s.v. DWO is opgericht in 1939 en ligt op een schitterende locatie in het Zoetermeerse Westerpark. De vereniging beschikt in totaal over zeven speelvelden waarvan vier kunstgrasvelden met verlichting, zodat er het gehele seizoen vrijwel onbeperkt getraind en gespeeld kan worden. Lees meer...


moduleheader-nieuws-transp

Zoeken

moduleheader dwoagenda nobg
(klik)


moduleheader-evenementen-transp

2 april 2018
D Toernooi (JO13)


10 mei 2018
Vrouwen en
meiden
toernooi


21 mei 2018
E Toernooi (JO11)


2 juni 2018
F Toernooi (JO9)


2 juni 2018
F Toernooi (JO8)


2 juni 2018
Mini Pupillen
Toernooi (JO7)

 9 juni 2018

International Westerpark Trophy


16 juni 2018
C Toernooi (JO15)


23 juni 2018
Clubgevoel
voetballen, koken,
eten en feest

clubgevoel2018 logo


banner facebook noframe
 
 
soccerstars250x250
 
calibris-bord1
 
knvb qa
 

 

moduleheader-normenwaarden-transp
moduleheader-huishoudelijkreglement-transp
moduleheader-statuten-transp

Dreigende luchten hingen boven het voetbalveld maar vooralsnog was het droog.
Het team was er weer helemaal klaar voor na het nipte verlies vorige week.
Het was echter DSO dat fel aan de wedstrijd begon en we lieten ons er behoorlijk door verrassen. De eerste doelpogingen waren dan ook allemaal voor DSO. Gelukkig stond Wesley bij al deze pogingen goed opgesteld om de schoten te keren. Langzaam kwamen we beter in de wedstrijd en ontstonden er ook voor ons kleine kansen.

DSO raakt uit een corner de paal en vervolgens moet Wesley nog een aantal maal optreden om een achterstand te voorkomen. Onze eerste echte kans komt van Gianni die zelf de bal op het middenveld verovert en goed doorloopt maar z’n schot wordt goed gestopt door de keeper. Meer en meer aanvallen van DWO volgen echter steeds net naast of op de keeper maar het leek erop dat de wedstrijd aan het kantelen was. Het hele team was nu volop aan het jagen en zoals je wel vaker ziet gebeuren gaat het dan mis in de omschakeling en dit gebeurde ons nu ook. Een snelle counter komt voorin uit bij een speler van DSO die met een strak schot raak schiet. Inmiddels begon het ook zachtjes te regenen.
Meteen gingen we weer in de aanval maar ook deze aanval werd gepareerd en uit de counter viel de 0 – 2. Dit is de ruststand.

Een peptalk in de rust en ze konden er weer tegenaan. Een goede pass naar voren van Asharaf op Nadeyali, die doorspeelt op Jason. Hij speelt z’n man uit maar het schot werd gekeerd. De volgende aanval van DWO was wel raak. Asharaf speelt in op Gianni, die gelijk doorspeelt naar Jason, hij houdt het overzicht en speet de bal op de goed vrijgelopen Richano die de bal keurig binnenschiet 1-2.

Kom op jongens nu doorzetten dachten we allemaal. Maar ook DSO bleef gewoon voetballen. Veel en goed verdedigend werk van Evi, Asharaf, Nadeyali en Roan maar ze konden de 1-3 niet voorkomen. Gelukkig lieten ze de koppen niet hangen en uit een Corner van Gianni kon Asharaf uithalen maar de keeper stond weer eens in de weg. In de tegenaanval komt DSO gevaarlijk voor de goal maar kan de wederom goed keepende Wesley de bal met 1 hand uit de goal houden.
De bal wordt nu opgepakt door Nadeyali die de bal bij Gianni brengt, die blijft op zijn beurt rustig en schiet de bal in de korte hoek.

Met de 2-3 op het scorebord neemt de spanning steeds verder toe maar er is niet veel tijd meer. Een engeltje op de lat voorkomt de 2-4 en het kan dus nog. Er komen nog 2 kansen voor DWO maar die belanden niet in de goal waardoor het helaas ook deze week niet is gelukt om punten te behalen. Volgende week een nieuwe kans bij de uitwedstrijd tegen Oliveo.

ad_volvoniham-130x100ad_mulder_naai-130x100sponsor 130x100 blinkersponsor 150x120 mrtpad_w-van-den-heuvel-130x100ad_passendhypotheekadvies-130x100

Voetballen in Zoetermeer doe je bij DWO!