dappere spelertjes aan de eerste wedstrijd van de voorjaarscompetitie uit tegen SVC. 

Na een goede warming up en met een aangepaste tactiek begonnen de jongens aan de wedstrijd en dat leek meteen goed te starten. Een lange uittrap van keeper Wesley stuitert over alle SVC spelers heen en komt bij de vrijstaande Richano. Die loopt door en scoort de 0-1. Voetballend ziet het er dan nog best aardig uit maar ineens slaat het om en komt SVC opzetten. Een afstandschot vanaf de rechterzijde vliegt zomaar binnen en zorgt voor de 1-1. Niet lang na de gelijkmaker loopt een van de jongens van SVC zomaar door aan de linkerkant en schiet hard binnen aan de rechterkant van het doel 2-1.

Door de aangepaste opstelling gaat er een en ander niet vanzelf, zeker verdedigend niet zoals blijkt bij de 3-1. De bal vliegt over de DWO verdediging heen en de aanvaller schiet op de lat maar raak in de rebound. Bijna is het dan ook 4-1 maar Wesley houdt een hard schot prima tegen en door snel weer in te spelen kan Richano bijna in scoringspositie komen. De corner die volgt wordt door Gianni net niet binnengetikt. SVC stoomt weer op en slalomt door de verdediging heen, kan voorgeven en de 4-1 wordt binnengetikt. De eerste helft zit er bijna op als DWO nog een paar goede aanvallen achter elkaar heeft waarbij het Gianni en Richano niet lukt om te scoren. De laatste kans wordt echter een beetje ongelukkig door een SVC verdediger achter de eigen keeper getikt waardoor we rusten met een 4-2 achterstand

De tweede helft zetten de jongens alles op alles om weer aan te sluiten bij SVC. Veel goede aanvallen volgen elkaar op maar nog zonder succes totdat Richano een corner mag nemen die langs alles en iedereen heengaat en bij de 2e paal goed door de inlopende Roan H wordt binnengetikt. 4-3 en alles lijkt weer mogelijk maar klungelig verdedigen laat de weg vrij voor de aanvaller van SVC en het verschil is alweer 2 doelpunten.

Wederom blijkt de corner van DWO gevaarlijk te zijn al hielp de keeper van SVC een beetje door de bal niet weg te stompen maar in zijn goal te tikken 5-4. Weer een snelle uitbraak van SVC die het mannetje meer toch goed blijven gebruiken maar gestopt door Wesley. In de laatste 10 minuten moet het dan gaan gebeuren. Richano krijgt een schietkans maar stuit op de keeper en ook Nadeyali komt nog eens goed door maar komt net niet goed uit. Bij SVC lukt het dan wel in een spaarzame aanval en het staat 6-4. Maar het kan nog steeds, de vijf jongens hebben de moed nog niet opgegeven. De bal komt bij Gianni die wegdraait en versnelt en scoort. 6-5 en nog een paar minuutjes. Wesley houdt alle verdere aanvallen van SVC tegen en DWO is nog 2 x via Richano heel dichtbij de gelijkmaker, maar het lukte net niet. Moreel is DWO de winnaar want de vijf jongens hebben zich prima geweerd en we zijn er dan ook van overtuigd dat wanneer we volgende week weer compleet zijn we de winst gaan binnenhalen. 

De laatste competitie wedstrijd van de eerste seizoenshelft is een uitwedstrijd bij Den Hoorn.Na de mooie overwinning van vorige week waren we erg benieuwd wat er deze week zou gaan gebeuren. Al dachten de meesten van ons dat het zou worden afgelast gezien het weer maar dat was gelukkig niet het geval.

DWO begon gretig en goed combinerend aan de start van de wedstrijd en heeft de eerste paar minuten overwicht totdat er een bal van Den hoorn doorschiet en de 1-0 wordt gescoort. Bij de volgende aanval van Den Hoorn gaat het achterin niet helemaal lekker in de communicatie en rol de bal de goal in en staat het al 2-0. Nog voor het verstrijken van de eerste 10 minuten rolt ook ondanks een goede duik van Wesley de bal nog net binnen en staat het 3-0

De spelleider van Den Hoorn zit er af en toe een beetje naast en grijpt een paar keer niet in maar DWO zet sterk door. Een goede interceptie van Gianni die met een mooie pass Richano 1 op 1 voor de keeper zet. Richano schuift de bal langs de keeper maar raakt de paal. DWO blijft lekker door voetballen en is eigenlijk veel sterker. Ze komen er dan ook een paar keer goed door maar vergeten dan om de eindpass te geven. vlak voor rust is er nog een schot van Gianni maar die wordt gestopt door de keeper.

De tweede helft begint met een lucky goal van de reus van Den Hoorn waardoor we met nog een kleine 20 minuten op 4-0 achter komen te staan. Maar dan lijkt de wedstrijd eindelijk de kant van DWO op te draaien. De keeper van Den Hoorn probeert de bal in te schieten maar raakt de rug van de opspringende Jason waardoor de bal zo over de keeper heen in de goal verdwijnt. DWO blijft nu continue druk zetten en dit levert een hoop op want als Den Hoorn indribbelt is Richano alert en pakt de bal goed af. Hij passt de bal goed door op Gianni die de bal in de korte hoek schuift en voor de 4-2 zorgt. Er komt nog een counter van Den Hoorn en die wordt gestopt door Wesley. Maar je voelt aan alles dat het erin zit vandaag. Er volgen nog een paar goede acties naar de goal van Den hoorn toe maar na 3x 10 minuten staat het 4-2.

