s.v. DWO is opgericht in 1939 en ligt op een schitterende locatie in het Zoetermeerse Westerpark. De vereniging beschikt in totaal over zeven speelvelden waarvan vier kunstgrasvelden met verlichting, zodat er het gehele seizoen vrijwel onbeperkt getraind en gespeeld kan worden. Lees meer...


moduleheader-nieuws-transp

Zoeken

moduleheader dwoagenda nobg
(klik)


moduleheader-evenementen-transp

2 april 2018
D Toernooi (JO13)


10 mei 2018
Vrouwen en
meiden
toernooi


21 mei 2018
E Toernooi (JO11)


2 juni 2018
F Toernooi (JO9)


2 juni 2018
F Toernooi (JO8)


2 juni 2018
Mini Pupillen
Toernooi (JO7)

 9 juni 2018

International Westerpark Trophy


16 juni 2018
C Toernooi (JO15)


23 juni 2018
Clubgevoel
voetballen, koken,
eten en feest

clubgevoel2018 logo


banner facebook noframe
 
 
soccerstars250x250
 
calibris-bord1
 
knvb qa
 

 

moduleheader-normenwaarden-transp
moduleheader-huishoudelijkreglement-transp
moduleheader-statuten-transp

ZAMI 1 speelde de eerste competitiewedstrijd van de terug ronde tegen koploper Soccer Boys (SB) uit Bleiswijk. Omdat het hoofd grasveld was afgekeurd werd de topper verplaatst naar een afgelegen kunstgrasveld. Onder grote belangstelling werd dat veld vandaag het fantastische schouwspel van onze jongens tegen koploper Soccer Boys.

Het was een eerste helft om van te genieten. Om je vingers bij af te likken. U herkent dat wel als u per ongeluk met uw vingers onder een chocolade fontein terecht bent gekomen. Ik ga u meenemen naar de belangrijkste momenten van deze eerste helft.

DWO begon super sterk aan de eerste helft. Al na twee minuten gaf Joep Roovers een schot op het goal van SB. Keeper Jordy Hermes had de bal niet klemvast waarna in de rebound Wouter van Ginkel heel slim met een zetje van de bal werd geduwd. De volgende aanval wordt zelf opgezet door de sterk spelende Jersylee Riley. Hij geeft een dieptepass op Jeroen Farber die vervolgens een voorzet geeft en wordt ingekopt door diezelfde Jersylee Riley. Tussenstand 0 – 1. Za1 2018 02 03 1a

In de 8ste minuut volgt de 0 - 2 na een pass van Marwan Moradi op de in buitenspel staande Jeroen Farber. Deze treffer werd afgekeurd. Vier minuten later volgt er vanuit achteruit een pass van Casper Schutte op Wouter van Ginkel die zijn schot geblokt ziet worden tot corner. Het eerste wapenfeitje van SC komt in de 16e minuut als een kopbal door SB over het goal van Jim van der Leer gaat. Weer twee minuten later mist Marwan Moradi een grote kans als hij naast schiet na weer een goed opgezette aanval. Koploper Soccer Boys had geen antwoord op de speelwijze van DWO. In de 24ste minuut is het wederom Joep Roovers die zijn schot eenvoudig gestopt ziet worden door keeper Jordy Hermes. In de 29ste minuut wordt het schot van de oplopende Wouter Bakker geblokt tot corner. DWO is goed, erg goed. Er is veel overleg onder elkaar en de coaching van met name keeper Jim van der Leer is een verademing voor onze goed spelende achterhoede. SB speelde veel de lange bal maar samen met de verdediging en keeper Jim van der Leer was DWO in hun eigen 16 meter gebied heer en meester.

Wouter Bakker rukt in de 39ste minuut sterk op en geeft een pass op Jeroen Farber. Vervolgens komt zijn voorzet op de meesprintende Joep Roovers maar deze is net te scherp. Een omschakel moment van DWO op wederom een aanval wordt door Jeroen niet goed gecontroleerd. Niet vlak daarna schiet diezelfde Jeroen Farber in de handen van de keeper van SB. Vlak voor rust ontvangt Joep Roovers een kant en klare voorzet van Jeroen Farber die hij met een droge schuiver keurig binnenschiet. Ruststand 0 - 2. In de laatste aanval voor rust van SB wordt de voorzet door keeper Jim van der Leer met één vuist weggestompt. Een welverdiende ruststand van maar 0 - 2. Koploper Soccer Boys wist in de helft niet wat er gebeurde. Het was een super performance wat onze jongens in deze eerste helft hebben laten zien.

Na rust moest SB natuurlijk gaan aanvallen en dat gebeurde dan ook maar leverde niet direct uitgespeelde kansen op. In de 47ste minuut krijgt Joep Roovers na een snelle tegenaanval geen voordeel op een eerder gemaakte overtreding op een DWO speler. Jim van der Leer moet zich in de 54ste minuut strekken als hij een schot van Rick Ammerlaan zijwaarts weg stompt. De minuten daarna dringt SB aan, heeft meer balbezit en is bij vlagen dreigend maar de elf van Arie van der Padt en zijn crew houden eenvoudig stand, waardoor SB niet een echte kans krijgt op de belangrijke aansluitingstreffer. In de 69ste minuut wordt een aanval afgevlagd door de in buitenspel lopende Jeroen Farber. Een minuut later kan Joep Roovers een pass vanuit achteruit van SB onderscheppen maar de pass die hierop volgt kan de meelopende Wouter van Ginkel niet onder controle krijgen. In de 72ste minuut volgt een goede aanval tussen Marwan Moradi, Jeroen Farber en Wouter van Ginkel die helaas niets oplevert. In de 73ste minuut volgt dat de eerste kans in het 5 metergebied voor SB in de tweede helft.

De ingevallen Kevin Mbemba scoort in de 76ste minuut de 0 - 3 na een assist van Wouter van Ginkel. SB gaf zich nog niet verslagen, maar onze sterk spelende gehele achterhoede gaf geen kansen weg. In de slotfase schiet Joep Roovers tot twee keer toe op identieke wijze op het doel maar beide schoten worden goed verwerkt tot corner door Jordy Hermes. Ook een inzet van Kevin Mbemba wordt tot corner verwerkt. Jim van der Leer pareert vervolgens op goede wijze de tweede en laatste kans van SB waarna scheidsrechter Apperloo af fluit.
Conclusie voor vandaag is dat DWO als collectief een zeer goede wedstrijd heeft gespeeld en terecht heeft gewonnen met 0 - 3. De eerste helft was één van hun beste of misschien wel hun beste eerste helft van deze competitie.
DWO speelt d.d. 10-02-17 een thuiswedstrijd tegen D.S.V.P. uit Pijnacker.

U bent van harte welkom.

 Za1 2018 02 03 2Za1 2018 02 03 3

ad_volvoniham-130x100ad_mulder_naai-130x100sponsor 130x100 blinkersponsor 150x120 mrtpad_w-van-den-heuvel-130x100ad_passendhypotheekadvies-130x100

Voetballen in Zoetermeer doe je bij DWO!