s.v. DWO is opgericht in 1939 en ligt op een schitterende locatie in het Zoetermeerse Westerpark. De vereniging beschikt in totaal over zeven speelvelden waarvan vier kunstgrasvelden met verlichting, zodat er het gehele seizoen vrijwel onbeperkt getraind en gespeeld kan worden. Lees meer...


moduleheader-nieuws-transp

Zoeken

moduleheader dwoagenda nobg
(klik)


moduleheader-evenementen-transp

10 mei 2018
Vrouwen en 
meiden
toernooi 


21 mei 2018
E Toernooi (JO11)


2 juni 2018
F Toernooi (JO9)


2 juni 2018
F Toernooi (JO8)


2 juni 2018
Mini Pupillen
Toernooi (JO7)

 9 juni 2018

International Westerpark Trophy


16 juni 2018
C Toernooi (JO15)


23 juni 2018
Clubgevoel
voetballen, koken,
eten en feest

clubgevoel2018 logo


banner facebook noframe
 
 
soccerstars250x250
 
calibris-bord1
 
knvb qa
 

 

moduleheader-normenwaarden-transp
moduleheader-huishoudelijkreglement-transp
moduleheader-statuten-transp

 09-12-17 Competitiewedstrijd s.v. DWO 1 – Blauw Zwart 1. Ruststand:
1 – 0: Eindstand: 1 – 2.

 Uitgeweken naar een kunstgrasveld werd vandaag de competitiewedstrijd tegen Blauw Zwart (BZ) uit Wassenaar gespeeld. De wedstrijdbal was gesponsord door Rob Bakker en onze pupil van de week was Niek Fenneman, van JO13-2.

 Het zou vandaag een uitdaging worden om van Blauw Zwart te winnen na drie gelijke spelen terwijl BZ in de laatste drie wedstrijden negen punten behaalde.  

Al in de 4e minuut zette een niet in buitenspelpositie staande speler van BZ koers richting het goal van DWO. Keeper Jim van der Leer had echter een supergoede redding in deze 1 tegen 1 situatie. Is DWO nu wakker? In de 10e minuut is het Wouter Bakker die de keeper van BZ probeert te verrassen met een lob van grote afstand maar zijn poging gaat over. In de 13e minuut is het Wouter van Ginkel die binnenschiet na een lange pass van Casper Schutte op Daniel van Hek die schuin naar voren kopt naar de meelopende Wouter van Ginkel. Een terechte voorsprong op dat moment. 

 In de fase daarna krijgt Kevin Mbemba tot twee keer toe een mogelijkheid om zijn actie buitenom te maken maar kiest voor een voorzet waar verder niets uit komt.  Ook BZ komt voor het goal van DWO maar keeper Jim van der Leer is heer en meester in de lucht.
In de 37ste minuut ontvangt spits Wouter van Ginkel de bal, die daarna weg draait en een schot lost tussen de palen. Keeper Mike van Zonneveld kan deze prima inzet goed pareren en in de rebound schiet Dylan Flohr over. In de minuten daarna is het BZ wat meerdere corners mag nemen waarop Jim van der Leer meerdere keren redding kan brengen. Ruststand 1 – 0.

 za1 2017 12 09 4

Kort na rust valt de gelijkmaker. Een vrije trap vanaf rechts wordt door BZ teruggekopt naar een BZ speler. Zijn schot wordt in eerste instantie gehouden door Jim van der Leer maar in de rebound kan Dunke Lagerberg alsnog Jim passeren. Tussenstand 1 – 1.  In de 53ste minuut kopt Wouter van Ginkel uit een corner de bal tegen de paal. In de 55ste minuut krijgt DWO een directe vrije trap te nemen op de 16. Jersylee Riley schiet de bal snoeihard over de kruising heen.
Er is nog maar één ploeg die voetbalt en dat is DWO. Er is nog maar één ploeg die op dit moment recht heeft op een voorsprong en dat is DWO. Een minuut later is het echter BZ wat met een verre lob de uitgelopen Jim van der Leer wil passeren maar de inzet van een BZ speler belandt op de bovenkant van het doelnet.
Net niet dus. In de 61ste geeft Marwan Moradi een prima pass naar de meegelopen Daniel van Hek maar zijn schot wordt helaas geblokt tot corner. Rond de 65ste minuut is het Kevin Mbemba die twee doelkansen krijgt maar zijn beide inzetten gaan helaas niet tegen het vijandige net.

 DWO blijft aandringen. In de 75ste minuut komt Wouter van Ginkel net te laat op de inkomende keeper van BZ na een prima steekpass van Jersylee Riley. In de 79ste is er gevaar voor het goal van DWO na
een verkeerde terugspeelbal van een DWO speler. Jim van der Leer is verrast en glijdt vervolgens uit maar Jim kan de bal al zittend nog wegschieten. Dan breken de laatste vijf minuten aan. Bij ADO DenHaag geeft het Haags kwartiertje altijd een positieve injectie maar bij DWO is het in de laatste vijf minuten altijd billen knijpen. In de 88ste minuut is het de ver uit zijn doel gekomen Jim van der Leer die bijna door een verre lob van een BZ speler wordt verschalkt. In de 90ste minuut is het Kevin Mbemba die zijn inzet ziet belanden op de bovenkant van de lat. Het zit Kevin niet mee. Daarna scoort BZ voor de tweede keer. Een inzet na een vrije trap vanaf links wordt

uiteindelijk door een BZ speler binnengeschoten.  Heel BZ schreeuwt het uit van vreugde maar de teleurstelling bij alle spelers en staf en toeschouwers die DWO een warm hart toedragen was groot. Eindstand 1 – 2.      

 Conclusie voor vandaag is dat DWO er hard voor heeft gewerkt. Het had absoluut het betere van het veldspel. Een kopbal tegen de paal, een schot tegen de lat en een 100% procent kans die wordt naast geschoten resulteert uiteindelijk in een verlies. DWO mist al enkele weken een afmaker zoals een Mauro Icardi of een Ciro Immobile. Als je ze zelf niet maakt dan treedt de bekende voetbalwet in werking en die luidt dat de tegenpartij ze dan maakt. Het is zuur maar helaas de realiteit.  

 Volgende week 16 december speelt DWO1 zijn laatste wedstrijd voor de winterstop uit om 14.30 uur tegen Kagia1. Komt u allemaal kijken en moedig onze jongens aan.

 za1 2017 12 09 1za1 2017 12 09 2za1 2017 12 09 3

ad_volvoniham-130x100ad_mulder_naai-130x100sponsor 130x100 blinkersponsor 150x120 mrtpad_w-van-den-heuvel-130x100ad_passendhypotheekadvies-130x100

Voetballen in Zoetermeer doe je bij DWO!