s.v. DWO is opgericht in 1939 en ligt op een schitterende locatie in het Zoetermeerse Westerpark. De vereniging beschikt in totaal over zeven speelvelden waarvan vier kunstgrasvelden met verlichting, zodat er het gehele seizoen vrijwel onbeperkt getraind en gespeeld kan worden. Lees meer...


moduleheader-nieuws-transp

Zoeken

moduleheader dwoagenda nobg
(klik)


moduleheader-evenementen-transp
6 januari 15:00 uur
Nieuwjaarsreceptie. 
 
20 januari 2018
DWO JO15 
Nieuwjaarstoernooi
 
 
 
banner facebook noframe
 
 
soccerstars250x250
 
calibris-bord1
 
knvb qa
 

 

moduleheader-normenwaarden-transp
moduleheader-huishoudelijkreglement-transp
moduleheader-statuten-transp

Het was een koude en mistige ochtend toen we verzamelde voor de wedstrijd tegen Stompwijk. De mist was aangevroren op het veld en dit maakte het wat lastig bespeelbaar. Gelukkig had iedereen zich warm aangekleed en konden we lekker voetballen.

We begonnen goed en lieten zien dat wij de betere ploeg waren. Nigel was weer terug van zijn langdurige blessure en had er ook duidelijk zin in. Wij kregen heel veel kansen en mogelijkheden, maar de bal viel iedere net niet goed. De tegenstander deed er alles aan om wat terug te doen, maar uiteindelijk werden wij beloond voor het overwicht en maakte Nigel de 0-1. Toen was de ban gebroken en konden we doordrukken met de 0-2 van Noah.

Wel moeten we blijven letten op de standaard zaken, zoals niet terugspelen of door het midden uitverdedigen. Ook liepen we soms met wat teveel mensen voor de bal. Hierdoor kregen wij ook de 1-2 tegen. 

Uiteindelijk stelde wij als team weer orde op zaken en bepaalde Nigel de eindstand op 1-3. Dit was weer een leuke partij en een verdiende overwinning. Ik heb weer hele goede dingen gezien en kunnen weer verder bouwen aan de details en vastigheden in het spel. 

 Jo9 5 2 12 17 1

Jo9 5 2 12 17 2

Jo9 5 2 12 17 3

Vandaag de thuiswedstrijd tegen JSZ . We hadden precies genoeg spelers deze week. Door verschillende redenen miste we Nigel (pols blessure) , Eldgie (ziek) en Jill (afwezig). Na het warmlopen begonnen we voortvarend aan de wedstrijd. Het spel liep zoals we kunnen spelen en we hielden ons aan het positie spel. Al snel betaalde dat uit in een doelpunt van Noah. Dat was het moment om door te drukken en dat deden we ook. De 2-0 was van Hamza en snel volgde de 3-0 van Noah. Toen dachten we dat we er al waren en lieten we de wedstrijd uit onze handen glippen. Al snel stond het 3-3. We probeerde ons nog terug te knokken door hard te werken. Maar het bleef 3-3 na de eerste helft. Tijdens de korte break probeerde we de neuzen weer dezelfde kant op te krijgen. En dat betaalde zich kort na rust uit met een doelpunt van Hamza . We stonden weer voor. Maar ook de tegenstander gaf niet op. Snel werd het 4-4 en de 4-5 gemaakt. Het is mooi om te zien dat ondanks het niet liep zoals we kunnen spelen, en ook de eerste 5 minuten hadden laten zien, knokte we ons toch weer terug naar 5-5. Helaas konden we niet doordrukken en op het eind van de wedstrijd kregen we helaas nog 2 doelpunten tegen. Eindstand 5-7.

Jo9 5 25 11 2017 1

Een wedstrijd tegen DSO is natuurlijk altijd extra leuk en spannend. Die wil je altijd winnen. Helaas liep het deze keer anders, al doet de uitslag geen recht aan de wedstrijd.

Het was al snel duidelijk dat het een lastige pot zou worden. Veel jongens van de tegenstander waren een kop groter en konden ook aardig ballen. Echter lieten wij ons niet van de wijs brengen en bleven goed verdedigen en probeerden er via de zijkant uit te komen. Helaas verloren we soms de bal in de opbouw en dan stonden er 3 man van de tegenstander de bal op te wachten. Op die manier konden ze een voorsprong opbouwen van 4-0.

Na de eerste break en wat aanwijzingen van de coach gingen we volle bak ervoor om er toch nog wat van te maken. We zetten ze vol onder druk en Eldgie maakte na goed doorzetten de 4-1. Helaas liepen we daarna weer een aantal keer in het mes en bouwde DSO de voorsprong uit naar 7-1. 

Het was heel knap van ons om te zien dat we de koppies niet lieten hangen. We bleven gewoon voetballen en goed overspelen. Hamza beloonde dat harde werken met de 7-2. Dat DSO de voorsprong verder uitbouwde en de eindstand uiteindelijk al counterend op 11-2 zette, mocht de pret niet drukken. Wij hebben geprobeerd de wedstrijd te maken en vooruit te voetballen. Daar mogen we heel trots op zijn. Ondanks de nederlaag hebben ze als team weer veel geleerd en nemen die bagage mee voor de volgende keer!

Jo9 5 18 11 2017 1

We mochten weer thuis spelen en dit keer was Bernardus de tegenstander. Ik was naast spelbegeleider ook coach, dus dat was af en toe schakelen. Zeker met deze pot!

