s.v. DWO is opgericht in 1939 en ligt op een schitterende locatie in het Zoetermeerse Westerpark. De vereniging beschikt in totaal over zeven speelvelden waarvan vier kunstgrasvelden met verlichting, zodat er het gehele seizoen vrijwel onbeperkt getraind en gespeeld kan worden. Lees meer...


moduleheader-nieuws-transp

Zoeken

moduleheader dwoagenda nobg
(klik)


moduleheader-evenementen-transp

2 april 2018
D Toernooi (JO13)


10 mei 2018
Vrouwen en
meiden
toernooi


21 mei 2018
E Toernooi (JO11)


2 juni 2018
F Toernooi (JO9)


2 juni 2018
F Toernooi (JO8)


2 juni 2018
Mini Pupillen
Toernooi (JO7)

 9 juni 2018

International Westerpark Trophy


16 juni 2018
C Toernooi (JO15)


23 juni 2018
Clubgevoel
voetballen, koken,
eten en feest

clubgevoel2018 logo


banner facebook noframe
 
 
soccerstars250x250
 
calibris-bord1
 
knvb qa
 

 

moduleheader-normenwaarden-transp
moduleheader-huishoudelijkreglement-transp
moduleheader-statuten-transp

25-11-17 Competitiewedstr. s.v. DWO1 – v.v. Koudekerk1. Ruststand: 1 – 0: Eindstand: 2 –2.

Vandaag werd de competitiewedstrijd tegen v.v. Koudekerk (KDK) uit Koudekerk aan den Rijn gespeeld. KDK is 28-03-1938 opgericht. Pupil van de week was vandaag Nigel Oemed van JO11-1.
In de 7e minuut komt de eerste mogelijkheid

op naam van Wouter van Ginkel wiens kopbal na een voorzet van Kevin de bovenkant van de lat schampte. Dicenzo Tjin is in de minuten daarna betrokken bij het opzetten van twee prima aanvallen, waar helaas verder niets uit kwam. In de 17e minuut krijgt KDK een directie vrije trap die van richting wordt veranderd tot corner. De voorste linie van DWO staat scherp en wordt in deze fase van de wedstrijd meerdere keren afgevlagd voor buitenspel. In de 23ste minuut is het Joep Roovers die alleen op het doel goal afgaat van keeper Michael Kneulman, maar kan de opspringende bal niet lekker meenemen. Een minuut later wordt een voorzet van Joep geblokt door een KDK speler na een veelbelovende aanval.

In de 29ste minuut waren twee doorgebroken aanvallers van DWO al op weg naar het vijandige doel maar deze aanval werd terecht afgevlagd voor buitenspel omdat de speler die in buitenspel positie liep juist de bal aannam in plaats van de speler die niet uit buitenspelpositie kwam. Het tafereel had een beetje weg van de miscommunicatie tussen Gerard Kemkers en Sven Kramer na diens wissel op de 10 kilometer in Vancouver. In de 33ste minuut is de 1 – 0 in de maak. Wouter Bakker schiet de wedstrijd bal, gesponsord door Ria Bakker, na een prima pass van Jersylee Riley netjes langs de keeper. Een verdiende voorsprong want DWO heeft meer balbezit en is vaker op de helft van Koudekerk te vinden. Na dit doelpunt heeft DWO de selectie van KDK in de houtgreep, maar kan de trekker a la inspecteur Harry Callahan niet overhalen. Het slotoffensief is voor KDK. Een directe vrije schop op de 16 recht voor het goal van DWO heeft gelukkig geen nadelige gevolgen. Een verdiende ruststand van 1-0.

Twee ongewijzigde ploegen beginnen aan de tweede helft. In de 51ste minuut krijgt de lopende Kevin een beslissende pass ongelukkig op zijn rug. In een volgende aanval komt de bal, na goed doorzetten van Dicenzo, via een boog bij Kevin terecht die de bal vervolgens goed controleert om daarna met een puntertje de keeper probeerde te passeren. In de 62ste minuut kopt Daniel van Hek over na een goede voorzet van Floyd Persson. Hoewel DWO meer recht heeft op de 2-0 scoort Koudekerk in de 71ste minuut de 1-1. Als je ze zelf niet maakt dan maakt de tegenstander ze wel.

Na een scrimmage binnen de 11 meter van DWO schiet een KDK speler uiteindelijk vanaf de 16, door een wir-war van spelers, in de verre hoek de gelijkmaker binnen. In de 80ste minuut is het Wouter van Ginkel die de 2-1 binnenschiet na een voorzet van de ingevallen Dylan Flohr. In de 83ste minuut is het vervolgens KDK dat een schot voor het doel langs ziet gaan. In de slotfase maakt DWO het zichzelf onnodig weer moeilijk. Helaas een terugkerend beeld van de laatste weken. In de 88ste minuut maakt een DWO verdediger binnen het strafschopgebied hands uit een voorzet van KDK en dat mag nu eenmaal niet. De penalty die volgt wordt goed ingeschoten. Tussentand 2-2. In de 90ste minuut verricht Jim van der Leer nog een uitstekende redding op een inzet van een KDK speler want anders zou KDK er nog met de winst vandoor zijn gegaan. Eindstand 2-2.

Concluderend voor vandaag is dat we wederom onnodig de punten moesten delen met de tegenstander. Onze jongens waren zichtbaar erg teleurgesteld. In de eerste helft moet DWO met de kansen die men krijgt afstand nemen van Koudekerk. We missen een type als Robert Lewandowski. DWO was voetballend stukken beter en meer op de helft van de tegenstander te vinden. DWO heeft vandaag de kans niet gepakt om aan te sluiten bij de subtop.

DWO speelt d.d. 2 december om 14.30 uur een uitwedstrijd tegen FC Oudewater. Kom kijken en moedig onze jongens aan.

ad_volvoniham-130x100ad_mulder_naai-130x100sponsor 130x100 blinkersponsor 150x120 mrtpad_w-van-den-heuvel-130x100ad_passendhypotheekadvies-130x100

Voetballen in Zoetermeer doe je bij DWO!