s.v. DWO is opgericht in 1939 en ligt op een schitterende locatie in het Zoetermeerse Westerpark. De vereniging beschikt in totaal over zeven speelvelden waarvan vier kunstgrasvelden met verlichting, zodat er het gehele seizoen vrijwel onbeperkt getraind en gespeeld kan worden. Lees meer...


moduleheader-nieuws-transp

Zoeken

moduleheader dwoagenda nobg
(klik)


moduleheader-evenementen-transp

2 april 2018
D Toernooi (JO13)


10 mei 2018
Vrouwen en
meiden
toernooi


21 mei 2018
E Toernooi (JO11)


2 juni 2018
F Toernooi (JO9)


2 juni 2018
F Toernooi (JO8)


2 juni 2018
Mini Pupillen
Toernooi (JO7)

 9 juni 2018

International Westerpark Trophy


16 juni 2018
C Toernooi (JO15)


23 juni 2018
Clubgevoel
voetballen, koken,
eten en feest

clubgevoel2018 logo


banner facebook noframe
 
 
soccerstars250x250
 
calibris-bord1
 
knvb qa
 

 

moduleheader-normenwaarden-transp
moduleheader-huishoudelijkreglement-transp
moduleheader-statuten-transp

30-09-17 Competitiewedstrijd c.v.v. Be Fair – s. v. DWO 1. Ruststand: 0 – 0: Eindstand: 1 – 0.

Op deze grijze en natte dag werd op het sportpark ’t Suyt’ de tweede competitiewedstrijd van het seizoen 2017-2018 gespeeld tegen wederom een degradant uit de 2e klasse, maar dan van West 1, te weten c.v.v. Be Fair (BF) uit Waddinxveen.

Onze jongens speelden een puike eerste helft met hele goede kansen. Echt genieten. Wat een verschil met de week ervoor tegen de andere degradant s.c. Soccer Boys uit de tweede klasse van West 2. Al binnen vijf minuten is er een goede aanval vanaf links waar Calvin Urgert uiteindelijk de voorzet geeft op Jeroen Farber maar deze schiet voorlangs.
In de minuten die volgen worden er door de voorhoede spelers niet altijd de beste keuzes gemaakt en te late keuzes gemaakt. In plaats van een eigen snelle actie wordt er gekozen om een combinatie aan te gaan of voor een te langzame eigen actie.
In de 19e minuut is er een goede kans van een speler van BF maar keeper Jim van der Leer, die is overgekomen van de opgeheven voetbalvereniging Kocatepe uit Rotterdam-Charlois, behoudt DWO van een achterstand door een fantastische redding.
In de 31ste minuut scoort Daniel van Hek met het hoofd uit een corner maar deze goal wordt afgekeurd wegens een vermeende obstructie jegens een tegenstander. In de 33 minuut komt er een grote kans voor Keanu Poulo. De keeper van BF speelt de bal, net zoals Brad Jones tegen NAC, te ver voor zich uit. De bal komt uiteindelijk bij Keanu, die de bal helaas geen richting kan geven tussen de palen.

Tot aan de rust is het dus DWO dat het spel bepaald. Meerdere corners en diverse kansen en zelfs meerdere honderd procent kansen worden niet benut. Hoeveel kansen heeft DWO vandaag nodig om tot scoren te komen? Als er 0 -3 op het scorebord had gestaan in de rust was dat een terechte stand geweest, maar de realiteit was een teleurstellende ruststand van 0- 0.
DWO begint ook nu goed aan de tweede helft, hoewel BF in de 52e minuut een schot wederom gestopt ziet worden door onze nieuwe aanwinst Jim. Een meevoetballende keeper met zoveel rust in zijn spel. Er wordt door DWO tot aan de 60ste minuut bij vlagen goed combinatie voetbal gespeeld met Joep spelend met de punt naar voren. Daarna komt er een fase waarbij Keanu, die altijd dreiging heeft in zijn acties, niet meer zo vaak wordt betrokken bij het spel.
Gaat het dan allemaal in het laatste kwartier gebeuren of gebeurt het vandaag helemaal niet meer. DWO heeft gewoekerd met hun krachten. DWO, die de ene na de andere kans afdwingt, maar niet scoort en Be Fair zonder goed te voetballen misschien nog een doelpunt gaat maken. Gek genoeg is dit dan nog een voorspelbaar scenario. Als er niet wordt gescoord dan ruikt de tegenstander op een gegeven moment dat er toch meer mogelijk is of het nu tegen de verhouding in is of niet.
In de 85e minuut schiet Jersylee Riley een vrije trap tussen de palen maar de keeper van BF weet de bal naar de zijkant te toucheren. In de 90e minuut schiet Wouter van Ginkel een vrije trap helaas in de muur van BF. Hoewel het scorebord al op 90 minuten staat laat de scheidsrechter nog lang doorspelen vanwege oponthoud door diverse blessures. In de 94ste minuut is er een zenuwslopende hilarische actie van de scheidsrechter doordat iedereen dacht dat de scheidsrechter naar de stip wees van DWO maar zijn aanduiding bleek een doeltrap te zijn voor DWO. De deksel op het neus komt er dan toch voor DWO. Een voorzet van rechts wordt diagonaal ingeschoten door een speler van BF. Totaal onverdiend. In de ‘’100ste’’ minuut klinkt dan uiteindelijk het eindsignaal. Eindstand 1 – 0. Onze jongens lopen moe gestreden en zwaar teleurgesteld het veld af.

Concluderend is dat we vandaag onszelf wederom te kort hebben gedaan. Onze jongens konden in de eerste helft de ruim opgelegde kansen niet verzilveren. De vraag is of het verdiend was dat Be Fair vandaag heeft gewonnen doet niet ter zake, maar het antwoord hierop is natuurlijk nee.

DWO 1 speelt 7 oktober een thuiswedstrijd om 14.30 uur tegen WDS 1 uit Driebruggen. Komt u allemaal kijken en moedig onze jongens aan.

za1 2017 09 30  1

za1 2017 09 30  2

za1 2017 09 30  3

za1 2017 09 30  4

ad_volvoniham-130x100ad_mulder_naai-130x100sponsor 130x100 blinkersponsor 150x120 mrtpad_w-van-den-heuvel-130x100ad_passendhypotheekadvies-130x100

Voetballen in Zoetermeer doe je bij DWO!