s.v. DWO is opgericht in 1939 en ligt op een schitterende locatie in het Zoetermeerse Westerpark. De vereniging beschikt in totaal over zeven speelvelden waarvan vier kunstgrasvelden met verlichting, zodat er het gehele seizoen vrijwel onbeperkt getraind en gespeeld kan worden. Lees meer...


moduleheader-nieuws-transp

Zoeken

moduleheader dwoagenda nobg
(klik)


moduleheader-evenementen-transp

10 mei 2018
Vrouwen en 
meiden
toernooi 


21 mei 2018
E Toernooi (JO11)


2 juni 2018
F Toernooi (JO9)


2 juni 2018
F Toernooi (JO8)


2 juni 2018
Mini Pupillen
Toernooi (JO7)

 9 juni 2018

International Westerpark Trophy


16 juni 2018
C Toernooi (JO15)


23 juni 2018
Clubgevoel
voetballen, koken,
eten en feest

clubgevoel2018 logo


banner facebook noframe
 
 
soccerstars250x250
 
calibris-bord1
 
knvb qa
 

 

moduleheader-normenwaarden-transp
moduleheader-huishoudelijkreglement-transp
moduleheader-statuten-transp

Op het kunstgras van veld 3 mochten de jongens van JO8-2 het afgelopen zaterdag opnemen tegen de JO8-3 van Oliveo. We waren allemaal erg benieuwd of we de nipte nederlaag van vorige week ( toen met 5 spelers) konden omzetten naar een overwinning nu we wel 6 spelers hadden.

De eerste minuut leek het daar nog niet op. Oliveo ging fanatiek uit de startblokken en loste ook het eerste schot richting het doel, maar naar later zou blijken was dit ook het enige wapenfeit van Oliveo. DWO nam het initiatief en liet dat niet meer los.

De eerste minuten zijn nog wel wat rommelig totdat DWO een corner mag nemen. De keeper van Oliveo staat de schutteren en krijgt de bal niet goed weg. De bal komt voor de voeten van Gianni die hem hard binnenschiet 1-0. De volgende goede aanval lijdt tot een afstandschot van Jason die maar net over gaat. Een goede aanval over de linkerkant waarbij Richano met een mooie beweging langs de tegenstander gaat en er een corner aan overhoudt. De corner komt op de paal en kan dan door Richano worden binnengetikt 2-0. een goede uittrap van keeper Wesley komt bij Richano en die kijkt goed en wil voorgeven maar raakt de bal net iets anders dan de bedoeling is en schiet daardoor ineens binnen 3-0. Ook de 4-0 komt uit een corner en wordt binnengeschoten door Nadeyali. 

De 5-0 wordt door Jason gemaakt wederom na een goede uittrap van Wesley. Oliveo heeft vooral heel veel moeite met uitverdedigen en werkt de bal met moeite naar de zijkant weg. Daar staat echter Wesley klaar die de bal in een keer binnenschiet en de 6-0 maakt. Ook de volgende aanval kan niet weggewerkt worden en komyt voor de voeten van Gianni die de bal in de rechterhoek schuift en 7-0 maakt. Het is eenrichtingsverkeer naar het Doel van Oliveo toe en als de bal in de kluts dan weer bij Gianni komt tikt hij de ruststand van 8-0 binnen. 

Er werd volop naar de vrije man gezocht en men durfde de bal breed te spelen of soms zelfs terug op de keeper waardoor het er bij DWO heel verzorgt uitzag. Verdedigend hadden Nadeyali en Roan H de boel volledig onder controle en aan aanvallende impulsen was al helemaal geen gebrek.

Die aanvallende impulsen werden in de 1e 10 minuten na rust dan ook wel een beetje te gretig door alle spelers opgepakt waardoor het een stuk rommeliger werd. Maar als er dan getikt werd dan kwamen er wel mooie aanvallen uit vanaf de flanken maar kon er voor de goal net niet gescoort worden. 

De laatste 10 minuten kwam er weer wat meer voetbal in en dat resulteerde al snel in de 9-0 door Wesley. De Dubbele cijfers worden gehaalt door een doelpunt van Jason. Gelegenheidskeeper Gianni doet wat keeper Wesley ook zo vaak goed doet en speelt met een goede uittrap Wesley aan en die schiet met een stuit de 11-0 binnen. Bij Oliveo is er geen enkele weerstand meer en Wesley kan dan ook de 12-0 nog binnenschieten en nog net voor het fluitsignaal maakt Richano er dan 13-0 van.

Een hele mooie teamprestatie met bij vlagen ook heel erg mooi voetbal. Petje af jongens.

ad_volvoniham-130x100ad_mulder_naai-130x100sponsor 130x100 blinkersponsor 150x120 mrtpad_w-van-den-heuvel-130x100ad_passendhypotheekadvies-130x100

Voetballen in Zoetermeer doe je bij DWO!