s.v. DWO is opgericht in 1939 en ligt op een schitterende locatie in het Zoetermeerse Westerpark. De vereniging beschikt in totaal over zeven speelvelden waarvan vier kunstgrasvelden met verlichting, zodat er het gehele seizoen vrijwel onbeperkt getraind en gespeeld kan worden. Lees meer...


moduleheader-nieuws-transp

Zoeken

moduleheader dwoagenda nobg
(klik)


moduleheader-evenementen-transp

2 april 2018
D Toernooi (JO13)


10 mei 2018
Vrouwen en
meiden
toernooi


21 mei 2018
E Toernooi (JO11)


2 juni 2018
F Toernooi (JO9)


2 juni 2018
F Toernooi (JO8)


2 juni 2018
Mini Pupillen
Toernooi (JO7)

 9 juni 2018

International Westerpark Trophy


16 juni 2018
C Toernooi (JO15)


23 juni 2018
Clubgevoel
voetballen, koken,
eten en feest

clubgevoel2018 logo


banner facebook noframe
 
 
soccerstars250x250
 
calibris-bord1
 
knvb qa
 

 

moduleheader-normenwaarden-transp
moduleheader-huishoudelijkreglement-transp
moduleheader-statuten-transp

fc ‘s-Gravenzande vr1 – SV DWO vr1 0-2 (0-1)

De eerste competitie uitwedstrijd van dit seizoen bracht ons vandaag naar ‘s-Gravenzande, waar we moesten spelen tegen de plaatselijke fc. Vorig seizoen waren deze wedstrijden niet in het voordeel van DWO uitgevallen. Helaas werd thuis voor de beker en de competitie verloren, dus geen gemakkelijke tegenstander.

 

Op Romy na waren alle meiden aanwezig en grotendeels fit. Een paar kleine pijntjes zoals een grote bloedblaar bij Iris onder haar voet, Marit haar bovenbeen en Lindsay haar nek. Maar verder ging alles goed.

De wedstrijd was zoals gewoonlijk op het super kunst(gras)veld 3 waar de bal zo heerlijk stuiterd. Van gras kan je ook echt niet spreken maar dat allemaal terzijde.
Om kwart voor 1 werd de aftrap gedaan en vanaf het begin probeerde de plaatselijke de druk op het doel van DWO te zetten, maar onze meiden werden hier warm noch koud van. Met goed positiespel werd hier gemakkelijk onderuit gevoetbald en DWO wist de druk meer op te voeren.

Door goed positiespel en rustig te kijken werd er goed combinatievoetbal gespeeld. De aanvallen waren vooral richting het doel van de tegenstander en zij had vandaag niet de macht om dit om te draaien, de ene na de andere goede aanval ging richting doel.
Uiteindelijk was het na een schitterende loopactie van Femke, die de bal precies goed op tijd kreeg aangespeeld, een uithaal van rand strafschopgebied een poeier die er inging.
0-1, dat hadden we nodig. Voor de rust werd er niet meer gescoord en zo kon met deze tussenstand de limonade worden opgezocht in de kleedkamer.

De 2e helft begon en Marit was in de kleedkamer achter gebleven en er moesten wat omzettingen worden gedaan. Daniella kwam er in en Jessie ging achterin spelen en die kreeg wel met een heel fanatieke tegenstander te maken. Zij dacht dat ze met kracht en bruut geweld wel kon forceren dat de stand nog werd omgedraaid.

Niet dat het heel vervelend werd, maar het schijnt toch zo te moeten zijn dat er meiden zijn die denken dat je met 2 voeten vooruit naar de tegenstander haar benen mag gaan. Ook het wegbeuken of trekken van je tegenstander wordt heel normaal gevonden. Frustratie zullen we maar denken.

Ook Benthe had haar kruit wel verschoten met haar gesleur en geren over de rechterflank en Milou kwam er in en samen met Daisy zorgden zij voor veel onrust bij de tegenstander. Uiteindelijk na meerdere kansen die niet werden benut door DWO schoot Milou de 0-2 binnen en was de wedstrijd wel gespeeld.

Een enkel afstandschot op de goal die goed werd gepakt door Lindsay, die voor de rest eigenlijk een rustige middag had.
Dit was een mooie en nuttige overwinning voor en door jullie zelf met goed voetbal.

Volgende week thuis tegen Den Hoorn om 15.00 uur

ad_volvoniham-130x100ad_mulder_naai-130x100sponsor 130x100 blinkersponsor 150x120 mrtpad_w-van-den-heuvel-130x100ad_passendhypotheekadvies-130x100

Voetballen in Zoetermeer doe je bij DWO!