s.v. DWO is opgericht in 1939 en ligt op een schitterende locatie in het Zoetermeerse Westerpark. De vereniging beschikt in totaal over zeven speelvelden waarvan vier kunstgrasvelden met verlichting, zodat er het gehele seizoen vrijwel onbeperkt getraind en gespeeld kan worden. Lees meer...


moduleheader-nieuws-transp

Zoeken

moduleheader dwoagenda nobg
(klik)


moduleheader-evenementen-transp

10 mei 2018
Vrouwen en 
meiden
toernooi 


21 mei 2018
E Toernooi (JO11)


2 juni 2018
F Toernooi (JO9)


2 juni 2018
F Toernooi (JO8)


2 juni 2018
Mini Pupillen
Toernooi (JO7)

 9 juni 2018

International Westerpark Trophy


16 juni 2018
C Toernooi (JO15)


23 juni 2018
Clubgevoel
voetballen, koken,
eten en feest

clubgevoel2018 logo


banner facebook noframe
 
 
soccerstars250x250
 
calibris-bord1
 
knvb qa
 

 

moduleheader-normenwaarden-transp
moduleheader-huishoudelijkreglement-transp
moduleheader-statuten-transp

Spontaan bedacht ik dat het wel leuk zou zijn om een wintertoernooi te organiseren voor de JO15, omdat de winterstop best lang duurt deze keer. Kinderen willen graag voetballen, ouders willen graag vakantie, en hoe leuk zou het zijn om dit met meerdere teams te doen i.p.v. een oefenwedstrijd waar er maar twee voor nodig zijn. Ik riep mijn trainers/leiders bij elkaar en deze waren ook enthousiast. Op volle kracht in de organisatie dus, samen met mijn JO15-7 trainer gingen we de uitdaging aan. We namen een groot risico met de weersverwachtingen, want 20 januari is nog ver weg en kan erg onvoorspelbaar zijn.

De aanmeldingen liepen voortvarend en binnen 2,5 week hadden wij het toernooi vol, boven verwachting vol zelfs! Dit hadden wij nooit verwacht. Waarbij we teams mochten ontvangen vanuit de regio, maar ook zelfs uit Purmerend en Montfoort.

 

Dus volop in de organisatie en vrijwilligers enthousiasmeren. Ook dat lukte. Vanuit de ouders hebben we de kantine aardig kunnen ondersteunen en de scheidsrechters droegen ook hun steentje bij.

Uiteindelijk is het een fantastische dag geworden met leuke en sportieve teams een fantastische sfeer, mooie resultaten en een recordomzet!

Hierbij willen wij de volgende personen dan ook persoonlijk bedanken:

Ronald Meijer, John vd Heijden, Anja van Gulik, Hanno vd Velden, Nel van Dorp, Rinus Jansen, Fons Simonis, Kitty Heij, Esther Roovers, Eric vd Toorn, Tanya Terik, Carolina Albertus, Manuela Visser, Deborah Meijer, Arina vd Harst, Teyfik Aydemir, Francis , Bianca Lindeboom, Ieke Bruijn, Belen van Lier, Maddy van Dongen , Tamara vd Velden, Carola Lugtigheid, Michel, Paddy Dirksen, Sandria Mohabier en moeder, Geoffrey Karsemeijer, Stephen Adolphus, Julian Simonis, Chaibou Ibrahim, Mike Rozema, Henri Blok, Frans van Munnen, Michel Swagerman, Marco Amahorseya, Jannie van den Berg, John Reule, Ramon Gaya, Gérard van Swieten, Bernard Jas, Haidar Algezaeiry, Beau Reijers, Mickel vd Heijden, Abdel Laouhaichi, Danny Schröder, Arie Bierman, Ton  alle trainers en leiders en wellicht ben ik nog iemand vergeten excuses daarvoor.

Wellicht volgend jaar weer!

Als coördinator mag ik zeggen dat wij een ontzettend leuke groep gemotiveerde vrijwilligers, trainers en leiders hebben die het samen gevoel goed weten neer te zetten en het verenigingsgevoel kennen. Ik ben daar superblij mee, maar boven alles heel trots op!

 

Jessica Jouvenaar

                                                Image

ad_volvoniham-130x100ad_mulder_naai-130x100sponsor 130x100 blinkersponsor 150x120 mrtpad_w-van-den-heuvel-130x100ad_passendhypotheekadvies-130x100

Voetballen in Zoetermeer doe je bij DWO!