s.v. DWO is opgericht in 1939 en ligt op een schitterende locatie in het Zoetermeerse Westerpark. De vereniging beschikt in totaal over zeven speelvelden waarvan vier kunstgrasvelden met verlichting, zodat er het gehele seizoen vrijwel onbeperkt getraind en gespeeld kan worden. Lees meer...


moduleheader-nieuws-transp

Zoeken

moduleheader dwoagenda nobg
(klik)


moduleheader-evenementen-transp

10 mei 2018
Vrouwen en 
meiden
toernooi 


21 mei 2018
E Toernooi (JO11)


2 juni 2018
F Toernooi (JO9)


2 juni 2018
F Toernooi (JO8)


2 juni 2018
Mini Pupillen
Toernooi (JO7)

 9 juni 2018

International Westerpark Trophy


16 juni 2018
C Toernooi (JO15)


23 juni 2018
Clubgevoel
voetballen, koken,
eten en feest

clubgevoel2018 logo


banner facebook noframe
 
 
soccerstars250x250
 
calibris-bord1
 
knvb qa
 

 

moduleheader-normenwaarden-transp
moduleheader-huishoudelijkreglement-transp
moduleheader-statuten-transp

07-04-18 Competitiewedstrijd s.v. DWO 1 – c.v.v. Be Fair 1. Ruststand: 3 – 0: Eindstand:  4 – 0.

Op deze eerste mooie zomerse dag met een gevoelstemperatuur die steeg naar de 20 graden werd de wedstrijd gespeeld tegen c.v.v. Be Fair (BF) uit Waddinxveen, een degradant uit de 2e klasse, maar dan van West 1. Pupil van de week was Karaar Algezaeiry van JO10-1. De wedstrijdbal werd vandaag aangeboden door Smaak & Vermaak. In de heenwedstrijd van d.d. 30-09-17 kreeg DWO uiteindelijk in blessuretijd de deksel op de neus, maar daar was deze middag absoluut geen sprake van. Net als Sebastian Vettel of Kimi Räikkonen had DWO vandaag een bliksemstart.

Nog voor het ingaan van de eerste bocht staat de 1 – 0 al op het scorebord. Een goede voorzet van Kevin Mbemba wordt door de goed meegelopen Dylan Flohr binnengetikt. Dat was een heerlijk begin van de jongens van Arie van der Padt. BF plaatst na deze vroege goal meer mensen achter de bal wat uiteindelijk in het verloop van de eerste helft voor BF niet goed uitpakt. Na een doelpoging van BF werd in de 5de minuut de 2 – 0 achter keeper Willem Jan Oosterveen binnengetikt. Na een schitterende pass van Wouter Bakker  volgt wederom een goede voorzet van Kevin Mbemba waarna Jeroen Farber raak schiet. 

Za1 2018 04 07 4

In de 9de minuut moet  keeper Jim van der Leer zich strekken om de bal met een katachtige beweging weg te stompen. Nog geen paar minuten later, volgt er een nuttige overtreding op de al op snelheid liggende Dylan Flohr na zijn interceptie van een door BF gegeven breedtepass. Rond de 15e minuut wordt een schot van Jersylee Riley gestopt door de keeper van BF. Ook BF blijft gevaarlijk met hun beweeglijke voorhoede. Jeroen Farber heeft vervolgens een mooie actie in huis door na de pass die hij krijgt weg te draaien en de bal te laten rollen. Keeper Willem Jan Oosterveen reageert hier echter goed op en was eerder bij de bal. Nog geen vijf minuten laten geeft Jersylee Riley een heerlijke pass op Jeroen Farber maar zijn voorzet gaat helaas achter.

In de 25ste minuut wordt het zelfs 3 – 0 als Marwan Moradi een schitterende pass geeft op Dylan Flohr. Zijn schot of voorzet wordt nog getoucheerd door de keeper van BF, maar de doorschietende bal wordt door de goed meegelopen Kevin Mbemba binnengeschoten. De middenvelders van DWO maken dankbaar gebruik van de ruimte die ze krijgen en geven de ene na de andere splijtende pass door de defensie van BF. DWO neemt vervolgens gas terug en beide elftallen zijn in deze fase gelijkwaardig aan elkaar. BF krijgt binnen een paar minuten drie corners te nemen waaruit door de vandaag sterk spelende verdediging geen gevaar kwam. Vanwege een weer opspelende liesblessure wordt Geert Koren, een sterke fysieke speler met een goed spelinzicht bij BF gewisseld. Een aderlating voor BF. Jeroen Farber omspeelt in de 35ste minuut de keeper van BF, maar gaat vervolgens te ver naar links om zelf op doel te kunnen schieten. Zijn prima voorzet bereikt echter geen medespeler omdat deze er in de snelle omschakeling nog niet waren. De scherp keepende Jim van der Leer moet in de slotminuten van de eerste helft door slordigheden van DWO tot drie keer toe redding brengen op schoten van BF. Deze slordigheden moeten eruit. De tegenstander loert op fouten die DWO eventueel maakt.

Dicenzo Tjin komt na rust in het veld. BF moet komen en dat gebeurt dan ook in de beginfase van de tweede helft. Uit een corner van BF volgt een directe volley maar de bal gaat over het goal van DWO. Daarna neemt DWO de touwtjes volledig in handen. In de 63ste minuut stoomt Wouter Bakker op richting de helft van Be Fair, hij geeft de bal mee aan Jeroen Farber en Jeroen geeft op zijn beurt de bal aan Wouter van Ginkel die beheerst de 4 – 0 maakt.

Za1 2018 04 07 2

Dat was de genadeklap die DWO uitdeelde aan BF. Ook Keanu Poulo en Baddoer Moradi krijgen vervolgens speelminuten. DWO kan de stand verder uitbouwen met meerdere  doelpunten maar de opgelegde kansen worden niet benut door o.a. goed keeperswerk van Willem Jan Oosterveen. In de 65ste minuut gunt Kevin Mbemba een doelpunt aan zijn medespeler door de bal voor de keeper nog breed te spelen maar zijn pass wordt nog geblokt tot corner. Vijf minuten later geeft Wouter van Ginkel een niet te missen kans aan Kevin Mbemba, maar zijn inzet gaat tot ieders verbazing naast. BF raakt vermoeid en gefrustreerd. Deze begrijpelijke frustratie uit zich in  het maken van nare overtredingen. Het loopt niet bij BF, zoals het eigenlijk na de winterstop, door eigen zeggen van trainer/coach Gerard de Geus, niet meer loopt bij BF. In de slotminuten krijgt Wouter van Ginkel nog een goede kans, maar zijn inzet wordt tot corner verwerkt. Eindstand 4 – 0.

Concluderend is dat DWO een dik verdiende overwinning heeft behaald. Een fantastisch begin van de wedstrijd met twee doelpunten binnen vijf minuten. DWO vergeet zich in de tweede helft verder te belonen voor het mooie en goede voetbal wat DWO heeft laten zien.    

DWO speelt 14 april een uitwedstrijd om 14.00 uur tegen LSVV ‘70 uit Leiden. Komt u allemaal kijken en moedig onze jongens aan.

Za1 2018 04 07 3Za1 2018 04 07 1

ad_volvoniham-130x100ad_mulder_naai-130x100sponsor 130x100 blinkersponsor 150x120 mrtpad_w-van-den-heuvel-130x100ad_passendhypotheekadvies-130x100

Voetballen in Zoetermeer doe je bij DWO!