Het moet dan in de laatste 10 minuten gaan gebeuren. Wesley is in het veld gekomen en door Jason in de goal vervangen en hij sticht gelijk gevaar door de pal op Nadeyali te passen maar die schiet net naast. De volgende aanval is een hele mooie die wordt opgezet door Nadeyali die doordringt op de rechterkant en de achterlijn haalt en voorzet op de vrijgelopen Richano. Richano hoeft de bal alleen maar in te tikken en het staat 4-3. Nu drukt DWO helemaal door en wil het de gelijkmaker. Maar er komt nog een grote kans voor Den Hoorn die gelukkig net naast gaat. Onderschepping dan van Wesley die niet nadenkt en meteen schiet van een redelijke afstand. Met dit schot poort hij de keeper van Den Hoorn en rolt de bal de goal in 4-4. Terechte gelijkmaker en een hele goede wedstrijd van het team. Ga zo door dan wordt het een nog leukere tweede seizoenshelft 

Het was heeeeeeeel fris en op sommige plekken zelfs wat glad op en rond veld 3 maar dat mocht de pret niet drukken. Het team heeft er zin in, Evi en Asharaf ontbreken waardoor we met zeven spelertjes aan de wedstrijd beginnen.

De eerste 10 minuten van de wedstrijd gaan heel erg gelijk op waarbij de meeste kleine kansen voor DWO waren en er een afstandschot van Nootdorp uiteenspatte op de lat. Wel hebben we 2x een panna gezien van Roan I en van Gianni maar die leverden verder niets op. Een hele korte pauze en op naar de 2e 10 minuten.

De kou speelt beide partijen parten, elke bal op een lichaam of een botsing doet zeer. Een goede actie voorin van Gianni met een kap en vervolgens een draai maar schot net naast het doel. Er wordt fel en met volledige inzet gespeeld door Roan I, Jason, Richano en Gianni voorin terwijl Nadeyali, Roan H en Wesley achterin alle ballen tegenhielden.  Dit resulteert in een spannende eerste helft met een ruststand van 0-0

De tweede helft begint met een goede actie en kans voor Jason maar de bal gaat naast, er komt een afstandschot van Nadeyali maar stuit op de handen van de keeper van Nootdorp. Aan de andere kant onstaat er een superkans voor Nootdorp als een van de spelers doorbreekt en 1 op 1 komt te staan met de snel uitlopende Wesley, hierdoor weet Wesley de bal te stoppen maar schiet de bal door en komt de volgende aanvaller van Nootdorp dichterbij maar is daar gelukkig Nadeyali die de bal uitstekend weet weg te werken. Nootdorp krijgt een corner en die bal gaat over iedereen heen en komt bij een vrijstaande speler van Nootdorp die de bal schiet maar gelukkig z'n vizier te hoog heeft staan. DWO neemt het nu weer over en er volgen een paar goede aanvallen totdat Gianni de bal krijgt op het middenveld en de bal na een actie probeert te schieten maar stuit op een tegenstander, hij kan toch de bal weer oppakken en schiet en scoort de 1-0. Er volgen nog een paar kanjes tot aan de korte rustpauze.

De spanning is wel een beetje voelbaar aan de zijkant, zou het dan gaan lukken om een overwinning binnen te halen. We hebben nog tien spannende minuten voor de boeg. DWO begint goed met een goede actie van Richano die de bal overspeelt naar Roan I maar die kan helaas net niet uithalen. Ook aan de overkant komt er een goede actie waarbij een aanvaller vrij staat voor de keeper maar hij tikt de bal gelukkig voor ons naast.Nootdorp zet nu druk om de gelijkmaker nog binnen te schieten waarbij Wesley de bal nog een keer uitstekend uit de goal houdt. De jongens bezwijken niet onder de druk van Nootdorp noch aan de kou en sluiten de wedstrijd af met nog een goed schot van Jason dat door de keeper wordt tegengehouden.

Uitstekend teamwork jongens, jullie hebben voor iedere bal geknokt en dat heeft eindelijk eens een welverdiende zege opgelevert. Top gedaan en volgende week gewoon zo verder dan komen we er wel. 

Dwo begint fel aan de wedstrijd met een aantal diepe passes die helaas net niet aankomen. Zoals eigenlijk wel vaker de afgelopen weken komt er een goede uitbraak van Concordia en is het meteen raak 1-0.

Beide ploegen zijn aan elkaar gewaagd alleen blijkt dat het meteen doorspelen bij een uitbal of een corner bij ons nog altijd niet helemaal is doorgedrongen want Concordia scoort uit zo'n spelhervatting via de paal en paal de 2-0 binnen. De tweede 10 minuten is Concordia sterker maar worden zeker drie 100% procent kansen uitstekend gestopt door Wesley.Roan I is helaas ziek naar huis gegaan waardoor er nog 7 overblijven. Een Goede uitbraak over links komt bij Richano en hij schiet de 2-1 binnen.

