s.v. DWO is opgericht in 1939 en ligt op een schitterende locatie in het Zoetermeerse Westerpark. De vereniging beschikt in totaal over zeven speelvelden waarvan vier kunstgrasvelden met verlichting, zodat er het gehele seizoen vrijwel onbeperkt getraind en gespeeld kan worden. Lees meer...


moduleheader-nieuws-transp

Zoeken

moduleheader dwoagenda nobg
(klik)


moduleheader-evenementen-transp

2 april 2018
D Toernooi (JO13)


10 mei 2018
Vrouwen en
meiden
toernooi


21 mei 2018
E Toernooi (JO11)


2 juni 2018
F Toernooi (JO9)


2 juni 2018
F Toernooi (JO8)


2 juni 2018
Mini Pupillen
Toernooi (JO7)

 9 juni 2018

International Westerpark Trophy


16 juni 2018
C Toernooi (JO15)


23 juni 2018
Clubgevoel
voetballen, koken,
eten en feest

clubgevoel2018 logo


banner facebook noframe
 
 
soccerstars250x250
 
calibris-bord1
 
knvb qa
 

 

moduleheader-normenwaarden-transp
moduleheader-huishoudelijkreglement-transp
moduleheader-statuten-transp

Aan het weer kon het op voorhand niet liggen. De zon schijnt uitbundig en iedereen heeft er zin in. Toch was het begin zenuwachtig.
De eerste grote kans was dan ook voor Leidschenveen , maar een goede verdedigende actie van Nadeyali voorkwam het eerste doelpunt.
Na een goede pass van Gianni zette Jason DWO op 0-1.
Leidschenveen gaf zich nog niet gewonnen en creëerde een grote kans maar deze ging gelukkig voor ons net naast.
Een mooie uitbraak van DWO die begon bij onze keeper Wesley en via Nadeyali eindigde bij Asharaf die met een goede goal de 0-2 binnenschoot.
Leidschenveen bleef het proberen met een hard schot welke nog net werd gestopt door Wesley en gelijk daarna een schot net naast.
Nadeyali geeft een diepe pass waarop Richano alert reageert en de 0-3 binnenschiet
Weer probeert Leidschenveen aansluiting te krijgen met een afstandschot ……………
Paal !!!!. Daar komen we goed weg.
Verdedigend wordt er bij DWO hard gewerkt door Evi, Roan en Gianni waardoor we steeds meer de overhand krijgen en goal nummer 4 er wederom 1 van Jason is op aangeven van Richano.
De laatste aanval voor de rust startte bij de alerte Wesley die met een lange bal en een goede goal van Asharaf voor een 0-5 ruststand zorgt.

Binnen het team worden er wat posities gewisseld en DWO lijkt het wel goed te vinden en komt er niet echt meer uit , bijna scoort Leidschenveen.
Er komen meer duels en wat minder doelkansen.
Een paar mooie draaien van de nu aanvallende Roan maar de bal verdwijnt in het zijnet. .
Het hing al een beetje in de lucht en een moment van onoplettendheid gaf Leidschenveen de kans en maakten er 1-5 van.
DWO leek weer wakker geschud en meteen vanaf de aftrap een diepe bal op Roan die de bal via de voeten van de tegenstander binnenschiet.
De eerstvolgende mooie DWO aanval ging over de vleugel via Richano die goed voorgaf naar de vrijstaande Jason die net naast schiet. Maar direct daarna scoort Richano zelf met een mooi schot nadat hij de uittrap van de keeper opving.
De wedstrijd is afgelopen en de prima eindstand van 1-7 mag er zijn. Top gedaan hoor allemaal. En op naar volgende week. De DWO derby tussen de JO8-2 en de JO8-1. We hopen op veel publiek want het beloofd een spannende wedstrijd te worden.

ad_volvoniham-130x100ad_mulder_naai-130x100sponsor 130x100 blinkersponsor 150x120 mrtpad_w-van-den-heuvel-130x100ad_passendhypotheekadvies-130x100

Voetballen in Zoetermeer doe je bij DWO!