De tegenstander begon fel aan de wedstrijd en kregen een aantal grote kansen die ze misten. Daar kwamen we goed mee weg. Uiteindelijk viel de 0-1 toch, maar gelukkig lieten we ons niet van de wijs brengen. Hamza maakte vervolgens "gewoon" weer gelijk.

Daarna speelden we wat slordiger. We stonden te vaak met z'n allen diep en daardoor werd het 1-2, 1-3 en ook nog eens 1-4. Ook waren wat opstootjes in het veld over en weer en moest ik een paar keer ingrijpen om de boel te sussen en uit te leggen dat we niet moesten vergeten plezier te maken met z'n allen. Ondanks de achterstand bleven we gewoon ons ding doen en dat is lekker voetballen! We toonden onze veerkracht en Noah maakte de verdiende 2-4. We drukten door en Hamza beloonde zijn goede spel en inzet met de 3-4 en ook de 4-4. Ook Lyam liet ons juichen toen we zelfs voorkwamen met 4-5. Helaas had Bernardus het laatste woord met de 5-5, maar iedereen kon volgens mij prima leven met die uitslag.

Het was een spannende pot tot het einde en wil mijn complimenten maken aan de ouders van beide partijen die ondanks de spanning positief bleven aanmoedigen!

Jo9 5 11 11 2017 1

Het was een mooi voetbal weertje voor onze thuis wedstrijd tegen Soccer Boys. Eigenlijk had het Soccer Girls kunnen zijn, want we stonden tegen meiden 😊. Iedereen had er weer zin in en ook de tegenstander met aanhang droeg bij aan een positieve sfeer. Ook Nigel was er om ons te supporten, ondanks zijn blessure. Hopelijk is hij er snel weer bij!

We gingen van start en al snel bleek dat wij toch wel een maatje te groot waren voor deze dames.   Lyam tekende voor de 1-0 en Hamza maakte de 2-0 en 3-0. Achterin hadden Eldgie en Matthew het weer goed onder controle en als Soccer Boys er toch door kwam, straalde Milan veel zekerheid uit in de goal. Noah dribbelde er ook lekker doorheen en hij maakte de 4-0 en 5-0. We stonden positioneel aardig goed en wisten elkaar goed te vinden met mooie passen en voorzetten.  Lyam maakte de 6-0 en de 7-0. De tegenstander bleef vol goede moed voetballen, maar wij waren te goed. Op verzoek van de tegenstander  hebben we zelfs nog even hen met 7 spelers laten spelen. Normaal doen we dat niet, maar voor deze keer streken we met de hand over het hart. Noah tekende voor de 8-0 en Matthew had het laatste woord met de 9-0. 

Al met al weer een hele leuke en sportieve pot gezien. Op naar de volgende!

Jo9 5 4 11 17 1

Het  was weer vroeg op. Dit keer voor een uitwedstrijd in Boskoop. Niet echt een lekker weertje met flinke wind en scheidsrechter Harry nam zijn tijd, dus het duurde even voordat we begonnen.

Noah was deze keer onze gelegenheidskeeper en dat deed hij erg goed! Ik moet zeggen dat wij bij vlagen goed speelden en vond ons iets beter dan de tegenstander, maar we misten wat kansen en dan weet je het wel. De 0-1 viel aan de andere kant toen we even niet scherp waren... We lieten het koppie niet hangen en bleven lekker doorvoetballen.

Na de rust stonden we weer lang te wachten op Harry de scheids, maar de kinderen begonnen het met z'n allen te roepen en dat hielp uiteindelijk. Wederom speelden we best goed en ging het spel op en neer. Uiteindelijk kregen we de overhand en maakte Lyam de 1-1 met een afstandsschot die er met een beetje geluk in rolde. Dit was ook de eindstand en daar konden we goed mee leven. Al met al was het weer een leuke pot!

 jo9-5-2017-10-28-2

De wedstrijd tegen Moerkapelle ging op het laatste moment niet door. Gelukkig zag de moeder van Noah het nog net op tijd door op de voetbal.nl app, en kon Stefano in allerijl nog een wedstrijd regelen bij Klein Maar Dapper.


Het was prachtig weer en iedereen had er weer zin in. Lyam opende de score en tekende ook voor de 0-2. Daarna deed de tegenpartij wat terug met de 1-2, maar wij waren toch wel de sterkere partij. Hamza maakte vervolgens de 1-3.Het was erg boeiend om naar de kijken en het spel ging daarna op en neer. Milan had zeker genoeg te doen vandaag en de verdediging met o.a Eldgie, Matthew en Ali Jozef deden het erg goed. Helaas konden we niet voorkomen dat KMD de 2-3 maakte. We lieten ons niet van de wijs brengen en gingen vanaf dat moment meer voetballen. Eldgie kwam goed mee op en beloonde zichzelf daarmee met een doelpunt. Nigel had al wat kansen gehad en maakte ook een welverdiende goal. De tegenstander gaf nog niet op en maakte nog de 3-5. Echter hadden wij het laatste woord met de 3-6, wederom van Nigel.

Weer hartstikke goed gedaan vandaag!!

Jo9 5 14 okt 17 1Jo9 5 14 okt 2017 2

ad_volvoniham-130x100ad_mulder_naai-130x100sponsor 130x100 blinkersponsor 150x120 mrtpad_w-van-den-heuvel-130x100ad_passendhypotheekadvies-130x100