Dwo wil heel erg graag de 2-2 maken en voetbalt dus met iedereen naar voren. Helaas gaat dat altijd ten koste van het verdedigen en tot 3x toe staan alleen Nadeyali en Wesley nog in de verdediging om de counterende jongens van Concordia op te vangen. Dat bleek toch wel iets teveel van het goede te zijn en het is dan bij rust toch weer 5-1

De tweede helft begint DWO fanatiek. Een aantal uitstekende acties voorin van voornamelijk Jason maar die heeft vandaag geen geluk en zijn pogingen gaan net naast of op de keeper. Een uittrap van de keeper van Concordia wordt opgevangen door Gianni die de bal fraai binnenschiet en DWO op 5-2 brengt. Weer een goede uitbraak van Jason maar weer staat de keeper in de weg. Ook de volgende aanval lijkt door de keeper goed gestopt te worden maar wordt zomaar ingeschoten door Roan H. Ineens staat het dan 5-3 en zou het zomaar kunnen dat we aan kunnen sluiten. Concordia breekt uit en komt 1 op 1 tegenover Wesley te staan die de bal prima weet te stoppen.

Er volgen nog een paar goede kansen voor DWO maar die gaan er niet in en dat gebeurt uiteindelijk wel bij een uitbraak van Concordia het staat nu 6-3

DWO blijft de ene na de andere actie maken richting de goal van Concordia maar het mag niet meer baten. Er komen zelfs nog twee goals bij voor Concordia en het staat dan 8-3. Toch blijft DWO het proberen, Jason, Asharaf, Richano en Gianni gaan er vol voor en Nadeyali, Roan H en Wesley houden het verder goed dicht.

200 % inzet en al zat het soms niet mee er waren eigenlijk alleen maar uitblinkers vandaag. Nou ja niet alleen vandaag maar iedere week. Nu hopen dat het een keertje beloont wordt met winst. 

Het was droog en we begonnen goed aan de wedstrijd al moesten er wat wijzigingen plaatsvinden in de opstelling door het ontbreken van onze keeper. Iedereen ging vol voor de eerste Goal. Helaas was het SVC dat op voorsprong kwam. Een verre uittrap ging over iedereen heen en het was een op een en daar was de 1-0. Gelijk na de eerste goal volgen er twee aanvallen waaruit meteen de 2-0 en 3-0 gescoord worden.

DWO nam het heft weer over en er volgden een paar goede acties die helaas net niet voor de goal van SVC kwamen. Totdat Richano aan een dribbel begon langs de zijlijn en naar binnen sneed maar de bal helaas in het zijnet schoot, de volgende goede aanval was een splijtende pass op Richano die 1 - op - 1 kwam te staan met de keeper maar z'n schot nog net gestopt zag worden.

Eigenlijk uit het niets kwam er diep in het tweede gedeelte van de eerste helft nog een kans voor SVC en die hadden het vizier wel op scherp staan en scoorden de 4-0.  De laatste actie voor Rust is voor DWO waarbij Nadeyali de achterlijn haalt en goed voortrekt naar de inlopende Asharaf. Hij haalt direct uit maar de bal vliegt langs de kruising. DWO levert heel veel strijd maar moet wel met 4-0 rusten.

Het is SVC die de tweede helft erg fel begint en dat resulteert in een schot op de bal en een paar wonderlijke reddingen van gelegenheidskeeper Jason. Diezelfde Jason kon echter niet voorkomen dat er uiteindelijk toch 5-0 werd gemaakt toen hij de bal wel kon tegenhouden maar niet goed wegkreeg.

Nadeyali komt nog eens in schietpositie maar schiet net naast. Vervolgens wordt er klungelig verdedigt waardoor we steeds verder achteruit moeten en uiteindelijk de 6-0 wordt binnengeschoten.

Toch geven de jongens niet op en is het wederom Nadeyali die met een mooie aanval tot een schot komt die eindigt op de paal. De rebound wordt over de keeper heen gekopt door Asharaf maar van de lijn gehaald door SVC en de daaruitvolgende rebound komt op de pantoffel van Roan maar die ziet z'n schot geblokt worden. De bal mag er gewoon niet in.

SVC komt nog met twee goede aanvallen die met wat geluk worden tegengehouden en vervolgens komen er kansen voor Roan, Gianni en Evi maar de bal wil vandaag niet meewerken. De laatste kans is een counter voor SVC die dan uiteraard wel weer wordt binnengeschoten. 7-0 is de einduitslag, erg geflatteerd dat wel maar een feit. Applaus aan alle spelertjes voor de getoonde inzet en hopelijk zijn we de volgende week beter op schot.

ad_volvoniham-130x100ad_mulder_naai-130x100sponsor 130x100 blinkersponsor 150x120 mrtpad_w-van-den-heuvel-130x100ad_passendhypotheekadvies-130x100