s.v. DWO is opgericht in 1939 en ligt op een schitterende locatie in het Zoetermeerse Westerpark. De vereniging beschikt in totaal over zeven speelvelden waarvan vier kunstgrasvelden met verlichting, zodat er het gehele seizoen vrijwel onbeperkt getraind en gespeeld kan worden. Lees meer...


moduleheader-nieuws-transp

Zoeken

moduleheader dwoagenda nobg
(klik)


moduleheader-evenementen-transp
6 januari 15:00 uur
Nieuwjaarsreceptie. 
 
20 januari 2018
DWO JO15 
Nieuwjaarstoernooi
 
 
 
banner facebook noframe
 
 
soccerstars250x250
 
calibris-bord1
 
knvb qa
 

 

moduleheader-normenwaarden-transp
moduleheader-huishoudelijkreglement-transp
moduleheader-statuten-transp

Stel dat jij, je vader of moeder boodschappen doet bij een winkelcentrum. En stel dat van iedere 10 euro er 1 euro naar DWO gaat? Wat zou jij dan doen met 100 euro…. 1.000 euro of zelfs met 2.000 euro?

Wat dacht je van prachtige trainingsmaterialen voor onze club? Is dit te mooi om waar te zijn? Nee, het is echt waar!

En het werkt als volgt:

 

Winkelcentrum Meerzicht is dit jaar een unieke spaaractie gestart in samenwerking met DWO.

Voor iedere aankoop van minimaal €2,50 bij vishandel Knoester, bij een winkel of horeca in Winkelcentrum Meerzicht ontvang je een stempel. Na 4 stempels is de kaart vol en die kan worden ingeleverd bij Apotheek Middelwaard of in de kantine van DWO.

Is dat alles? Heel kort gezegd: nee. Er is namelijk meer. Want iedere maand maak je met deze actie kans op een leuke verrassing ter waarde van €25. Kun je je dat voorstellen? Voor 10 euro besteden, kans op 25 euro en sowieso 1 euro naar DWO voor nieuwe trainingsmaterialen? Er is dus eigenlijk geen reden om niet mee te doen aan deze actie!

Ik hoor jullie denken: wanneer kunnen we hiermee beginnen? De spaarkaarten zullen in de periode  28 augustus tot 8 september door de DWO vrijwilligers tijdens de trainingen worden uitgereikt aan alle ouders/ voetballers. Dat is gelijk een goede gelegenheid om eens met hen kennis te maken als dat nog niet is gebeurd. Vanaf september tot en met december staan de winkeliers klaar om een stempel op de spaarkaart te zetten. Fantastisch toch? Wie doet er mee?

Wij hopen van harte dat wij met deze samenwerking en jullie hulp een mooi bedrag op kunnen halen voor onze jeugd.

ad_volvoniham-130x100ad_mulder_naai-130x100sponsor 130x100 blinkersponsor 150x120 mrtpad_w-van-den-heuvel-130x100ad_passendhypotheekadvies-130x100

Voetballen in Zoetermeer doe je bij DWO!