s.v. DWO is opgericht in 1939 en ligt op een schitterende locatie in het Zoetermeerse Westerpark. De vereniging beschikt in totaal over zeven speelvelden waarvan vier kunstgrasvelden met verlichting, zodat er het gehele seizoen vrijwel onbeperkt getraind en gespeeld kan worden. Lees meer...


moduleheader-nieuws-transp

Zoeken

moduleheader dwoagenda nobg
(klik)


moduleheader-evenementen-transp

10 mei 2018
Vrouwen en 
meiden
toernooi 


21 mei 2018
E Toernooi (JO11)


2 juni 2018
F Toernooi (JO9)


2 juni 2018
F Toernooi (JO8)


2 juni 2018
Mini Pupillen
Toernooi (JO7)

 9 juni 2018

International Westerpark Trophy


16 juni 2018
C Toernooi (JO15)


23 juni 2018
Clubgevoel
voetballen, koken,
eten en feest

clubgevoel2018 logo


banner facebook noframe
 
 
soccerstars250x250
 
calibris-bord1
 
knvb qa
 

 

moduleheader-normenwaarden-transp
moduleheader-huishoudelijkreglement-transp
moduleheader-statuten-transp

Op een veel later tijdstip dan we gewend zijn mochten de jongens aantreden tegen Concordia. Dwo begint lekker fel aan de wedstijd en dit zorgt al snel voor de eerste goede diepe bal op Roan I die rustig blijft en de bal netjes in de linkerhoek schiet. De aanval die volgt van DWO nadat men de bal heel snel heeft veroverd levert een kans op voor Richano maar de keeper staat in de weg. De eerstvolgende aanval is wel raak voor Richano, met een klein beetje hulp van de keeper van Concordia dat dan wel. Ook Gianni krijgt nog een goede kans maar die schiet naast. Een Corner van DWO genomen door Jason die door Concordia niet kan worden weggewerkt waarna Nadeyali de bal prima in de verre hoek binnenschiet. Het staat na de eerste 10 minuten 0-3 en er lijkt geen vuiltje aan de lucht.

In de tweede 10 minuten begint Concordia iets beter en levert dit ook een grote kans op maar die wordt door Wesley prima gestopt. Een mooie pass van Nadeyali naar de linkervleugel waar Jason de bal kan aannemen en in de verre hoek kan binnenschieten voor 0-4. Ook de 0-5 komt van de voet van Jason die de bal op het middenveld krijgt en de gewoon rechtdoor richting de goal kan lopen en binnenschiet. Uit de volgende aanval van DWO komt een corner die door Jason over de keeper heen op de binnenkant van de paal geschoten wordt en laat daar nou nog net Richano staan om het laatste zetje te geven en er 0-6 van te maken. Er wordt in deze fase erg goed gecombineerd van rechts naar links en het enige wat nog gebeurt voor het rustsignaal is een alerte reactie van Wesley op een schot van Concordia.

DWO probeert door te gaan met scoren aan het begin van het tweede deel van de wedstrijd maar Jason (op de paal) en Richano ( op de keeper) missen . Concordia probeert eruit te komen maar als hun aanval mislukt komt de bal bij Richano die goed doorloopt en de 0-7 scoort. De jongens beginnen voorin wat te morren tegen elkaar en men lijkt nu alleen nog maar zelf te willen scoren. er gebeurt in de 3e tien minuten dan ook niet veel meer dan nog een schot op de paal van Roan I tot in de laatste seconden van deze 10 minuten als Roan I de bal binnenschiet voor 0-8.

In de laatste 10 minuten probeert Concordia de eer nog te redden met 3 goede aanvallen achter elkaar echter eindigen 2 aanvallen in het zijnet en is er een goede redding van Wesley. Dan is er een hele mooie aanval die van Gianni gaat naar Richano die goed doorloopt en niet zelfzuchtig is maar de bal passt op de vrijstaande Jason die echter vergeet te scoren maar in plaats daarvan de paal raakt. Een aanval van Concordia wordt prima afgestopt door Roan H die door kan lopen naar voren en een goede dieptepass geeft op Jason die cool blijft in de 1 op 1 en de 0-9 binnenschiet. Gianni probeert de dubbele cijfers nog binnen te halen met een schot van afstand maar komt niet verder dan een corner. De laatste minuten hebben niet veel meer met voetbal te maken, ze zijn meer met elkaar bezig dan met voetbal maar ondanks dat een hele mooie uitslag en na 3 wedstrijden ook nog geen enkel tegendoelpunt. Volgende week paaseieren zoeken en dan 09 april weer een thuiswedstrijd.

 

ad_volvoniham-130x100ad_mulder_naai-130x100sponsor 130x100 blinkersponsor 150x120 mrtpad_w-van-den-heuvel-130x100ad_passendhypotheekadvies-130x100

Voetballen in Zoetermeer doe je bij DWO!