s.v. DWO is opgericht in 1939 en ligt op een schitterende locatie in het Zoetermeerse Westerpark. De vereniging beschikt in totaal over zeven speelvelden waarvan vier kunstgrasvelden met verlichting, zodat er het gehele seizoen vrijwel onbeperkt getraind en gespeeld kan worden. Lees meer...


moduleheader-nieuws-transp

Zoeken

moduleheader dwoagenda nobg
(klik)


moduleheader-evenementen-transp
  (niets gepland)

 
banner facebook noframe
 
 
soccerstars250x250
 
calibris-bord1
 
knvb qa
 

 

moduleheader-normenwaarden-transp
moduleheader-huishoudelijkreglement-transp
moduleheader-statuten-transp

Jeugd Onder 9

De wedstrijd tegen Moerkapelle ging op het laatste moment niet door. Gelukkig zag de moeder van Noah het nog net op tijd door op de voetbal.nl app, en kon Stefano in allerijl nog een wedstrijd regelen bij Klein Maar Dapper.


Het was prachtig weer en iedereen had er weer zin in. Lyam opende de score en tekende ook voor de 0-2. Daarna deed de tegenpartij wat terug met de 1-2, maar wij waren toch wel de sterkere partij. Hamza maakte vervolgens de 1-3.Het was erg boeiend om naar de kijken en het spel ging daarna op en neer. Milan had zeker genoeg te doen vandaag en de verdediging met o.a Eldgie, Matthew en Ali Jozef deden het erg goed. Helaas konden we niet voorkomen dat KMD de 2-3 maakte. We lieten ons niet van de wijs brengen en gingen vanaf dat moment meer voetballen. Eldgie kwam goed mee op en beloonde zichzelf daarmee met een doelpunt. Nigel had al wat kansen gehad en maakte ook een welverdiende goal. De tegenstander gaf nog niet op en maakte nog de 3-5. Echter hadden wij het laatste woord met de 3-6, wederom van Nigel.

Weer hartstikke goed gedaan vandaag!!

Jo9 5 14 okt 17 1Jo9 5 14 okt 2017 2

Na de nederlaag van vorige keer heeft Stefano goed getraind op het positiespel. Ook hadden onze spelers er weer veel zin in ondanks dat het weer niet al te best was.

De eerste 10 minuten zag je dat ze goed naar de trainer geluisterd hadden. We bleven goed vanuit onze positie spelen en Lyam maakte al snel de 1-0, 2-0 en 3-0.  Een loepzuivere hattrick met ook nog eens heel mooie goals. Zelfs de tegenstander was onder de indruk! We bleven daarnaast ook goed verdedigen en het keeperswerk van Milan zag er ook heel goed uit. Na de eerste pauze ging de tegenstander er nog alles aan doen om het ons moeilijk te maken en na de 3-1 gingen ze er nog in geloven. Uiteindelijk gingen we de rust in met 3-2.
We wisten wat we moesten doen de tweede helft, namelijk gewoon weer lekker vanuit onze positie voetballen. Zo gezegd zo gedaan en Nigel prikte de 4-2 erin na goed samenspel. Vervolgens maakte Lyam de 5-2. We gingen goed door en de tegenstander gaf zich niet zomaar gewonnen. Er werden af en toe felle duels uitgevochten en er waren wat pijntjes hier en daar.  Maar het bleef gelukkig allemaal erg sportief. Ook een compliment aan de tegenstander! Toen Nigel de 6-2 maakte was het verzet wel een beetje gebroken. Wij bleven erg goed doorvoetballen met z,n allen en Lyam nam de 7-2, 8-2 en 9-2 voor zijn rekening. Wederom een hattrick en weer prachtige goals.

Als team hebben we weer erg goed gespeeld en door het trainen zie je elke wedstrijd verbetering.

jo9 5 2017 10 07 1

De laatste wedstrijd voor de beker was tegen RKDEO. Op voorhand de makkelijkste tegenstander, maar dan is het makkelijk ze te onderschatten natuurlijk ;) Ondanks het slechte weer hadden we er weer zin in. We hadden met de tegenstander afgesproken om maar 7 tegen 7 te spelen, zodat we alle spelers in beweging konden houden.

We begonnen sterk aan de wedstrijd en Nigel maakte al snel de 1-0. De 2-0 was van Lyam die weer liet zien over een sterk schot te bezitten.
Daarna hadden we een periode wat minder spel en werd het een beetje rommelig. We gingen iets te veel mee in het spel van de tegenstander.
Vanuit een vrije trap profiteerde RKDEO en maakte de 2-1. Daarna herpakten we ons weer. Ali Jozef en Eldgie hadden het achterin goed onder controle en Jill krijgt steeds wat meer vertrouwen om voor de bal te gaan. Ook keepte Milan weer heel goed. Al snel bouwden wij de voorsprong uit naar 3-1. Ons positiespel werd weer beter en vervolgens maakte Hamza de 4-1. Noah was ook weer sterk aan de bal en maakte de 5-1 en ook de 6-1. Nigel bepaalde de eindstand op 7-1.

Wederom complimenten aan het team voor het goede en sportieve spel. We hebben een mooie tweede plaats in de poule gehaald en volgende week gaan we lekker met de competitie starten thuis tegen FC Zoetermeer.

jo9 5 2017 09 16 1

 

jo9 5 2017 09 16 2 jo9 5 2017 09 16 3
jo9 5 2017 09 16 4
dwo jo9 5 2017 09 09

De tweede wedstrijd voor de beker. Het was de hele ochtend slecht weer, maar gelukkig klaarde het precies op tijd weer op. Iedereen had er weer zin in en we hadden een nieuwe aanwinst bij het team (Jill)

Op voorhand dachten we al dat Stompwijk een sterke tegenstander zou zijn, aangezien zij de vorige wedstrijd met 9-0 hadden gewonnen.

Desalniettemin begonnen wij heel sterk.

Helaas kregen we na een tijdje een ongelukkige goal tegen en vervolgens ook de 0-2 en de 0-3. Dit was eigenlijk wat geflatteerd, want we konden redelijk goed meekomen en soms waren we zelfs de bovenliggende partij. Wel zag je dat de tegenstander tweedejaars waren.
In verdedigend opzicht zaten we er kort op met Liam, Matthew, Eldgie en Ali Jozef. Ook Milan redde ons een paar keer met goede reddingen. Noah speelde heel goed in de opbouw en haalde zelfs nog een bal van de doellijn!

Jill deed het goed op het middenveld ondanks dat het wennen is bij zo een eerste wedstrijd. Het was mooi om te zien dat we ons best bleven doen en dat werd beloond met een mooie goal van Nigel. Ook Hamza zat er kort op en veroverde veel ballen. Helaas kregen we nog 1 goal tegen, maar wederom een puike wedstrijd van onze jongens.

Volgende week weer een thuiswedstrijd tegen RKDEO, waar we het bekertoernooi goed kunnen afsluiten!

Subcategorieën

ad_volvoniham-130x100ad_mulder_naai-130x100sponsor 130x100 blinkersponsor 150x120 mrtpad_w-van-den-heuvel-130x100ad_passendhypotheekadvies-130x100